Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola ❤❤ GRATULUJĘ! Ale zescie się dziewczyny wstrzelily z wspólną datą 🙂
Wiesz co? Bardzo się cieszę, że masz już dzieciaczki na świecie. Pewnie Ty też będziesz już spokojniejsza. Czy tylko ja płacze na widok takich maluszków? 🥰
Faktycznie po zdjęciu dałabym maluchom wiecej wagowo, ale rzeczywiście widać, że synuś mniejszy. Nadrobi! Będzie dobrze 🙂🥰
Co za wspaniały dzień tu na forum!🙂🤩Rucola lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Rucola wrote:Suszarko cudownie!!!! Cudowna córeczka!!!! Łącze się w bólu po CC, choć póki co niewiele mnie boli
Dziś lekarze zdecydowali że nie ma na co czekać bo dzieci nie rosną a przepływy są graniczne i że wolą mieć mniejsze wydolne dzieci niż może trochę większe ale z gorszymi parametrami. CC szybka, sprawna i "przyjemna" i przywitałam moje Skarby.
Idalka 2660g 10pkt i Tytusek 1906g 9pkt. Są na oiomie z uwagi na wcześniactwo ale nie muszą póki co leżeć w inkubatorach
https://naforum.zapodaj.net/2763a07bf93a.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/8c667f1ae31e.jpg.html
Wielkie Podwójne Gratulacje 💕💕♥️ dzieci śliczne. Zdrówka dla was. Dużo siły i wytrwałości.
Oby jak najszybciej dzieci były z tobą 💪🥰😘Rucola lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Rucola gratulacje 😘 piękne dzieciaczki, niby widać różnice między nimi ale jak na wcześniaki to naprawdę super super waga. Obyś jak najszybciej miała dzieci przy sobie
Rucola lubi tę wiadomość
-
Ochh chwile mnie tu nie było
I takie wieści!
Piękne dzieciaki, gratulacje dla dzielnych mam!
Cieszę się że wszystkie dzieciaczki w formie 💗
Edit. I Suszarka, jednak Twój tata miał racje! HahaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2021, 18:12
Rucola, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Rucola ❤️❤️❤️ gratulacje! Dużo zdrówka dla dzieciaczków i dla Ciebie Maluchy sama słodycz
Rucola lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Rucola piękne dzieciaki! moim zdaniem dorodne i wspaniale odżywione jak na wcześniaki szybkiej rekonwalescencji i powrotu do domku w komplecie
Rucola lubi tę wiadomość
-
Suszarka gratulacje!! Córeczka cudowna, duza i długa faktycznie zdrówka Wam życzę i spokoju
Rucola Ty wiesz jak się cieszę z Twoich bliźniaków. Jestem wzruszona caly dzien od chwili kiedy się dowiedziałam że urodziłaś. Duuuuuzo zdrówka dla Was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2021, 21:11
Rucola, Suszarka lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Rucola, cudownie, że Wasze dwa Skarby są już z Wami i tak jak dziewczyny pisały, nie wyglądają jak wcześniaki. Wszystkiego co najlepsze dla Was, szybkiego nabierania sił abyście jak najszybciej mogli wrócić do domu. Gratulacje raz jeszcze
Rucola lubi tę wiadomość
-
Rucola, wspaniałe wieści! A maluchy sama słodycz, wyglądają pięęęęknie! Kocham noworodki! Życzę Ci szybkiego powrotu do "sprawności" pooperacyjnej i jak najszybszego reunionu w domu całą piątką!!!
A dziś, kiedy Rucola rodziła swoje szczęścia, byłam u ginekolog i dowiedziałam się o podwójnej owulacji u mnie (nie pierwszy raz zresztą taką miałam, choć pierwszy - dostrzeżony na monitorignu - z jednego jajnika). Jestem więc podwójnie czujna jeśli chodzi o bliźniacze historiemalka, Rucola, JustynaG, summer86, Suszarka, sliweczka92, Bunia86, Yoselyn82, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia ale by to było historyczne przejęcie brzuszka
Rucola ja się nie będę powtarzać, tylko napisze jeszcze raz - ogromne podwójne gratulacje
Suszarka a jak Ty się czujesz?
Tymek, który dopiero co się rodził, jutro kończy już 4 tygodnie i pozdrawia nowe forumowe dzieciaczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2021, 23:08
JustynaG, malka, summer86, Suszarka, Minnie89, sliweczka92, Kaczorka, pilik, Bunia86, Yoselyn82, moniśka..., Rucola, Lunaris, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia a może jednak? 😀 nie mówię od razu, żeby się porywac na bliźniaki, ale czy definitywnie odrzuciłas już myśl o rodzeństwie dla synka? Czy jednak czasami nachodzą Cię myśli o powiekszeniu rodziny?
Jezowa jestem pod wrażeniem Tymcia! Miesiąc i już tak wysoko utrzyma glowke? Szok! Piękny jest 😍Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Rucola, Skarbie - przeogromne gratulacje! ❤️ Niech Zuchy zdrowo rosną, Ty wracaj szybko do sił! Przytulam
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuszarka gratulacje, piękna, dorodna Dziewczynka 😂
Rucola, niezmiernie wzruszyła mnie informacja, ze Maluchy są już z Tobą ❤️ Jesteś niesamowicie silna i ciąże (niełatwa przecież) zniosłas bardzo dzielnie 😊
Zdrówka dla wszystkich Maluchów ❤️Rucola lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja mam znowu pytanie o te dostawke do wozka dla starszaka lascal buggy board.
Śliweczka Ty pisałaś i pamiętam że nawet wklejalals zdjęcia ze ja masz a powiedz mi tylko czy ona się sprawdzi przy gondoli? Też mam espiro,Ania jeszcze z wozka korzysta ale martwie sie ze z gondola tak to jest zbudowane ze ona się nie zmieści tam stojąc?
Nie wiem jak to zorganizować bo ze zlobka na pewno ja będę musiała Anie odebrać.Mamy niby 15 minut spacerem szybkim ale nie wyobrażam sobie z nia isc za rękę i mieć malucha w wozku bo to też ruchliwa ulica itp, pozniej na pewno będę się ratować chusta dla synka a Ania w wozku. Ale opcja mały w gondoli a Ania na dostawce jest jednak chyba najlepsza dla mnie.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021