Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam dzisiaj kryzys. Od 2 dni wszystko sprzatam, moze akurat cos sie przyspieszy, ale poki co czuje tylko lekkie pobolewanie brzucha. Wkurza mnie ostatnio podejscie mojego, twierdzi ze tak dobrze sie czuje ze napewno przenoszę, a jak usiade zmeczona to twierdzi ze marudze... I jeszcze najprawdopodobniej na weekend będzie musial wyjechać, więc mam juz wizje samotnego porodu. Hormony mi szaleja, ciagle chce mi sie ryczec. A jeszcze wkurzam sie bo moj ma straszne opory w tej ciazy przed seksem i czuje sie taka aseksualna.
Ehh musialam Wam troche pomarudzic. -
Bajkaaa wrote:Lunaris nie 40tyg bez przesady
34 w maksie także dasz radę, a łupy super
-
nick nieaktualnyPoznajcie Zuzie
(lekarz nie daje pewności, ale "nic tam nie odstaje")szyjka wygląda dobrze, kolejną wizyta za 3 tyg, kazał brać nospe i magnez na bóle brzucha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3d435523955.jpgLena21, Barbarka1984, lamka, Kaczorka, JustynaG, Flowwer, ibishka, Cccierpliwa, Phnappy, olik321, summer86, Rucola, KateHawke, Maja84, pilik, Karma88, Lusesita, Amy333, blue00, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Poznajcie Zuzie
(lekarz nie daje pewności, ale "nic tam nie odstaje")szyjka wygląda dobrze, kolejną wizyta za 3 tyg, kazał brać nospe i magnez na bóle brzucha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3d435523955.jpg
Cieszę się że z szyjka wszystko dobrzeto teraz spokoju jak najwięcej życzę
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Luna
Jaka piękna Zuzia
nieśmiało zakryła się przed podglądaczami
piękna pamiątka
Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Poznajcie Zuzie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3d435523955.jpg
Ale piękne ujęcie
Lunaris - super łupy!!
Moniśka - współczuję humorów. U mnie na dzień przed porodem był taki kryzys, że płakałam non-stop.Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunka piękny dzidziuś
Kochane ja dzisiaj za bardzo nie kontaktuję i idę spać. Jak się obudzę rano to będę mogła powiedzieć, że pojutrze podglądamy Kropeczkusia!
Lunaris, wiesz, że ja nie mam jeszcze pół ciucha?tylko skarpetki, które kupiłam przy pierwszej cb, żeby powiedzieć Przemkowi o ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 21:36
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Nic się nie martw Lamciu- jak tak dalej pójdzie to ja wyprawkę dla wszystkich staraczek zrobię
u mnie to już jakaś paranoja!
Luna1993, Rucola, pilik, Amy333 lubią tę wiadomość
-
A my witamy się po wizycie. Mały ma 680gram w 2 tygodnie przybrał 250gram. Szyjka 35mm. Następna wizyta za 5 tyg.
Wcinam teraz kanapke z pasztetem i kiszoną kapustęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 22:24
Rucola, Flowwer, KateHawke, Maja84, Karma88, Yoselyn82, lamka, Lusesita, Luna1993, blue00, Lena21, emi2016, Barbarka1984, Jeżowa, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolik321 wrote:A my witamy się po wizycie. Mały ma 680gram w 2 tygodnie przybrał 250gram. Szyjka 35mm. Następna wizyta za 5 tyg.
Wcinam teraz kanapke z pasztetem i kiszoną kapustę
Spory chłop!
Byłam w tym samym dniu na usg i nasz Ex Klusek (bo chyba koniec wielkoluda) miał ledwo 512g.
Aż się boję pomiaru w czwartek i potwierdzenia czarnego scenariusza z hipotrofią... -
Bajkaaa wrote:No to pięknie
A czemu za 5 tyg? L4 wypisał ci lekarz na tak długo?
Aniu nasz jest duzy od początku. Nie mozns tak porównywać wagi..kazde dziecko juz teraz inaczej rosnie, w swoim tempie. -
Ania1003 wrote:Spory chłop!
Byłam w tym samym dniu na usg i nasz Ex Klusek (bo chyba koniec wielkoluda) miał ledwo 512g.
Aż się boję pomiaru w czwartek i potwierdzenia czarnego scenariusza z hipotrofią... -
nick nieaktualnyDo połówkowych w marcu zwykle wyprzedzał om o 1-1.5tyg. Był powyżej normy centylowej.
Nagle przestał jak minęła połowa. W siatce spadł poniżej normy. I zaczęły się różnice w pomiarach głowy, kości, brzuszka...
Staram się nie panikować od tamtej ostatniej wizyty, ale jest kilka przesłanek, które powoli zaczynają sugerować hipotrofię. Bynajmniej na wymiarach u mojej gin zaczęła się tendencja spadkowa.
Klusek był Kluskiem dlatego że był wielki. A teraz jakoś nie mogę się pogodzić że tak nagle jest stop i wychodzi poniżej normy.
Ginka nic nie mówiła, ale chcę tego przypilnować.
Z każdej strony ostatnio wychodziło, że powinien być większy niż był wtedy na wizycie. -
olik321 wrote:Tak do 20 maja mam wypisane. Kolejna wizyta 22 i wtedy wypisze od 21.05
Aniu nasz jest duzy od początku. Nie mozns tak porównywać wagi..kazde dziecko juz teraz inaczej rosnie, w swoim tempie.
Myślałam że nie może lekarz na tak długo pisać l4 ale widocznie się mylilam