Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ibishka jak ostatnio Jadranka pisała, że wydaje jej się, że odszedł jej czop, to na drugi dzień urodziła
-
Hej
Wpadłam się tylko pochwalić, że Dominika na samej piersi przybrała przez 6 dni 310g.
Mój trud został nagrodzony
Waży teraz całe 3220g Ale godziny spędzone z cyckami na wierzchu, to osobną sprawa heheJuicyB, staraczka1111, Bajkaaa, Kaczorka, Jeżowa, ibishka, Lena21, blue00, summer86, KateHawke, lamka, agulineczka, Anna Stesia, malka, Flowwer, Emiilka, pilik, Jadranka, Lunaris, JustynaG, E_w_c_i_a, Barbarka1984, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Juicy z laktator korzystałam przez pierwsze 3 dni po wyjściu że szpitala, bo miałam zastój a mała nie umiała dobrze ściągnąć.
Laktator zrobił świetną robotę. Chociaż w pewnym momencie trochę przestawal zasysac i mąż doczytal że trzeba moc zmniejszyć bo mleko za szybko leci hehe
Ale A porównaniu do laktatora z medeli, który był w szpitalu, Lovi zasługuje na 5+ -
Emilka chodzi o to że oni mają fotelik maxi cosi coś tam i można kupić jedną bazę ale następny fotelik musi pasować czyli też z maxi cosi ten sam jakby typ i to są koszty dla mnie duże tymbardziej że następny fotelik łatwo się zapinana i ta baza już nie jest taka potrzebna bo ten fotelik nie oszukujmy się jeździ w aucie poprostu
Emiilka lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:Kaczorka jak pomyślę, że Lusia ma pół roku to nie mogę uwierzyć jak ten czas leci..
chociaż z drugiej strony u mnie już tez 6 miesiąc..
trochę mnie to przeraża.. a teraz czas leci jak szalony
Rucola kciuki za wizytę
Lunaris to Twój synek czy brat?
Dziewczyny polecicie coś na ciągłe krwawienie dziąseł i krew z nosa?olik321 lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
91Ewela09 wrote:Cześć dziewczyny. U mnie dzisiaj już wszystko w najlepszym porządku
Wyleguje się na hamaku i łapie słonko. Cudowny stan nic nie robienie.
Jeśli chodzi o bazę do maxi cosi to ja też szukałam ale ceny zwalaja z nóg. Chyba zostaniemy przy samym foteliku.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualnyI ja po wizycie,maluch ma 1 cm i pięknie bije serduszko 144,jestem mega happy,no i 2 kg mi przybyło .A oto i ono
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c74be966e2f.jpg
Cytologia pobrana,12 badań do wykonania,ale co najważniejsze to karta ciąży założonaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 12:27
ibishka, JuicyB, 91Ewela09, Malwas, olik321, KateHawke, summer86, Lena21, lamka, Lusesita, agulineczka, Kaczorka, Jeżowa, Bajkaaa, Anna Stesia, malka, Flowwer, Emiilka, pilik, Sarna84, Lunaris, JustynaG, JustynaG, Cccierpliwa, E_w_c_i_a, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lusesita wrote:Juicy z laktator korzystałam przez pierwsze 3 dni po wyjściu że szpitala, bo miałam zastój a mała nie umiała dobrze ściągnąć.
Laktator zrobił świetną robotę. Chociaż w pewnym momencie trochę przestawal zasysac i mąż doczytal że trzeba moc zmniejszyć bo mleko za szybko leci hehe
Ale A porównaniu do laktatora z medeli, który był w szpitalu, Lovi zasługuje na 5+
No właśnie u mnie podobnie. Laktacja po CC ruszyła tylko dzięki laktatorowi. I elektryczny i ręczny u mnie na 6. Teraz to w ogóle mój najlepszy przyjaciel i tak już zostanie na 5,5 miesiącaLusesita lubi tę wiadomość
-
Malwas wrote:Ale Ci dobrze, chyba też tak uczynię
Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Emilko jeśli chodzi o bazy i foteliki z maxi cosi: my wybieraliśmy między fotelikiem Pebble i Pebble plus - do 1 pasuje baza family fix, którą można wykorzystać do fotelika następnego 9-18kg Pearl, do Pebble plus pasuje baza 2wayfix, która można wykorzystać do następnego fotelika 9-18 kg 2wayPearl.
