X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj miałam menu typowo ciążowe hehe bo jajecznica potem lód później zupa i lód :)
    Potem pieczone ziemniaki następnie frytki i lód :)

Ale od jutra już dość :) dziś niedziela spędzona bez męża to sobie zrobiłam ucztę :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka kciuki nieustannie trzymam! <3

Floo twój brzuszek jest Meeega piękny <3

Flowwer lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Malwas Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flower piękny brzuszek, pięknie wyglądasz!

Staraczka oby wszystko przeszło szybko i sprawnie! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2018, 21:32

3i49px9iphyqib5j.png
    7u22ugpjteqyoky0.png
    Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka czekamy na wieści :)

Flo elegancko brzusio <3

Zachcianki Hmm jakieś tam się zdarzają - lody faktycznie jem w ciąży dużo częściej, w 1 trymestrze zjadłam tonę owoców, kiszona kapusta - potrafię zjeść słoiczek, buraczki i różne ich formy, takie sobie przypominam :) jem tez od początku 2 trymestru CODZIENNIE na śniadanie płatki z mlekiem, ale to dlatego, że wtedy nie mam zaparć ;)

Ja dziś jestem wykończona, ostatni goście i mój mąż poszli spać ok 3 w nocy, impreza mega udana, ale to już nie dla mnie. Psychicznie dobrze się bawiłam i chciałam być wśród gości, fizycznie byłam wykończona, brzuch mnie bolał i twardnial, marzyłam tylko żeby iść spać (praktycznie nic nie robiłam, większością spraw zajął się mój mąż i mama). Dziś prawie cały dzień na leżąco, i chyba zaraz idę spać - ciagle czuję ciągniecie :/ odpuszczam chyba wszystkie imprezy do porodu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2018, 21:38

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka, Kochana, dzisiaj jechałam samochodem i pomyślałam sobie o Tobie :) Myślę - ahh, Staraczka już na pewno urodziła :) Trzymam mocno kciuki za szybki poród i mam nadzieję, że już jesteście razem z Maluszkiem (po drugiej stronie brzuszka) :)

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • pilik Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mówcie o lodach :p... też za mną chodzą. A ciagle trochę katar mam i kaszle i mój cały czas gada że to na pewno przez lody! Hehe, ja tam wiem swoje, to alergia czy coś, przecież na pewno nie lody ;)...

Jadranka tak wyprałam właśnie na 40 stopni z małym wirowaniem, nie drgnęło więc dałam wirowanie 1200 i itak nic. Będę myśleć. Ciagle się łamie czy próbować w te pieluchy czy mnie to przerośnie...

Mała tak szaleje, umiem wyczuć nóżkę i to jest takie fajne, już się Jej nie mogę doczekać... jak szyje to mnie zawsze okłada po żebrach, mój M ostatnio stwierdził, że tak się nie może doczekać co mama dla niej szyje, że przebiera nóżkami <3.
    A ja się pochwale ostatnimi uszytkami ubrankami
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/39993ec4a3e4.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fc5b7e3f7a6.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b3cc2435702.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/54969f5d67f9.jpg
    I kokon w końcu też uszyłam
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2306aac67fe.jpg

JuicyB, Lena21, ibishka, Achia, Czrna 81, Jeżowa, PodwojnaMamaWdwupaku, KateHawke, Lusesita, Maja84, Yoselyn82, Anna Stesia, Jadranka, Flowwer, Kaczorka, olik321, lamka, Rucola, JustynaG, blue00 lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mniw tak w krzyzu plecy bola ze nie wiem jak sie ulozyc, brzuch tez co raz czesciej boli i pachwiny. Mam nadzieje ze cos tam pomalu zaczyna sie dziac.
    Staraczka mam nadzieje ze juz po wszystkim i sie tulicie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2018, 22:03

• moniśka... Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik super ciuchy, pomysl o zarabianiu na szyciu takich perelek.

Lodow tez mi sie chce a teraz nie moge bo od kilku dni mam taki bol gardla ze ledwo mowie.

Zajrzalam dzisiaj na fioletowa na kwietniowki a tam chyba juz wszystkie dziewczyny rozpakowane i temat tylko dzieci, jakos teraz juz calkiem tam sie nie odnajduje.

pilik lubi tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik piękne rzeczy :) zdolna mama !

pilik lubi tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik, możesz mnie adoptować?! <3 Ty mi będziesz szyć takie cudeńka w rozmiarze 36, a ja Ci nie wiem... posprzątam? Poprasuję? Porady prawnej udzielę?!

pilik, Bajkaaa, Lusesita lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik- booooooskieeee! Cudne, przepiękne! Zazdroszczę talentu ;)

pilik lubi tę wiadomość

• ibishka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniśka... wrote:
    Pilik super ciuchy, pomysl o zarabianiu na szyciu takich perelek.

