Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KateHawke, mi dziś przyszło zamówienie z H&M m.in. z legginsami właśnie - są super!
KateHawke, lamka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Kate też miałam ostatnio je kupić, ale nie było rozmiaru
miałaś je już na sobie? One chyba na większy brzuszek czy raczej się trzymają ? Kupiłam z kolei bluzkę ciazowa i jest naprawdę super, zamówię jeszcze kilka
Myślę też nad sukienką, która Olik poleca z zalando, ale jestem niska i chyba będzie za długa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1952ee55a086.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61a35161ec59.jpgLuna1993, Bajkaaa, admiralka, Lusesita, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze nic z ciuchów nie zamawiam, strach wciąż ogromny. Za tydzień mam wizytę, w tym okropnym momencie ciąży, gdy ostatnio na usg już były widoczne nieprawidłowości.
Może trochę po tej wizycie odetchnę, jeśli wszystko będzie w porządku. -
admiralka wrote:Ja jeszcze nic z ciuchów nie zamawiam, strach wciąż ogromny. Za tydzień mam wizytę, w tym okropnym momencie ciąży, gdy ostatnio na usg już były widoczne nieprawidłowości.
Może trochę po tej wizycie odetchnę, jeśli wszystko będzie w porządku.
Co do zamawiania to ja też się bałam. Dopiero od zeszłego tygodnia zaczęłam czuć taki większy spokój i pozwoliłam sobie na pierwsze ciuszki dla dziecka i parę rzeczy dla siebietakże w pełni Cię rozumiem z tym strachem. Ale będzie dobrze, zobaczysz
admiralka lubi tę wiadomość
-
Admiralka, wszystko będzie dobrze
cale forum kibicuje Twojemu maluszkowi!
U mnie chyba koniec póki co z kupowaniem ubranek dla małej, pokazywałam dziś niektóre mężowi i był przerażony, że one są takie maciupkie, a i tak najmniejszy rozmiar jaki brałam to 56.
Mam nadzieję, że jutro na wizycie będzie wszystko ok. to wezmę się za robienie miejsca w szafie, pranie ubranek i prasowanie.admiralka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdmiralka doskonale Cię rozumiem, sama kupiłam pierwsza rzecz dla dziecka parę dni temu, tak jak Kate. Ale wszystko będzie dobrze zobaczysz :* i zaczniesz się cieszyć ciąża.
Summer ja też miałam najmniejsze 56 a moja urodziła się mając 48 cm trzeba było latać i szukać w smyku na 44cmwięc teraz kupię też coś na 50 i 44, chociaż jakiś pajacyk. Z resztą rozmiar zależy od sklepu i danego ciuchu
Kate dziękujędziś zamawiam w hm więc wrzucę do koszyka, najwyżej będą na później. Tylko właśnie nie wiem jaki rozmiar brać, mam 163 i 56 kg, boję się że S będzie za małe a M za duże nawet w nogawkach
najwyżej zwrócę. A do kika też się wybiorę
admiralka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja właśnie tak kupiłam spodnie z h&m tylko postanowiłam się pobawić w licytacje z allegro. Przymierzlaam w sklepie i z jednego fasonu byly dobre 36, z innego 38. I kupiłam tak, że jak tylko mi trochę tyłek urośnie to się nie wcisne. Ehh XLS jestem na siebie.
A z rzeczy dla maluszka kupiłam do tej pory jedna po usg w 13 Tc, teraz czekam cierpliwie i nic nie kupuje.Flowwer lubi tę wiadomość
-
Luna, mam 172 i aktualnie 78 kg i M są na mnie ok., również na długość, nawet na brzuszek jeszcze sporo miejsca zostaje.
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Chwile mnie tu nie ma a tyle się dzieje !
Ja wpadłam w zakupoholizmale czytając was ufff czuje się jak na mitingu
Wyskoczyłam po doniczki a wrociłam z dywanem dla synka. To już powinnam leczyć serio.
Sammer przestań bo zobaczysz po porodzie kg polecą w dół.
Lena przyglądam się gdzie masz brzuszek ? Fugura z wybiegu.
Malka pięknie przybrała Fela i powoli zbierać myśli na poród.
Luna czekaj tak po 20tc pójdzie do przodu i zachwycam się twoimi butami.
Barbarka do jutra wytrzymaj bo z kim pojadę na pokaz ?
Admiralka wszystkie będziemy z Tobą po gabinetem i zobaczysz będzie wszystko dobrze jak u Niki.Luna1993, admiralka, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnySummer dziekuje, zamówię tę mniejsze
Kate mogłaś mi tego nie mówić, bo jutro z samego rana lecę do Kika!my z mężem jesteśmy niscy, mąż ma 165 więc dziecko raczej duże nie bedzie. Aż strach brać na ręce takiego maluszka
Flower dziękuję kochana, ile ja się namęczyłam żeby kupić te butyKateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lamka, norma w ciąży jest do 92. Lekarka pewnie sama zdecyduje czy jest konieczność wcześniejszego robienia krzywej.
Na razie nie ma powodów do paniki
-
KateHawke wrote:Będę trzymać kciuki! Ale na pewno będzie dobrze.
Co do zamawiania to ja też się bałam. Dopiero od zeszłego tygodnia zaczęłam czuć taki większy spokój i pozwoliłam sobie na pierwsze ciuszki dla dziecka i parę rzeczy dla siebietakże w pełni Cię rozumiem z tym strachem. Ale będzie dobrze, zobaczysz
Dziękuje :*
Bardzo czekam już własnie na ten etap ciąży, w którym Ty teraz jesteś
Lamka, chyba nie ma powodu do paniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 17:25
-
blue00 wrote:Ja też już się nie mogę doczekać gdy zacznę cokolwiek kupować z ubranek,jak na razie czekam do kolejnej wizyty.
Jesteśmy na podobym etapie, też nie mogę się doczekać. Musi być dobrze :* -
Hej kochane, wszystkie macie piękne brzucholki
Lunka u Ciebie też już się przebija powoli
a buty faktycznie booooskie!!!
Nie mogę się już doczekać fotorelacji Ibishki i Staraczkijuż za momencik będziemy podziwiać kolejne piękności na świecie
Lamka nie ma co panikować glukozą, ja w 1 trym miałam 92,91 mg/dl na czczo, więc ginka mi kazała zrobić z obciążeniem i wyszło dobrze.
Ja też dziś po wizycie i u mnie nudaTaką nudę chciałabym mieć do porodu, wszystkie badania cały czas książkowe, nawet morfologii przez całe życie nie miałam tak dobrej jak w ciąży (odpukać!) glukoza też bardzo dobrze. Maluch tętno 155, pełen wigoru bo się kręci często mamusi po brzuszku
Jedyne co szkoda, że usg nie robią na nfz co wizytę, bo tęsknię żeby popatrzeć na mojego skarbulka.
A w ogóle wczoraj wieczorem naciskałam sobie sutki, tak żeby zobaczyć czy coś się tam dziejei ku mojemu zdziwieniu z prawej piersi wyciekła malutka biała kropelka
chyba będzie mleczko hihi
Bajkaaa, Luna1993, malka, KateHawke, Flowwer, summer86, admiralka, Anna Stesia, Emiilka, Lena21 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml