Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLamka super ! Wszystkie formalności za Wami? Maluszek będzie miał, gdzie się wybiegać
Ja też się naczytalam o przezywalnosci wcześniaków jak walczyłyśmy o każdy tydzień, nikomu nie życzę takie stresu.
Bajeczko już możesz być spokojna :* trochę przerażające,ze to na żywcami lekarz się zastanawia nad od szwem, ale informował, że to inwazyjny zabieg... Ale tym się będę martwić za tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 19:30
-
Cudowne wieści na kwietniówkach
tak mnie cieszy, gdy kolejnej weterance się udaje
Luna1993, Maja84, pilik, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Bajeczko - Ty już jesteś uzbrojona od dzisiaj
w sierpniu będziesz wyganiać córcię, tak jak teraz staraczka swojego synusia :p
I ja jestem przekonana o tym, że wszystkie z was się będą rozpakowywać w okolicach swoich TP
Dzidziutki niech się nie spieszą, bo jeszcze zdążą cycusia pociągnąćalbo z butli :p
Moja Aluśka się chyba do raczkowania zaczyna przemierzać, bo dziś trenowała unoszenie pupy do góry
Skończy się słodki czas leniuchowania na kanapie :pLuna1993, Lunaris, Bajkaaa, Maja84, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Lamka działka rekreacyjna czy będziecie się budować?
edit: w sumie nie wiem czy dobra nomenklaturaw sensie rekreacyjna - pod miastem na weekendowe wypady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 19:32
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Mi mówił lekarz o szwie że to jakoś koło 15tc się zakłada u kobiet u których właśnie występuje ryzyko, wiesz plus szwu jest taki że masz to refundowane ja za pessar zapłaciłam z przesyłką 164zl także to nie są wielkie pieniądze a nie trzeba się kłaść do szpitala
No i dziękuję tak już jestem spokojna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Mi mówił lekarz o szwie że to jakoś koło 15tc się zakłada u kobiet u których właśnie występuje ryzyko, wiesz plus szwu jest taki że masz to refundowane ja za pessar zapłaciłam z przesyłką 164zl także to nie są wielkie pieniądze a nie trzeba się kłaść do szpitala
No i dziękuję tak już jestem spokojnawiem, że musiał ale ciągle mam to z tylu glowy
-
Hej Dziewczyny- przyznaję się bez bicia -przespałam całe popołudnie! jestem dziś bez życia.
Bajka -świetnie że masz już to za sobą, teraz spokojnie możesz delektować się błogostanem
Staraczka już bliżej niż dalej
Lamcia gratulacje! Działka to świetna sprawaMoja mama kupiła rekreacyjną i mamy fajną perspektywę na lato w mieście: jest domek, hamak, domek na drzewie dla dziecka, taras na leżing, plażing i grilowanie a i kawałek ogródka dało sie wyodrębnić na warzywa. Od kiedy zrobiło się ciepło to każdy weekend tam jesteśmy.
Bajkaaa, Rucola lubią tę wiadomość
-
Luna nie mówił nic więcej o szwie, więc ja nie wiem o komplikacjach ale pessar może też się zsunac i trzeba częściej chodzić na wizyty ale pewnie ja będę chodzić nie co 4 a co 3 tyg teraz, ogólnie to wydaje mi się że szew jest pewniejszy i chyba nie potrzeba takiej kontroli ale znowu pessar ponoć jest to bardziej nowoczesna metoda.
W każdym razie jakby okazało się że będzie pessar u ciebie to ja zamawiałam i w ciągu 26h miałam go w domu także mega szybko załatwili sprawę
A samym faktem się nie stresuj, sama dibrze wiesz ze lepiej zapobiegać niż potem przeżywać koszmar jakby coś było na granicyLuna1993 lubi tę wiadomość
-
Phnappy tez tak czekalam... najpierw na 10tc i dobre usg pizniej na ten 12tc skonczony pozniej na prenatalne a potem na ruchy i tak caly czas cos... ale przyznam szczerze ze te oczekiwanie i tak duzo latwiejsze od usg do usg jest odkad czuje mala...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyBajka widzisz, ja bezdzietna to nie wpadłam, że nie można zaślepek stosować
ile ja się tutaj nauczę.
Kupiliśmy działkę budowlaną i mamy zamiar w tym roku zacząć budowę domuLuna - jeszcze tylko musimy zgłosić zakup w gminie, a akt notarialny i wyrysy te wszystkie mamy. Geodeta już dostał zlecenie i wszystko powoli się zaczyna.
Lunaris, Luna1993, Phnappy, Maja84, staraczka1111, olik321, Rucola, pilik, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Lamka -jak się dzieje to wszystko na raz
Dom, dziecko
zaczyna się nowy rozdział w Waszym życiu
-
Lamka,super!
) dzieje sie:)
A ja dzisiaj mam zjazd,slabo sie czuje,jakbym miala zemdlec. Morfologia juz mi leci,ostatnio hemogl. wynosila 11 i dostalam zelazo w tabl. ale nie wiem czy to od tego te slabosci:/ -
nick nieaktualnyOlik ciała ketonowe zwykle się pojawiają jeśli węglowodanów jest za mało lub kalorii jest za mało. Może Ty za mało jesz Kochana.
Projekt wstępnie wybrany.Teraz szukamy firmy, która zbudowałaby nam dom w technologii szkieletowej wg męża wytycznych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 21:47
-
To robice drewniany ?
Sorry ze tak pytam ale mam zajawke. Ledwo remont skonczylam a juz bym mogla kolejny robic haha
Hmm no jem duzo warzyw teraz i jajek
Jutro wrzucę cos cięższego na kolacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 21:52
lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny