Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy,Aicha kciuki za wizyty!!! Amy bedzie dziewuszka:) Aicha czekamy na pozytywną relację!!
Lunaris takie wystąpienia są fantastyczne, mi też się zdarzałoDzieciaki są kochane i bardzo wyrozumiałe:)
Leo od rana szaleje, chyba jest głodny... Od kilku dni stsrsm się ograniczyć słodycze bo waga idzie w górę jak szalona. Młodemu chyba to nie pasujewciagnąłby jakiegoś cuksa ;d
Amy333 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny kciuki za wizyty!
Lunaris ja też na początku ciąży robiłam lekcje dla dzieci w podstawówce na temat grup krwi. I też się czułam jak przed maturąjak pokazałam kilka probówek z krwią to jedna dziewczynka zemdlała
Pilik mnie jak na razie bolą tylko biodra jak śpię na boku. Kręcę się całą noc bo nie da się wytrzymać. Poza tym inne stawy ok.
Przyszła wczoraj do mnie w końcu paczka z h&m!Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achi i Amy kciuki za wizytę!
Lunaris dasz radę kto jak nie Ty
A ja się witam razem z panami od montażu drzwi
od 3 dni jem to samo śniadanie - omlet z warzywami
Pogoda dziś do bani.. no nic ide szorować moje łóżkoAmy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć wam
,mnie ostatniej nocy śnił się poród,sama wyciągnęłam dziecko.Te moje sny są tak dziwaczne odkąd wiem,że jestem w ciąży.Achia,Amy powodzenia na wizycie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 08:54
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Achia i Amy kciuki za wizytę!
Lunaris dasz radę
Mi się dzisiaj śniło, że zaczęlam strasznie krwawić, a akurat bylismy w trasie. Zatrzymałam przy jakimś szpitalu i tam uslyszałam tylko, że przy takim krwawieniu nic z ciazy nie będzie. Sen był tak realny... Poźniej zrobili mi usg i okazało się, że dzidziuś jednak żyje, ale nie dawali mu sporych szans. Zatrzymali na tydzień i kazali leżeć pod kroplówką z końskimi dawkami progesteronu.
Wczoraj faktycznie miałam znowu plamienie ( jestem w okolicach @) i pewnie stąd ten sen.
Amy333 lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Idę na rzeź! Mam nadzieję że dzieci mnie nie zjedzą
lamka, Bajkaaa, pilik, Barbarka1984, Emiilka, Lusesita, ibishka, Rucola, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Amy, Achia - kciuki za wizyty
Ewela, powodzenia na glukozie!
Lunaris, dasz radę
JustynaG, jak się dziś czujesz?
U mnie kolejna średnio przespana noc.. chyba już się długo nie wyśpięAmy333 lubi tę wiadomość
-
Już wypita, nie było tak źle.
Teraz pozostaje czekać na kolejne pobrania.
Z tego wszystkiego nie wzięłam ani książki,ani wody. Dobrze że o telefonie pamiętałam
Dziewczyny kciuki za wizyty.
Summer, ja w tamtym tygodniu miałam kryzys ze spaniem, teraz na szczęście minęło. Ale wszyscy mi mówią ze po 33tc bezsenność to będzie norma -
Kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Ja wczoraj zrobilam na h&m drugi napad i nazamawialam ciazowych rzeczy bo nie chce mi sie jezfzic a szukam czegos na chrzciny a bylo -20% na ciazowe tez w online shop wiec skorzystalam pomierze w domu i co nie pasi to sie odesle...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Cierpliwa, też rozważałam kolejne zamówienie, ale jeszcze pierwsze nie dotarło, więc dałam sobie spokój. Coś słabo ogarniają realizację wysyłek.
-
Cześć dziewczyny. Jak fajnie widzieć przy Waszych nickach suwaczki z tak zaawansowaną ciążą.
Jeszcze do Was na stałe nie przechodzę. W niedzielę kompletnie nieplanowanie testowałam i ku mojemu zdziwieniu druga blada krecha się pokazała w południe. Pojechałam po żółtego bobka i z 14 była piękna druga kreseczka, więc wczoraj poleciałam na betę 27dc:
Progesteron 51,70 ng/ml
Beta 134
Dzis idę do gina po Clexane i luteinę. W domu miałam zapas lutki dopochwowej, więc od niedzieli za wiedzą gina biorę, bo plamię delikatnie. Ni na czerwono na szczęście, jedynie beżowo/jasnobrązowo (przperaszam za opis).
Najstraszniejsze dla mnie jest to, że moje cytokiny są rozjechane kompletnie i w tym cyklu miałam iść do gina na oddział porobić hormony i biopsję endo, a w kolejnym ruszyć jego drogą razem z intralipidem od dr P.
Nic z tego nie wyszło, bo nowego cyklu nie zaczęłam.
Napisalam do dr P i jutro mam jechać na wlew z Intralipidu, a potem za 2 tygodnie.
Nie wiem jak doszło do tych dwóch kresek akurat w tym cyklu. Po prostu nie wiem, ale jednak jest, boję się cieszyć. Te plamienia mnie martwią. Mam tylko nadzieję, że do trzech razy sztuka i ta ciąża da nam naszego Bąbla tu na ziemi i proszę Was o mocne kciuki.91Ewela09, pilik, Barbarka1984, Emiilka, Lusesita, Maja84, KateHawke, Jadranka, ibishka, Rucola, Lunaris, Kaczorka, Flowwer, JuicyB, Lena21, reset, JustynaG, Phnappy, blue00 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Summer ja pierwszy raz zamawialam wiec zobacze jak sie wyrobia u mnie... na zamowieniu pisalo 2-3 dni zobaczymy...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Dziewczyny chciałabym bardzo, ale boję się cieszyć naprawdę. Z różnych aplikacji wychodzi termin na 26 grudnia.
A pierwszy dzień tego szczęśliwego cyklu to dzień moich urodzin.
Flo Ty miałaś chyba w ciąży kroplówki z intralipidem prawda?
Dziewczyny ja się tu u Was nie wypowiadałam, ale czytałam z bananem na twarzy Wasze poczynania. Bardzo się cieszę, że tak dużo Was jest już tak daleko.Rucola, Lunaris, reset, Phnappy lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia