Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarma zobaczysz że zostaniesz tu na kolejne 8 miesięcy
Też dziś wizytuje, zwolnił się termin u gina więc pójdę się uspokoić. Przykro mi tylko, bo znów muszę iść sama, emek ani razu nie był, a musi z córką zostaćRucola, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJest kropek
1:) choć pęcherzyków na monitoringu były 2 przed owu ;p wszystko w normie. Kolejna wizyta -8.05-powinno być serduszko
badania zlecone,witaminki przepisane:)
url=https://naforum.zapodaj.net/4c935c535730.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c935c535730.jpg[/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 10:44
lamka, Ania1003, Maja84, Luna1993, 91Ewela09, Rucola, ibishka, emi2016, Lunaris, olik321, Lusesita, Kaczorka, summer86, Bajkaaa, pilik, Amy333, Flowwer, Cccierpliwa, Lena21, Jeżowa, JuicyB, JustynaG, Phnappy, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do zamówień z hm...
Wczoraj rozochocona, bo dostałam na maila, że "w dniu dzisiejszym kurier podejmie próbę doręczenia paczki" czekałam jak na prezent.
O godzinie 12 przyszedł kurier, dostałam do ręki karton i w skowronkach zabieram się do rozpakowania.
Z myślami "no w końcu, będę mieć gacie na wyjście w tym tygodniu do lekarzy".
Tylko coś mi nie pasowało. Jakaś ta paczka była mała... A zamówiłam 2 rozmiary spodni i 2 T-shirty.
Otwieram, a tam torebka... zapomniałam, że w niedzielę zamawiałam ją, żeby w końcu mieć większą i chociaż kartę ciąży tam pakować na wyjścia
Ale... jakie było moje zdziwienie, że zamiast spodni widzę torebkę...
Tak mi popsuło to dzień... a nawet się nie kapnęłam, że na kartonie jest napisane jak byk RESERVED a hm przysyła te paczki w foliach...
Do wieczora chodziłam jak osa. Jutro mam lekarza i znowu będę musiała ubrać spadające spodnie...
Dzisiaj rano co chwilę patrzyłam na maila, czy przypadkiem nie będzie dostawy, ale cisza. Do tego, na ich stronie, podają jedynie link do śledzenia paczki a nie jest przekierowywane to na stronę kuriera a ten ich nr nadania na stronie kuriera ZAWSZE nie istnieje... "paczka o podanym numerze nie jest zarejestrowana".
To już kolejny raz wiem, że inaczej jak z ich strony, śledzić się niestety paczek nie da...
Weszłam też rano na ich fb. I zastanawiam się czy nie pojechać w czwartek przy okazji wizyty do hm i kupić na miejscu te spodnie, bo się nie doczekam...
Na fb mają tyle komentarzy, że po kilku zrezygnowałam z czytania.
Raz że po odesłaniu zwrotu, trzeba się upominać o zwrot kasy! A ja mam zamiar odesłać jedne spodnie... więc już mam nerwa.
A dwa, czekam 13ty dzień na zamówienie i co się okazuje? Że te obecne 7-9 dni na realizację zamówienia, to czas ODKĄD DOSTALIŚMY MAILA Z INFO O OPÓŹNIENIU.
WTF???
Teraz na infolinii odrzucają połączenia, nie można nic na nich wymusić...
Jedna babeczka pisała, że czeka już 3 tydzień na zamówienie...
Nawet nie działa dobrze opcja z zamówieniem na kolejny dzień, babka tak zamawiała i ponad tydzień paczki nie ma.
A na stronie razi napis teraz -40%... Chyba się wyleczyłam jak na ten moment z zakupów u nich. Całe szczęście, że wyprawka prawie gotowa.
To tak dla tych, które zamówiły i czekają jak ja... a wiem że jest nas trochę.
-
Achia wrote:Jest kropek
1:) choć pęcherzyków na monitoringu były 2 przed owu ;p wszystko w normie. Kolejna wizyta -8.05-powinno być serduszko
badania zlecone,witaminki przepisane:)
url=https://naforum.zapodaj.net/4c935c535730.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c935c535730.jpg[/url]Achia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Karma88 wrote:Dziewczyny chciałabym bardzo, ale boję się cieszyć naprawdę. Z różnych aplikacji wychodzi termin na 26 grudnia.
A pierwszy dzień tego szczęśliwego cyklu to dzień moich urodzin.
Flo Ty miałaś chyba w ciąży kroplówki z intralipidem prawda?
Dziewczyny ja się tu u Was nie wypowiadałam, ale czytałam z bananem na twarzy Wasze poczynania. Bardzo się cieszę, że tak dużo Was jest już tak daleko.Karma88 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Karma88 wrote:Cześć dziewczyny. Jak fajnie widzieć przy Waszych nickach suwaczki z tak zaawansowaną ciążą.
Jeszcze do Was na stałe nie przechodzę. W niedzielę kompletnie nieplanowanie testowałam i ku mojemu zdziwieniu druga blada krecha się pokazała w południe. Pojechałam po żółtego bobka i z 14 była piękna druga kreseczka, więc wczoraj poleciałam na betę 27dc:
Progesteron 51,70 ng/ml
Beta 134
Dzis idę do gina po Clexane i luteinę. W domu miałam zapas lutki dopochwowej, więc od niedzieli za wiedzą gina biorę, bo plamię delikatnie. Ni na czerwono na szczęście, jedynie beżowo/jasnobrązowo (przperaszam za opis).
