Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris, no jak żyć! Nie załapałam się na Twoją fotkę!
Olik, co do dziąseł to najlepiej pozwolić dentyście na to zerknąć. Mnie krwawiły i 2 razy byłam na kontroli – raz nie było śladu stanu zapalnego, ale kazała mi zmienić szczoteczkę na taką z miękkim włosiem, drugi raz dziąsła były już bardziej wrażliwe i dostałam dodatkowe zalecenia. A jeśli chodzi o krwawienia z nosa – trzeba uzupełniać witaminę C (owoce, kiszonki itp.). Choć ja od 3 dni mam takie krwotoki po 15-20 minut i nic nie pomaga. Chyba muszę to przetrwać.
Kaczorka, myślałam, że tylko my niezmotoryzowani Fajnie wiedzieć, że jest nas więcej!
Staraczka, gdzie mu będzie lepiej jak u mamy? Chłopak wie, co dobre. Ale może coś już zaczęło się dziać?
Lusesita, gratulacje! A ja dziś rozmawiałam z położną, która mówiła, żeby na razie laktatora nie kupować. No i już sama nie wiem.
Blue, śliczny okruszek! Rośnij, maleństwo!
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
AnnaStesia - o proszę, ja też miałam wrażenie, że my z mężem jak te mamuty, które wyginęły
Wszyscy nam na siłę wmawiają, że potrzebujemy samochodu, a my im udowadniamy, że świetnie sobie bez niego radzimy :pAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Kochane szybkie pytanie. jak te skurcze wyglądają bo odczuwam taki lekki ból w dole co jakiś czas tak jakby dziecko pchalo się głową w dół. Po chwili przestaje i za jakieś 10 minut jest to samo.
Skurcze wyglądają jak silny ból okresowy Tylko może trochę ostrzejszy.
A w ogóle to śliczne macie te brzuszki, aż mi się zatęskniłostaraczka1111, Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Jeżowa już ściągnęłam aplikacje
a brzuszek piękny!
A powiedzcie mi proszę jak jest z zupami, rosołem np? Ma wysoki IG czy niskie? Albo inne wrzywne, ale gotowane na wywarze z kościWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 14:31
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlik zupami się nie przejmuj, zupy są ok. Wszystkie warzywa są ok. U Ciebie najistotniejsze będzie wywalenie słodyczy i przekąsek, białego pieczywa itp.
A jak już jesz coś z wyższym ig (np. Ziemniaki) to do posiłku dawaj źródło tłuszczu, białka i warzywa - ładunek całego dania będzie niższy. Tak samo owoców raczej nie jedz solo tylko na deser po obiedzie albo z garścia orzechów na podwieczorek.
Jeżowa brzusio ślicznyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 14:47
olik321, Jeżowa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Ok to postaram się zrezygnować ze słodyczy i słonych przekąsek
Bo tak chyba nie jem najgorzej,
np na śniadanie jajecznica + kanapka albo owsianka
jajka na twardo + kanpka
Zdarzają się naleśniki to teraz wykluczę
A na kolację najlepiej warzywa?
Sorry, że tak męczę ale w necie tyle sprzecznych informacji jest..
Kupię orzechy i migdały i jakoś poleci
Dziewczyny mnie wielkość mojego brzucha dziś przeraziła na zakupach, ale z drugiej strony to 6 miesiąc więc płaskości nie ma się co spodziewać.
Najlepsze jest to, że dopiero jak idę do sklepu to orientuje się, że coś za duży ten bebzolek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 15:05
-
nick nieaktualny
-
Jezowa śliczny brzuszek
Rucola kciuki mocne za wizyteJeżowa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Rucola kciuki za wizytę wszystko będzie dobrze ale stres przed wizytą zawsze jest, chyba nie da się tego uniknąć
Dziewczyny, brzuszek dziękuje za komplementy -
Staraczka syneczek mamusi może już dojrzał na odejście od mamy. Skurcze się nasilają ?
Maja kiedy kolejna wizyta ?
Jezowa brzuszek micro ♡♡♡
Blue gratuluję 1 cm szczęścia!! Jakie masz doświadczenia z.porodem cc czy sn? Jakie miałaś wskazania do CC ?
Lunaris to się nie załapałam na fotę
Kaczorka już 6 mies ma Luśka jeszcze trochę i trzeba pomyśleć o rodzeństwie
Rucola czekamy na relacje
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ja byłam dziś u gina na NFZ i Szymek już waży pół kg, dalej siedzi pupą na moim pecherzu. Szyjka ma 50 mm i mam przekaz na krzywą ale 2 punktową i chyba zrobię wczesniej ze skierowania prywatnego.
lamka, Yoselyn82, pilik, olik321, summer86, JuicyB, Jadranka, Jeżowa, Anna Stesia, Bajkaaa, Lunaris, Maja84, Cccierpliwa, Barbarka1984, emi2016 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kaczorka wrote:Flowwer - rodzeństwo za jakieś 2-3 lata niech się Aluśka nacieszy "starymi" :p
Maja84, E_w_c_i_a, emi2016 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja byłam dziś u gina na NFZ i Szymek już waży pół kg, dalej siedzi pupą na moim pecherzu. Szyjka ma 50 mm i mam przekaz na krzywą ale 2 punktową i chyba zrobię wczesniej ze skierowania prywatnego.
to twój synuś to już kawał chłopa, gratulujęFlowwer lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczynki, dziękuję za opinie dot. baz i fotelików. Szczególnie dziękuję Tobie Lena, za szczegółowy opis fotelika Pebble. Fajnie, że baza pasuje też do następnego fotelika. Na Olxie nie widziałam tego modelu, ale może faktycznie warto zainwestować w nowy? Ja np. w ogóle nie wiedziałam, że foteliki mają termin ważności (dzięki Kaczorko!). Dobrze, że jest jeszcze trochę czasu na poszukiwania i na oszczędzanie!12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny