Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka tylusz swojego synka ?
Ibishka wszystkie trzymamy Ciebie za rekę !!!
Anna Stasia hahaha milion dolarów?!nie ma to jak dowartościować w poniedziałkowy poranek i w wieku karalucha z epoki lodowcowej:P
Pilik szyjesz na zamówienie? Cuda oczu oderwać nie można!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ibishka kciuki mocno zaciśnięte!
Flower czasami się zdarza choć jeszcze nie wiele, jakbyś chciała więcej zobaczyć to na moim instagramie sporo, napisz tam albo tu na priv w razie co. Póki dosięgam do maszyny zza brzucha to codziennie coś szyje. Mąż się śmieje że będzie mi chyba musiał taki półokrąg w stoliku zdobić :p
Dzień dobry wszystko
U nas piękna pogoda, zbiorę się pewnie zaraz do sklepu bo owoce wszystkie wyszły przez weekend...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 09:15
-
Hej Dziewczyny!
Powoli wracam z weekendu do rzeczywistości. Oczywiście zaczynam od OFa tu nam się dzieci sypią!
Staraczka Ibishka kciuki mocno zacisniete, szybkich i przyjemnych rozwiązań!
Flower pięknie Ci z tym macierzyństwemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 07:21
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Pilik ja bym chętnie u Ciebie majątek straciła! Planuje kupić takie gniazdo więc jeśli szyjesz na zamówienie to chętnie się zaopatrzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 07:24
-
Lunaris kokon na zamówienie po porodzie najwcześniej. Gabarytowe już poszły w kąt. Jednak wykrajanie na podłodze jest już ponad moje siły
. W lipcu dam znać czy Ninka mi daje szyć (na dzisiaj plan taki że będę ją usypiać przy maszynie co by przyzwyczajona była, w brzuchu ciagle te odgłosy słyszy w końcu :p)
Barbarka1984, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Pilik ja bym chętnie u Ciebie majątek straciła! Planuje kupić takie gniazdo więc jeśli szyjesz na zamówienie to chętnie się zaopatrzę
Ja właśnie tracęale kocham takie cudenka !!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Pilik jak będziesz miała czas i ochotę to się do Ciebie usmiechnę
u mnie jeszcze trochę do końca.
Lamcia doczytałam do Twojego badaniagratulacje, super ze wszystko dobrze
Idę ogarniać śniadanie dla ekipy i pakujemy się na powrót. Do wieczora Mamusielamka lubi tę wiadomość
-
My dalej w dwupaku!
To by było zbyt piękne żeby już poszło..
Skurcze są co 3-5minut, ale nieregularne, chociaż niektóre skurczybyki dochodzą do 80-100..
Czekamy na naturalny rozwój sytuacji. W nocy położna mówila że rozwarcie postępuje.. Teraz jakiś lekarz mówi że szyjka zgladzona całkiem ale zamknięta.. Więc kciukow nie puszczac. Mam nadzieję że w miarę szybko pójdzie a nie będzie męczyć całego dnia.. Bo jeszcze wyjdzie na to co mówił mój m że urodze we wtorek -
pilik ale masz talent, jakie pieknie
ibishka to powodzenia, trzymam kciuki za szybkie plum!!
olik321 gratuluje
olik321 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ibishka to nie puszczam cały dzień!
A ja się cały czas zastanawiam czy kupić maszynę czy odpuścić.. bo boję się, że to będzie taki słomiany zapał
Dziewczyny jakie łóżeczka polecacie 120x60 czy 140x70?
Z jednej strony zależy mi na miejscu w pokoju małego z drugiej, żeby tak do 2 czy 2,5 roku mieścił się w łóżeczku.
Plany na rodzeństwo są około 3 lat pierworodnego więc wtedy łóżeczko poszłoby dla młodszego a starszakowi kupiłabym dorosłe.