Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Justya85 wrote:Hej dziewczynki, zaglądam do Was z pytaniem, pamiętam że polecałyście jakiś laktator elektryczny tylko szukać nie wiem gdzie może pamiętacie?bo chce kupić a wiem że sprawdzony to bym zamówiła.... pozdrawiam cieplutko :*
Może chodzi Ci o Lovi Prolactis?
Mogę go polecić z czystym sumieniem -
nick nieaktualnyOlik dokładnie, nie przejmuj się pomiarami, moja mała też miała rozbieżności a wyglądała po porodzie całkiem normalnie
Dzień dobry kochaneja pół nocy nie spałam z emocji. Tak bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze. I bije się wewnętrznie z myślami, bo czuję że to chłopiec, no byłam wręcz pewna
lecę zrobić śniadanie i zabieram się za pisanie, bo czasu coraz mniej . Miłego dnia :*
Olik cudowny brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 08:13
olik321 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ania i Ibishka powodzenia!
Luna cudowna malutka! Gratulacje
Amy super że dziewczynka
Olik, ale z Ciebie laska! A brzuszka prawie nie widać pewnie spod ubrania?
Ja wczoraj byłam na wizycie, malutka waży już 1350g, środeczkiem normy rośnie ostatnio. Główka też wyprzedza zwykle tydzień-dwa brzuszek u nas. W brzuchu (ogromnym...!) już się ciasno robi, wczoraj patrzyłam że na następnej wizycie za 3 tyg. powinna ważyć prawie 2kg, więc już nie wiem gdzie Ona się tam zmieści :p. Łobuz z Niej uparty, znowu nic się pokazać nie chciała. Rękami się zakryła i koniec. Do tego przekręciła się na bok, ale gin mówi że spokojnie, ma czas żeby wrócić więc nie myślę jeszcze o tym. Szyjka mimo stresów i intensywniejszego trybu życia trzyma i długa nadal więc mi ulżyło.
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 08:20
lamka, olik321, Luna1993, blue00, Maja84, summer86, Lusesita, Emiilka, reset, Lunaris, Mini89, Cccierpliwa, Jeżowa, Jadranka, JustynaG, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Może chodzi Ci o Lovi Prolactis?
Mogę go polecić z czystym sumieniemdziękuje
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualny
-
Pilik widać i to całkiem śmiesznie bo jest taki wydęty.
Foto jest sprzed chwili a rano zawsze jest najmniejszy też.
Pani doktor śmiała się, że wielkość w sam raz tylko mam troche mięśni i mały ma w środku niby mało miejsca więc kazała pić do 3 litrów wody (o mamo) żeby ilość wód płodowych powiększyć, bo jest taka ledwo na styk.
Cieszę się, że Twoja wizyta również udana. Dziś w dodatku słońce świeci więc humory lepsze
To teraz dzieci tak szybko rosną? w 3 tyg prawie 700gram? ooo
Luna to może zamiast Zuzi będzie Zuzolek ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 08:33
pilik lubi tę wiadomość
-
Olik omg ty nie masz brzucha !!!
Luna zdjecie idealne !!! Ja takiego nie mam
Maja a ja czekam tutaj na fotę twojego brzuszka ♡♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 08:33
Luna1993, olik321, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Luna - a ja cały czas patrzę na Twoją Zuzięi mam zaciesz, bo tak mi się to zdjęcie podoba
no przeurocze jest!!
