Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA cóż tu się dzieje?Powodzenia dziewczyny przy porodzie,nie męczcie się zbyt długo
.Ewwela piękny brzusio,piękna sukienka,dziś i ja pstryknęłam sobie fotkę,a co
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48e6da24e493.jpgLusesita, Yoselyn82, Bajkaaa, KateHawke, Rucola, Lena21, Flowwer, JustynaG, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
blue00 juz zaczyna byc widoczny brzusio
slicznie
blue00 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Sarna84 wrote:Karma, wybacz ze dopiero teraz to pisze,choć zaglądam tu codziennie, często odkładam napisanie na pozniej, choć teraz z tym "pozniej" zdecydowanie przegielam.
Kochana z całego serca Ci gratuluję, Twoja książkowo rosnąca beta to miód na moje serce, ciesze się ogromnie Twoim szczęściem i trzymam kciukiKarma88, Sarna84 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Pilik!!! W momencie w którym dowiedziałam się, ze jednak będe mieć chłopca pierwszą rzeczą o której pomysłałam było: przeciez ja mam u Pilik zarezerwowana garderobę po Małej!!!! Los chciał inaczej, ale broń Boże nie narzekam
I chciałam publicznie zakomunikować, ze jeśli zdecydowałabys się na uszycie męskiego "kokona" w lwy, to będę Twoją pierwszą klientką!!! Oczywiście nie próbuję nawet naciskać, piszę to w luźnym pościereset, pilik, Karma88, Emiilka lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Ewela, Blue, piekne brzuszki!!!
Może i ja się zbiorę i w końcu sfotografuję swój, ale poczekam aż przyjdzie mi zamówiona sukienka z h&m, więc pewnie sobie jeszcze poczekam#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
summer86 wrote:Olik, ja na początek mam łóżeczko dostawne i tradycyjne drewniane będziemy dopiero na wrzesień planować, ale właśnie skłaniam się bardziej ku temu większemu, z opcją przerobienia go później na łóżeczko bez szczebelków.
Ibishka, Staraczka - kciuków nie puszczam!Czekamy na Wasze maluchy.
a później się zobaczy
Synek 💚 31.08.2018r.
Sukienkę kupiłam przez internet z firmy born2be za 60 zł.
Ogólnie jest super wygodna, tylko że sie gniece
Reset, nie mam pojęcia kiedy to zlecialo. Teraz widzę jak czas i życie przelatuje. Z jednej strony to jest straszne,ale z drugiej jak pomyśle że za max 3 miesiące utule maleństwo to przestaje mieć wszystko znaczenie. -
Dziewczyny, dziś też trzymamy specjalne kciuki za Nikę. Mam nadzieję, ze po wizycie w dobrymi wiadomosciami zagladnie tutaj do nas.
Karma88, KateHawke, blue00, pilik, Lena21, Sarna84, Emiilka lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
91Ewela09 wrote:Sukienkę kupiłam przez internet z firmy born2be za 60 zł.
Nic tylko w ciążę zachodzić! Nie dość, że czaiłam się już na spodnie kupione przez Anię, to teraz sukienka od Ciebie mnie urzekła. Trzeba się spiąć i szybko tą fasolkę machnąć, bo inaczej mi kolekcje w sklepach zmienią
Anna Stesia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Boże dziewczyny co mnie podkusilo żeby sprawdzić wyniki na te przeciwciała przeciwko tsh... Miały być do 10dbi roboczych a są w 2 dniu...
Wynik mam dodatni ale delikatnie i na necie piszą okropne rzeczy jprdl... Nie wiem czy nie umawiać się już do lekarza chociaż kazala za 3 tyg przyjść z wynikami -
Bajeczko spokojnie, ja w takiej sytuacji dzwoniłam lub pisakam SMS do mojego lekarza prowadzącego - jeśli uzna że coś jest niepokojącego to z pewnością przyjmie Cię wcześniej i przepisze leki itd. Nie czytaj internetow
Jeśli mowa o sukienkach ja oststnio kupiłam na Allegro za szalone 47 złotych, ma przyjemny materiał, który mocno się rozciąga i nie gniecie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b0256830d8e.jpgYoselyn82, Rucola, pilik, Lusesita, emi2016, KateHawke, lamka, Flowwer, Jeżowa, Lucia88, Anna Stesia, JustynaG, Emiilka, olik321 lubią tę wiadomość
-
Rucola o której Nika ma wizytę? Czekam bardzo na dobre wieści od niej
...
co do kokona - na to na razie się nie porwę, ale jakbyś chciała kocyk czy matę tego typu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3ac0ba66118.jpg
w taki wzór
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/41c5706d4c64.jpg
to zapraszam na privRucola, KateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Bajka a jakie dokladnie robiłaś?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a081ae75420b.png
Takie, i zadzwonię do mojej przychodni i zobaczymy czy w ogóle jest w tym tyg
Edit:i dupa dopiero na 30.04 mam lekarza ale to nie moja endo bo moja dopiero 10bedzie wtedy co jestem normalnie zapisanaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 11:55