Najstraszniejsze dla mnie jest to, że moje cytokiny są rozjechane kompletnie i w tym cyklu miałam iść do gina na oddział porobić hormony i biopsję endo, a w kolejnym ruszyć jego drogą razem z intralipidem od dr P.
Nic z tego nie wyszło, bo nowego cyklu nie zaczęłam.
Napisalam do dr P i jutro mam jechać na wlew z Intralipidu, a potem za 2 tygodnie.
Nie wiem jak doszło do tych dwóch kresek akurat w tym cyklu. Po prostu nie wiem, ale jednak jest, boję się cieszyć. Te plamienia mnie martwią. Mam tylko nadzieję, że do trzech razy sztuka i ta ciąża da nam naszego Bąbla tu na ziemi i proszę Was o mocne kciuki.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Luna1993 wrote:Karma zobaczysz że zostaniesz tu na kolejne 8 miesięcy
Też dziś wizytuje, zwolnił się termin u gina więc pójdę się uspokoić. Przykro mi tylko, bo znów muszę iść sama, emek ani razu nie był, a musi z córką zostaća na połówkowe pójdziecie z córcią
Synek 💚 31.08.2018r.
Karma WIELKIE Kciuki !!!
kropek da radę!
Aicha śliczne zdjęciepierwsza pamiątka w albumie
rośnij zdrowo!
Ufff... przeżyłam a od dzieci dostałam piękny bukiet róż!Ale za szybko nei chcę tego powtarzać
Rucola, Achia, Kaczorka, Bajkaaa, Flowwer, Jeżowa, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Kochana ku pocieszeniu napiszę Ci, ze końcem października moja Il2 wynosiła 625 ( norma do 40) a 14go grudnia zaszłam w ciążę i Leo rośnie książkowo. Spokojnie idż na intralipid, to ochroni zarodek a cytokinami się nie przejmuj, one maja ogromne wahania. Koniecznie clex do końca ciąży i będzie dobrze :*
Nawet nie wiesz jak czekałam na Twoją odpowiedź! Pamiętałam, że wysoko miałaś właśnie Il2. U mnie jest 840 albo 860.
A Ty w końcu przed ciążą cokolwiek robiłaś z tym? Czy ot tak się udało?
Kurczę u Ciebie już 20 tydzień!!!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyLusesita wrote:Dziewczyny ja też czekam już 2 tygodnie na zamówienie z hm.
Niby tydzień temu wysłane....
Gratuluję nowych maluszków pod sercem i trzymam kciuki za wizytujace
Napisałam rozżalonego maila ze skargą do biura obsługi (na infolinię nie można się dodzwonić).
Dostałam zwrot z automatu, że mają za dużo zapytań na ten moment i odpowiedź może zająć kilka dni zanim przyjdzie moja kolej...
hahaha...
Jestem już nastawiona, że w czwartek kupuję w stacjonarnym. Po ostatniej wizycie w sklepie szyjka była krótka, więc liczę, że wynajdą na sklepie
rozmiar jaki chcę z podziemia!
To jest skandal co oni w tym momencie robią z klientami. -
Odnośnie H&M... no kurcze, uwielbiam ich sklep, ale teraz wiszą mi dwa zamówienia, które jeszcze do nnie nie dotarły. Jedno z 4 kwietnia, drugie z 9 kwietnia. Te pierwsze niby w piątek wysłane, ale paczki ani widu, ani słychu. Pierwszy raz mam taką sytuację - zawsze czekałam max tydzień od zamówienia. Ale i tak będę u nich kupować, bo ich kolekcja dziecięca najbadziej mi odpowiada, praktycznie wszystko mam od nich.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa właśnie czekam jak na zbawienie na te ich spodnie, bo nie mam w czym wyjść z domu... jutro lekarz, w czwartek lekarz...
Gdyby to było coś z wyprawki, to jeszcze bym tak nie warczała, ale dzisiaj już mnie nerwy biorą.
Wczoraj zamówiłam dresowe spodnie z allegro i krótkie spodenki. Będą szybciej niż te z hm... Ale dalej nie mam gaci na wyjście, bo dresy miały być po domu, a krótkie na cieplejsze dni. Teraz na nie jeszcze za zimno... -
Luna1993 wrote:Achia jeszcze raz Ci serdecznie gratuluję
Rucola mi jakoś głupio z dzieckiem iść na usga jak nie chcesz to sprzedaj ukochanej teściowej na godzinke
Synek 💚 31.08.2018r.
...moja aplikacja mówi do mnie że dziecko ma już 7mm i że teraz będzie rosło 1mm tygodniowo! niesamowite
ciągle mnie to zadziwia...
Luna1993, Rucola, Phnappy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola mam to szczescie, ze moja teściowa mieszka 100 km od nas
Może faktycznie dziś pójdzie z nami, eMek twierdzi że nic w tym niestosownego, w sumie ma rację
jakoś tak mi dziwnie po prostu, sama nie wiem czemu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 12:06