Olik - zdecydowanie się nie przejmuj! Dzidziulek pięknie rośniea brzuszek masz malutki i zgrabniutki
Luna1993, olik321 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Olik brzusio piękny - mój mniej więcej w tym czasie się zaczął powiększać szybciej
Lunka piękna dziewczyna w Twoim brzuchu
Aniu doskonale Cię rozumiem, bo chociaż u mnie jest całkowicie w druga stronę to tez zajmuje ni to myśli - w 28 tygodniu centyle kończą się jakoś ok 1,5 kg, a wg pomiaru Franio miał prawie 2kg... ja z kolei przytyłam tylko ok 6,5 kg od początku ciszy i jestem bardzo drobna - profilaktycznie odstawiłam słodycze i wszystkie napoje - pije tylko wodę i staram się bardziej zwracać uwagę ci jem, bo boje się makrosomiiod dziś zaczęłam mierzyć cukier, póki co wyglada ok. Nic więcej zrobić nie mogę, może faktycznie to był jakiś skok chwilowy i teraz zwolni, zobaczymy
Miłego dniaLuna1993, olik321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane ja też ciągle się patrzę na to zdjęcie, w życiu nie widziałam nic słodszego
Pokazujcie swoje brzuszki, uwielbiam oglądać takie zdjęcia
Olik zobaczymy na kolejnej wizycie, muszę kupić coś z ubranek bo dłużej nie wytrzymam więc lepiej wybiorę coś naturalnego, bo na tym etapie podobno często dziewczynka może okazać się chłopcemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 08:36
summer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
KateHawke, Emiilka, olik321, Lunaris, Flowwer, blue00, pilik, Achia, JustynaG, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Luna, mnie też urzekło zdjęcie Twojej Zuzi
Olik, gdzie Ty masz brzuszek?Super wyglądasz.
Pilik, moja też idzie obecnie środkiem norm i czekam żeby fiknęła główką w dół
Zapisałam się na wtorek na USG III trymestru.
A co do zamówień, z H&M nadal cisza, za to Smyk gdzie zamówienie robiłam w piątek wysłał info o nadaniu paczki, ma być jeszcze w tym tygodniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 09:50
Karma88, pilik lubią tę wiadomość
-
DZień dobry!
Lunka widaći postępy remontowe robicie -nowe drzwi?
Olik ale masz figurę! Ja ze swoją oponą to już wyglądam jak w 5 miesiącu -
Hej mamuśki, to ja się kurcze napocilam, napisałam i ucielo całego posta. Noszz... Ogólnie siedzę 2 godzinę na glukozie, zaraz koniec i chwała Bogu bo ledwo to przeżyłam. W 1 trymestrze się zatrulam jak miałam robiona i teraz z każdym łykiem mnie cofało. Do tej pory mam dreszcze. Ale dałam radę, dzielna ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 09:56
summer86, Lena21, Barbarka1984, Karma88, JustynaG lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyLunaris wymieniamy wszystkie drzwi w mieszkaniu, dopiero pierwsze za nami
drzwi jak drzwi, ale jest tyle kucia a później łatania, że nie wiem czy do porodu zdążymy
tak w ogóle to doskonale Cię rozumiem w kwestii kupowania ciuszków, ja już dłużej nie wytrzymam i dzisiaj idę COS kupić bo chyba umrę jak tego nie zrobię
do tej pory emek zawsze coś przytachał do domu a ja się bałam
Lunaris, reset lubią tę wiadomość
-
Maja współczucia! Mnie też to czeka za tydzień bo się dr przyczepił do mojego poziomu cukru i zlecił krzywą już teraz
-
Maja84 wrote:Hej mamuśki, to ja się kurcze napocilam, napisałam i ucielo całego posta. Noszz... Ogólnie siedzę 2 godzinę na glukozie, zaraz koniec i chwała Bogu bo ledwo to przeżyłam. W 1 trymestrze się zatrulam jak miałam robiona i teraz z każdym łykiem mnie cofało. Do tej pory mam dreszcze. Ale dałam radę, dzielna ja
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dzien dobry. Zaraz koniec kroplowki z intralipidem.
Po wczorajszej wizycie:
Clexane 0,4
Folian i Prenatal Uno,
Duphaston 3x1,
Encorton 10mg 1x1,
Acard 150mg
4 maja kontrola
A dzis czekam na wynik drugiej bety. Mam nadzieje, ze rosnie
Na razie juz nie plamie.
Doczytam Was pozniej w domu. :-*pilik, Lunaris, summer86, Luna1993, Flowwer, Barbarka1984, Maja84, Phnappy, olik321, Lusesita, Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny