Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś kolejne podejście do laboratorium. Wczoraj byłam i nie chcieli Dominice krwi pobrać na te 2 ważne badania, bo za mała bo to bo tamto....
Mogla się jedna z druga przyznać że nie umieją a nie kombinacje alpejskie.
Dziś krotka pilka. Nie ma probowania. Albo pobierają albo nie. Nie będą kluc metoda prób i błędów. -
nick nieaktualnyMaja84 wrote:A właśnie nie podała mi ginka ile waży a ja nie zapytałam, bośmy się zagadały o imionach podczas badania, a do tego budyń w mózgu przeszkadza
i nie wiem ile urósł mi bąbelek przez 3 tygodnie. W Medicoverze przysługuje mi usg w pakiecie bez skierowania, więc myślę, że za jakieś 2 tygodnie bym sobie poszła.
A eMkowi powiedziałam już, że jak tak bardzo chce dziewczynkę to nie ma problemu, tylko urodzę i robimy mu córkęŚmiał się ze mnie, że chciałby zobaczyć jak po porodzie będę taka mądra
To ja swojemu eMkowi też powiedziałam, że chcę w ciągu pierwszego roku wrócić po mrozaczka do kliniki, ale on też coś sceptycznie nastawiony i mówi "najpierw musisz urodzić jedno i wtedy zobaczysz czy tak chętnie wrócisz do kliniki".Maja84 lubi tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Ja dziś kolejne podejście do laboratorium. Wczoraj byłam i nie chcieli Dominice krwi pobrać na te 2 ważne badania, bo za mała bo to bo tamto....
Mogla się jedna z druga przyznać że nie umieją a nie kombinacje alpejskie.
Dziś krotka pilka. Nie ma probowania. Albo pobierają albo nie. Nie będą kluc metoda prób i błędów.
A czemu musicie robić te badania?
Nie masz dostępu do jakiejś grupy matek z Twojej okolicy, żeby mogły Ci poradzić gdzie najlepiej iść z takim maluszkiem? U nas na FB funkcjonuje coś takiego jak "szczecińska giełda mam" i tam dziewczyny to skarbnica wiedzy
My będziemy powoli rozszerzać dietę. Lekarka zaleciła kupić kaszę manną, żeby wprowadzić gluten młodej. Ponoć jakieś okno tolerancji ma miejsce między 5 a 7mż. Aż strach się bać co się będzie działo :p
Podziwiam dziewczyny za te pieluszki wielorazowe!! Ja chyba za leniwa jestem na coś takiego.. -
nick nieaktualny
-
Kaczorka
Na oddziale zrobili mi i małej badania Igm i Igg w kierunku toxoplazmozy i cytomegalii. Igm wyszły nam ujemne ale Igg u mnie i niuni w obu przypadkach wyszły podwyższone.
Teraz muszę u małej powtórzyć.
Jestem w szoku bo wszystkie badania w ciąży robiłam.
Lekarz coś mi tłumaczyła że od mogą się w ciąży znów aktywować mimo przeciwciał.... ech...
Ale labie byłam takim "przyjaznym dzieciom" które ma dobre opinie. Teraz właśnie widzę. -
Rukola ale Lewcio cudniasty
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Odnosnie pieluszek wielorazowych to takie moge miec pod buzke, jak sie czasami widzi jak ida mamy z wozkiem, ale w moim przypadku to w zaleznosci od wieku dziecka, moze bede musiala miec jakies pampersy a moze juz nie
Teraz w ogole jest wszystko, wystarczy miec pieniadze, do wyboru do koloru, co tylko chcesz
Ja musze pomyslec nad kosmetykami dla dziecka, lekami, fotelikiem, wiadomo ciuchy, lozeczko itp. poszukac jakas dobra pediatre, nie wiem czy jest jakas dobra, musze popytac znajomych. Nie chce isc do jakiegos byle jakiego.Rucola lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ja też się witam w 10 miesiącu ciąży według mojej apki hihi. Dziś obudzona z katarem po kolana bolącym gardłem i kaszlem tylko tego mi brakowało
Yosel z nami wybierzerz dla swojego serduszka wszystko co najlepsze :*lamka, Bajkaaa, Lusesita, Flowwer, Yoselyn82, KateHawke, pilik, Rucola, Jadranka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Phnappy, spróbuj się uspokoić! Jeśli to nie żywa krew to prawdopodobnie nic groźnego.
Dobrze, że jedziesz to sprawdzić.
Daj znać jak wrócisz ze szpitala. Trzymam kciuki! -
Phnappy tylko nie płacz
Takie pojedyncze plamienie to nie musi być nic złego. Bardzo dobrze, że idziesz to szybko sprawdzić. Mam nadzieję, że się zaraz uspokoisz. Wszystkie trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści :*
Rucola lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
Phnappy trzymam kciuki by cie uspokoił lekarz w szpitalu, ja też miałam lekkie plamienia w tym okresie ciąży co ty, też płakałam w pracy musiałam powiedzieć o ciąży by jechać do lekarza na szczęście nie było krwi więc dostałam tylko progesteron i jestem pewna że u ciebie będzie dokładnie tak samo
Rucola lubi tę wiadomość
-
Maja albo twój M się zdziwi, że sam będzie chcieć jeszcze córci. Rodzicielstwo to nie bułka z masłem ale cudowny okres małżeński. Mój M zapowiada teraz jeszcze poświęci się remontowi ale od przyjścia na świat Szymona to koniec, ma zamiar przez 2 lata po pracy brać wózek i heja z sąsiadami na spcery.
Staraczka 10 mies to brzmi poważnie, metoda SSS nie działa ?
Phnappy mam nadzieję że dzieci tylko straszą.
Jeśli znacie jakiś link gdzie są te pieluchy wełniane sprawdzine to bym prosiła.
Bajkaaa, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