Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer cudnie mąż ci powiedział
Mi raczej mąż mówi żebym nie myślała że będzie z wózkiem latał ale nie może się doczekać aż będzie mógł ją usypiac i bawić się z nią,
A co do wózka to nawet wczoraj pytałam czy podoba mu się ten anex cross ale czarny pokazałam a on ze obojętne a ja czy nie kojarzy się z trumna a on ze trumny są brązowe hehehe
A swoją drogą bo nie pamiętam czy któraś decyduje się na taki ciemny kolor? Nie wiem czy dziecku za gorąco nie będzie... A wózek fajny tylko używany bym kupiła -
Flowwer wrote:Maja albo twój M się zdziwi, że sam będzie chcieć jeszcze córci. Rodzicielstwo to nie bułka z masłem ale cudowny okres małżeński. Mój M zapowiada teraz jeszcze poświęci się remontowi ale od przyjścia na świat Szymona to koniec, ma zamiar przez 2 lata po pracy brać wózek i heja z sąsiadami na spcery.
Staraczka 10 mies to brzmi poważnie, metoda SSS nie działa ?
Phnappy mam nadzieję że dzieci tylko straszą.
Jeśli znacie jakiś link gdzie są te pieluchy wełniane sprawdzine to bym prosiła.
Mam cichą nadzieję, że będzie chciał, ale jak nie to trudno, nie będę robić histeriiI tak jestem szczęśliwa, bo w ogóle będę MAMĄ
Kaczorka, Lena21, Rucola lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Phnapy kochana napewno będzie wszystko wporządku :*
Flowwer co to za metoda sss? -
staraczka1111 wrote:Phnapy kochana napewno będzie wszystko wporządku :*
Flowwer co to za metoda sss?
Sprzątanie, schody, seksWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 12:11
staraczka1111, Emiilka, Rucola, Jadranka lubią tę wiadomość
-
ibishka wrote:Sprzątanie, schody, seks
sprzątanie i schody widocznie nie działają a seksy pozycja tylko na wilka
mąż klęczy przy jaskini i wyje
ibishka, Jeżowa, lamka, summer86, Maja84, Lunaris, Emiilka, blue00, JuicyB, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:
sprzątanie i schody widocznie nie działają a seksy pozycja tylko na wilka
mąż klęczy przy jaskini i wyje
tak mnie rozbawilas że mało co a ja bym zaczęła rodzic hehe
Lusesita to super że się wam udało to załatwić! Ale pewnie nic przyjemnego?
staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
ibishka wrote:O matko padlam
tak mnie rozbawilas że mało co a ja bym zaczęła rodzic hehe
Lusesita to super że się wam udało to załatwić! Ale pewnie nic przyjemnego?
Najbardziej płakała przy zakładaniu opaski. Później przestała i znów zaczęła z żalu i tęsknoty za cycochem
Ale serce pęka przy takim płaczu.
Bajka ja też byłam zdecydowana na czarny wózek. Nic ani nikt nie mógł mi go wybić z głowy.
Aż kiedyś tak popatrzyłam i skojarzył mi się z karawanem hehe
Ostatecznie jest czarno beżowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 12:40
-
Z groszkami wszystko ok..... Napisze wiecej jak wrócę do domu :*
Lusesita, staraczka1111, Kaczorka, summer86, Lena21, Flowwer, Bajkaaa, JustynaG, Cccierpliwa, Maja84, Achia, Lunaris, ibishka, Yoselyn82, KateHawke, Emiilka, lamka, blue00, pilik, Rucola, 91Ewela09, Jadranka, Amy333 lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Dziewczyny
jesteście Kochane
naprawdę dużo otuchy mi dało to co napisałyście, że to niegroźne itp...
Chociaż i tak w poczekalni zalewałam się łzami
Gin już po samym badaniu z wziernikiem stwierdziła, że plamienie jest minimalne i najprawdopodobniej po ostatnim usg (dwa dni temu).
Na szczęście Groszeczki mają się dobrze, i tak mi głupio przed nimi teraz, że w nie zwątpiłam
Serduszka ładnie biją - 133 i 146. Jeden jest na 7+0 a drugi 7+1 czyli jeden nadgonił, bo była większa różnica.
Jedyne co (co też może dawać plamienia) - "trofoblast z niewielkim odwartstwieniem 7x5 mm". Ale ma się nie przejmować, bo podobno bardzo małe.