Lodow tez mi sie chce a teraz nie moge bo od kilku dni mam taki bol gardla ze ledwo mowie.

Zajrzalam dzisiaj na fioletowa na kwietniowki a tam chyba juz wszystkie dziewczyny rozpakowane i temat tylko dzieci, jakos teraz juz calkiem tam sie nie odnajduje.
    Ja to samo. A na drugim wątku kwietniowym z nierozpakowanych zostałam tylko ja..

Ja się coś kiepsko czuje. Brzuch twardnieje tak że aż czuje coś na wzór bolu ale to tylko trening macicy mi się wydaje.. młoda ryje głową w dole tak że mi się wydaje że zaraz zrobi A kuku spomiędzy nóg i w ogóle tak jakoś.. Jeszcze tylko kilka dni..

Pilik też mnie adoptuj! W zamian za szycie oferuje masaże, rehabilitację i trening personalny po porodzie :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2018, 22:13

Lusesita, pilik, Anna Stesia lubią tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka mam nadzieję, że tej nocy przytulisz mslenstwo <3

Moniska, Ibishka za Was też kciuki. Przecież to już ostatnia prosta ;-)

Pilik cudowności. Zazdroszczę talentu :-)

pilik lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo dziękuje <3, poprawiłyście mi humor na wieczór :)
    Obiecuje, że jak tylko odważę się szyć dla dorosłych to się do Was zgłoszę po zamówienia!
    Ja do tej pory to drobiazgi, akcesoria i prezenty dla rodziny. Ciuszki dopiero dla mojej się odważyłam :)
    Jeszcze za słaby warsztat żeby mi nie żal było testować na czymś dla dużego człowieka bo jednak dużo więcej materiały schodzi i w razie czego się marnuje :p
    Moniska chciałabym tak zarabiać, ale teraz tyle takich firm na rynku że nie wiem czy bym się przebić umiała... chyba że bym zwerbowała całe różowe i fioletowe forum :D powodzenia, oby wszystko szybko poszło!!

Ibishka za Ciebie też mocno trzymam kciuki <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2018, 22:48

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka, jak cudnie! Mam nadzieję, że już po wszystkim, ale jeszcze trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo!

Flowwer, jak to robisz, że nawet w ciąży wyglądasz jak milion dolarów?

Pilik, ale masz talent w łapkach! Ja ostatnio próbowałam przyszyć guzik. Na wszelki wypadek wcześniej sprawdziłam, jak szybko dojadę na najbliższą izbę przyjęć.

Ibishka, pisz sobie co chcesz, ale ja Ci nie wierzę w te 14 kg – widziałyśmy Twoje zdjęcia!

U mnie dzisiaj dzień jęczybuły – nogi puchną, biodra szarpią, ciągle mi słabo, mam wysypkę po żelazie i wielką chcicę na arbuzy. A wczoraj się dwa razy popłakałam bez powodu. Pocieszam się, że jutro będzie lepiej. Nowy tydzień – nowe wyzwania :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 10:46

summer86, Lusesita lubią tę wiadomość

• ibishka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! To chyba jedziemy z tym koksem...polalo się po nodze, teraz domieszką krwi z tym płynem. Pakuję się i jedziemy do szpitala chyba..
    Proszę o kciuki!

Jadranka, Anna Stesia, JuicyB, summer86, Achia, Flowwer, Kaczorka, KateKum, pilik, Bajkaaa, olik321, Lunaris, Karolina90, malka, Jeżowa, Rucola, lamka, Yoselyn82, Barbarka1984, JustynaG, Lena21, Sarna84, blue00, KateHawke, emi2016, Amy333 lubią tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Jadranka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia!!! :*

3jvzcwa1t1jbpiaq.png
    8.04.2018 3160 g Emilka
    13.08 || <3 8 cs
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka, a więc mała jednak chce zrobić a kuku! Trzymam kciuki, będzie dobrze! <3

• JuicyB Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 02:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka powodzenia :) Już dziś będzie maleństwo do wycałowania :*

age.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2018, 03:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka, powodzenia i trzymam kciuki!

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
‹‹ 496 497 498 499 500 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