Ostatecznie jesteśmy zdecydowani na Pebble Plus z 2wayfix. Do tych baz pasują tez tańsze modele fotelików 0-13kg (cabriofix do family i rock do 2wayfix).
Najlepiej pojechać do sklepu na żywo i znaleźć dobrego sprzedawcę - można się dużo dowiedzieć ciekawostek. My kupiliśmy wózek, fotelik i bazę w zwykłym sklepie stacjonarnym i pani nam zrobiła kilkaset złotych rabatu - wyszło jak na necie, a mamy serwis na miejscu.
W maxi cosi jest dożywotnia gwarancja po zarejestrowaniu na stronie.Emiilka lubi tę wiadomość
-
Wiem że fotelik z baza to spory wydatek, ale jednak bezpieczeństwo w bazie jest dużo większe i przewożenie malucha tyłem powinno trwać możliwie jak najdłużej - dlatego w kolejny fotelik tez będę zapinać tyłem do kierunku jazdy. Ja wolałam zrezygnować z innych gadżetów na rzecz fotelika i bazy
Emiilka lubi tę wiadomość
-
a ja byłam na shopingu, kupiłam spodnie na lato dla ciężarnych, nie mogłam się zdecydować, które wziąść
Odpisała mi też pani dr, że mam nie jeść słodkie
Często około 6-7 posiłków i o niskim IG
Więc już sobie odmówiłam lodów
Muszę poczytać co ma niski IG -
Olik jest taka fajna aplikacja na telefon "mój IG" i tam jest lista wielu produktów z zaznaczeniem ich indeksu glikemicznego - te o niskim są zaznaczone na zielono, o średnim na żółto, a o wysokim na czerwono. Prosta i podręczna zwłaszcza jak na początku nie wiesz jeszcze co powinnaś jeść
EDIT: dobra "mój IG" to się aplikacja tak tylko w telefonie nazywa, w sklepie play wpisz po prostu indeks glikemiczny i taka niebieska ikonka z sześciokątem i kropelką w środkuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 13:19
olik321 lubi tę wiadomość
-
A co w przypadku jak po glukozie cukier jest w normie, ale po 2h zamiast spaść to lekko wzrósł i był wyższy niż po 1h?
Olik - na pocieszenie powiem Ci, że ja od kilku dni też słodycze omijam
My już po spacerku wykorzystałyśmy jeszcze obecność słoneczka, bo teraz coś się chować zaczyna.
I tak pięknie już fiołki kwitną! Uwielbiam ich zapach
Blue - pięknie dzidziulek rośnieEmiilka lubi tę wiadomość
-
A ja wczoraj też postanowiłam uwiecznić mój 13-tygodniowy brzuszek i coś tam się nieśmiało zaczyna przebijać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f1776459d37.jpg
Lena Ty to naprawdę jak gwiazda fitnessu wyglądasz!!!
Kate Ty też śliczniutko niech się te nasze fasolki uwidaczniają szybciutkoblue00, summer86, pilik, Anna Stesia, Kaczorka, Lusesita, emi2016, JuicyB, lamka, Flowwer, Yoselyn82, KateHawke, Lena21, Emiilka, golonat, Lunaris, JustynaG, Rucola, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Kochane szybkie pytanie. jak te skurcze wyglądają bo odczuwam taki lekki ból w dole co jakiś czas tak jakby dziecko pchalo się głową w dół. Po chwili przestaje i za jakieś 10 minut jest to samo.
Bajkaaa, lamka, Flowwer, Emiilka, pilik, Sarna84, Jadranka, Barbarka1984 lubią tę wiadomość