Daruję sobie kolejne usg w poniedziałek i chyba idę dalej na zwolnienie i leżę w łóżku dalej...Lusesita, Maja84, lamka, malka, Emiilka, blue00, Rucola, Jadranka lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
91Ewela09 wrote:Bajka, my też z początku myśleliśmy o czarnym,ale przy ogladaniu zdecydowanie wygrał fiolet w połączeniu z rozem (tzw. Fuksja). Mam nadzieję że nie będę żałowala.
No zobaczymy jaki wózek i w jakim kolorze będzie -
Phnappy, Cieszę się, że z Twoimi groszkami wszystko gra
Melduję się po wizyciePan doktor twierdzi, że to dziewczynka. Troszkę się zdziwił, że jeszcze nie czuję ruchów.
Maleństwo ma już 306gsummer86, Phnappy, Lena21, Maja84, Yoselyn82, KateHawke, Emiilka, Kaczorka, lamka, Bajkaaa, blue00, JuicyB, staraczka1111, Lusesita, Rucola, Barbarka1984, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Rukola ale Lewcio cudniasty
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Odnosnie pieluszek wielorazowych to takie moge miec pod buzke, jak sie czasami widzi jak ida mamy z wozkiem, ale w moim przypadku to w zaleznosci od wieku dziecka, moze bede musiala miec jakies pampersy a moze juz nie
Teraz w ogole jest wszystko, wystarczy miec pieniadze, do wyboru do koloru, co tylko chcesz
Ja musze pomyslec nad kosmetykami dla dziecka, lekami, fotelikiem, wiadomo ciuchy, lozeczko itp. poszukac jakas dobra pediatre, nie wiem czy jest jakas dobra, musze popytac znajomych. Nie chce isc do jakiegos byle jakiego.
Yos jeśli chodzi o kosmetyki to polecam stronę „sroka o”, w bardzo prostej formie są porównywane składy chemiczne kosmetyków dla dzueci i nie tylkoYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
DZiewczynki ja expresowo: od 9 rano siedziałam pod drzwiami, weszłam o 12.30. Dr zbadał dał zwolnienie zasugerował żebym sobie zmieniła lekarza bo lepiej takiego co pracuje na trakcie porodowym i on może kogoś polecić. Kazał mi poczekać aż wszystkie pacjentki przyjmie to mi USG zrobi.
Wpadłam do domu zjeść coś bo prawie tam zeszłam! I wracam na USG. Mam mieszane uczucia i chyba dość NFZ. Wezmę do serca dobrą radę Dr i znajdę gina ze szpitala na privie
Po USG idę po synka i będziemy do wieczora na podwórku także zdjecia dopiero wieczorem :*Bajkaaa, summer86, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Phnappy, cieszę się, że z groszkami wszystko ok! Odpoczywaj jak najwięcej.
JustynaG, gratuluję córeczkiA co do ruchów - ja chyba dopiero około 20 tygodnia (skończonego) poczułam.
JustynaG lubi tę wiadomość
-
Justyna gratuluje coreczki
Lunaris kciuki mocne za usg
Phnappy super ze z maluszkami dobrze, oby tak dalej
Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyPhnappy widzisz! Strasznie się cieszę, że wszystko ok i do tego groszki się wyrównują
mam nadzieję, że jesteś spokojniejsza.
Justyna gratuluję dziewczynki
Lunaris czekamy na usg, szkoda, że dopiero wieczorem!
Staraczka faktycznie nie spieszy się synusiowi na świat
Mój mąż ma dzisiaj imieniny, zabrałam go na sushi i nawet zjadłamByło pyszne.
Emiilka, malka, staraczka1111, JustynaG, Lunaris, olik321 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewuszki!
Phnappy, bardzo się cieszę, że z Maluszkami wszystko ok! Na pewno najadłaś się strachu. Znam to uczucie, bo w pierwszych tygodniach ciąży dwa razy jechałam z plamieniami na IP. Dobrze, że wszystko się wyjaśniło. Odpoczywaj teraz Kochana!
Dziewczyny, ja dzisiaj zaczęłam 15 tydzień i na dzień dobry całowałam rano porcelanęPotem przerwa na śniadanie i kolejna seria. Potem już tylko herbata i łazienka po raz trzeci... Czy to się skończy? Mam wrażenie, że jest coraz gorzej. W dodatku znowu mam migrenę, przez tą okropną zmianę pogody. Przepraszam, że smęcę, ale szukam jakiegoś pocieszenia, że już niedługo się to skończy
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc.