Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy gratuluję córeczki niech się rodzą dziewczyny dla naszych synów bo u nas w okolicy sami chłopcy
Amy333, Maja84 lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Amy gratuluję córeczki niech się rodzą dziewczyny dla naszych synów bo u nas w okolicy sami chłopcy
Jak się czujesz? -
Amy gratuluje coreczki, a imie piekne
Lamka a na co sa e krople?
Luna ale suuuper brykapodoba mi sie bardzo
Amy333, Luna1993 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jeśli chodzi o suplementy w ciąży polecam również brac dodatkowo cholinę w dawce nawet do 1000mg dziennie
. Wpływa nie tylko na komórki nerwowe dziecka, udowodniono że w okresie prenatalnym suplementacja choliny +D3 + kwasu foliowego wpływa na zmniejszone ryzyko chorób psychicznych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 17:40
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:a pamiętacie kiedys pojawiło się u Was ciałko żółte? bo ja na razie mam sam pęcherzyk ciążowy jak tak patrzę na usg
Achia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Ja ten pierścionek z brylantem miałam 6t3d ale kiedy wcześniej coś było to nie wiem bo ja wtedy byłam mocna i dwa tyg nie chodziłam do lekarza a od tamtej pory byłam chyba 3 czy 4 tyg tydzień w tydzien u lekarza
-
Achia, też bylam na wizycie 4t5d lub 4t6d i był tylko pęcherzyk ciążowy. Pęcherzyka żóltkowego jeszcze nie było.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 17:58
-
Achia wrote:ja mam 4t i 5d (z usg 5t0d) wiec chyba nie muszę się martwić jak czytam w necie. i już przestaje czytac
Ja wiem ze te pierwsze tyg cholernie się dluza i mimo iż ja zapewniałam se mi czas szybko nie leci tak teraz patrzę i jednak przyspieszył trochę -
nick nieaktualny
-
Amy Gratuluję potwierdzonej córeczki
Karma Życzę Ci coraz wyższej bety i najpiękniejszego prezentu pod choinką
Achia Piękna kropka!
Lena21 Możesz spróbować napisać do sklepu prośbę o udzielenie rabatu jako rekompensaty za opóźnienie.
Ibisha A mówią, że przed rozpakowaniem to można się wyspać. A to jednak mity... Lada moment przyjdzie czas na CiebieBrzuszek masz piękny.
---
U mnie dziś lepiej. Trudniej mi się ułożyć w nocy do spania bo ten guz na głowie to wielkości pięści. Ale jestem dobrej myśli. Jutro mam wizytę prywatną u gina, podejrzę maluszka i będę spokojna
Najprawdopodobniej winą omdlenia było to, że spałam na plecach. Bo drętwiałam jak spałam na prawym lub lewym boku więc się przekręciłam twierdząc, że organizm da mi znać jeśli będzie mu niewygodne. No i mam co chciałam. Dał mi znać. Teraz będę grzecznie spać na bokuAmy333 lubi tę wiadomość
-
Amy gratulacje córeczki Lenki
Lamciu bardzo Ci współczuję dolegliwości
Aicha ja byłam na USG w 6 tyg. i jak założył USG to pęcherzyk od razu było widać, potem mi pokazał ciałko żółte ale nieźle mnie docisnąłtakże jeszcze czas
sprawdzałam poprzednie USG z synka to byłam w bardziej zaawansowanej ciąży i nic poza pęcherzykiem nie było.
Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia - u mnie w 4+5 był tylko pęcherzyk a w 5+4 już uwidoczniło się "żółteczko"
A jeszcze 8 dni później był już centymetrowy zarodek.
Amy - gratuluję córeczki
Widzę, że H&M szalejejeszcze jak w ciąży byłam to też dziewczyny ode mnie z wątku pisały, że długo się czeka.
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Aicha doskonale Cię rozumiem!
Obiecałam sobie że już nie kupię żadnych ubranek dla dziecka.... no ale jak mogłam się nie oprzeć tym króliczkom...?
To moje dzisiejsze zdobycze z ciuszka (wydałam całe 38zł!)
1.Wkładka do fotelika/wózka z Britaxa (brakuje mi akurat i taki fuks!)
2.Ręcznik z kapturkiem
3.body New Born
4.Śpiochy Baby K
5.Polarowo- bawełniany pajacyk
6.Biodrówki ciążowe z New Looka
7.Bawełniany podgumowany ochraniacz na przewijak lub materacyk Jonelle.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0f3729ab7fe.jpg
Normalnie nie wiem jak ja się powstrzymam dalej -przede mną jeszcze 40 tygodni!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 19:24
JustynaG, JuicyB, Luna1993, Flowwer, Yoselyn82 lubią tę wiadomość