Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEmi kupiłam używany w idealnym stanie, nowe kosztują więcej niż nasz samochód
ale jest po 1 dziecku, tylko koła oryginalne nie wytrzymały naszych polskich chodników i zmieniłam na te. Teraz szukam oryginalnych żeby dokupić ale ciężko z tym. (Widzę że Inglessiny sa na bobowózki)
Flower mam wózek głęboki z lat 80/90 właśnie na skórzanych paskach, kupiony za 200 zł na giełdzie, w ogóle nieużywany. Facet nie wiedział co sprzedaje. Jedyny minus, że to tylko wersja głęboka (nie mam zdjęcia niestety a jest schowany).Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 13:41
emi2016 lubi tę wiadomość
-
malka wrote:Achia gratuluję
Karma trzymam za Was kciuki!
Lamka, fotki zakupów nie bedę wrzucać bo nic dzieciowego nie zamawiałam tylko kubki z h&m home, staniki i skarpetki
Zamówienie z h&m robiłam 3.04 i przyszło wczoraj, ale już kilka dni temu pisałam do obsługi klienta żeby ich pogonić. Nigdy wcześniej nie było problemu. Zawsze czekałam max 5-6 dni, a teraz czytałam na necie gdzieś że h&m nie wyrabia z przesyłkami i rzeczywiście to prawda. A wczoraj dostałam maila ze znowu 40% zniżki i dodatkowe 10% dla klubu h&m. Teraz to już w ogóle utkie tam wszytsko.
Ja byłam dzisiaj na ostatniej kontroli u dentysty. Wszytsko pięknie. Mam się zgłosić ponikresie połogu na kolejną kontrolę
I kupiłam w winiarni dwa wina bezalkoholowe 0,0 i będę próbować
Piłam w zeszły weekend różowe winko półsłodkie bezalkoholoweByło pycha, jak wino
więc smacznego życzę
Luna1993, malka lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Karma88 wrote:Luna jaki przepiękny wózek!!!
zakochałam się!
Słuchajcie jedno pytanko mam witaminy dla ciężarówek bierzecie? Są jakieś z samym folianem, a nie kwasem syntetycznym?
Ja to się za bardzo na tym nie znam, brałam mama dha a potem femibion, ale może pregna plus będzie dobry? ma foliany w składzie
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
Będzie dziewczynka,Lenka:)))
Cieszę sie jak wariatka!!)))
Achia, malka, pilik, Luna1993, Bajkaaa, Lena21, agulineczka, lamka, reset, Cccierpliwa, Kaczorka, summer86, Flowwer, Emiilka, Jeżowa, Lusesita, staraczka1111, Jadranka, Yoselyn82, Karma88, Rucola, Sarna84, Phnappy, Lunaris, KateHawke, Barbarka1984, -Mamunia-, blue00, Maja84, emi2016 lubią tę wiadomość
-
A co do ciazowych ciuchow kupilam w Rossmannie ciazowe rajstopy,sa boskie. Siegaja pod cycki i nic nie uwiera,bardzo polecam:)
KateHawke, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy super, że dziewczynka! Gratuluję
i dobrze wiedzieć o rajtkach z Rossmana bo właśnie muszę kupić jakieś na egzamin
Maja mam nadzieję, że będzie dobre. Ponoć ma być półwytrawne, za słodkimi nie przepadam więc mam nadzieję, że się nie zawiodęAmy333, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaja84 wrote:Ania a nie lepiej zamiast się denerwować, kupić na razie chociaż legginsy ciążowe albo zwykłe nawet w sklepie stacjonarnym? ja parę dni temu dopiero kupiłam ciążowe, a odkąd przestałam się mieścić we wszystkie dżinsy chodziłam w zwykłych legginsach, od biedy pod brzuchem da się je nosić.
Ostatnio przed wizytą 2tyg. temu byłam w hm właśnie przymierzyć spodnie.
Na wizycie się okazało, że szyjka jest skrócona i jak wróciłam do domu, to praktycznie leżę i nie wychodzę. Jedynie jak jest potrzeba. Wizyta wtedy w hm też się do tego przyczyniła...
Dlatego zakupy przez internet to jedyna opcja na ten moment.
Do najbliższego hm mam 40km, tak samo jak do ginki. Jeżdżę do Opola.
Dlatego jeśli po wizycie nie będzie większych zastrzeżeń w czwartek, a tamten
pomiar szyjki, to był przypadek, postaram się podjechać do sklepu i kupić spodnie na miejscu. Chodzę od stycznia w jednych... na dodatek spadają jakimś cudem, a były ok. -
Amy gratulacje córeczki
Luna fajny ten wózek, taki retro
Dziewcxyny z tym hm to współczuje, bo jakieś jaja, zawsze czekałam max kilka dni, ale powiem Wam, że ja zamówiłam w sklepie internetowym sukienkę ciążowa 17.03 !!!!!! I dalej jej nie ma. Pisze już maile, dostaje odp, że zaraz wyślą i dalej dupa wrrrr, dobrze, że chociaż nie była jakaś mega droga, ale marzyła mi się na sesje ciążowa, która mam w przyszłym tygodniuAmy333, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do witamin, to mój dr w 1 trymestrze kazał tylko kwas foliowy, dopiero od 2 zestaw witamin i magnez dodatkowo przez stawianie się brzucha, biorę mama dha
Dziewczyny jak stawia mi się brzuch to najpierw czuje takie jakby hmm zaburzenie przy oddychaniu i zaraz czuje napięcie brzucha, tez tak macie jak ćwiczy macica ? -
Wpadłam znów się przywitać, pewnie nadrobię tylko ze 2-3 strony wstecz, ale już bez nadrabiania widzę, że mogę gratulować Amy córeczki! Super :*
Lunka - ja bym szła z dzieckiem na usg, co więcej dla Tośki to może być fajne przeżycie!
edit: nadrobiłam 6 stron. Jak mam doła to do Was wchodzę i mi lepiejsummer86, Lena21, Luna1993, Lusesita, Amy333, pilik lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnylamka wrote:Karma ja jem wszystko osobno - doctor's Best b complex co drugi dzień na zmianę z folianem solgara + Gold omega z Olimpu i żelazo na receptę.
Amy gratuluję Lenki
Luna wow co za fura! -
Achia wrote:a omega 3 bierzesz od kiedy? bo mi mowil zeby brac ale nie skumałam od kiedy ;p
Mnie dziś gin pytał, czy biorę, bo jego zdaniem należy już przed ciążą. A w ciąży albo omega 3 albo jakiś preparat z DHA (Pregna Plus chyba?). Mój gin chyba założył, że nam się uda po pierwszym cyklu stymulowanym
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny