Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety nie wiem o której Nika ma lekarza
Pilik co do kocyków czy pościeli to już mam, część zamówiłam, trochę dostałam, więc nie będę Cię fatygować, ale jakbyś zebrała się na kokon to bardzo chętnie
Bajka spokojnie, te przeciwciała nie pojawiły się dzisiaj i skoro do tej pory nie zagroziły Małej, to teraz tym bardziej jej nie zagrożą. Na pewno nie w takim stężeniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 12:19
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Melduje się po wizycie.
Fela ma już 1700g! W miesiąc przybrała 700 więc nie martwię się za bardzo moimi 2kg do przodu, bo moich jest tylko 1,3
Szyjka zamknięta, mała jest wysoko i cały czas głową do góry. Lekarz powiedział, że raczej mała szansa, żeby zechciała wyjść przed terminem, a jeśli się nie obroci do następnej wizyty za miesiąc to będziemy myśleć nad cesarkamam nadzieję, że jednak się obróci. Jeszcze ma trochę czasu.
Poza tym wszytskie pomiary, przepływy itd w jak najlepszym porządkusummer86, reset, Rucola, pilik, blue00, Lusesita, Karma88, Yoselyn82, Jadranka, emi2016, KateHawke, lamka, Ruth, Flowwer, Jeżowa, Anna Stesia, Emiilka, olik321, Lena21, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Malka, super wieści! Bardzo się cieszę
U mnie też nadal główką w górę i też liczę na to, że jeszcze zdecyduje się na zmianę pozycji
Z ciekawości, ile masz teraz kg na plusie? -
Summer 11kg na plus
jak dalej pójdzie w tym tempie to myślę, że na koniec będzie 15. Oby nie więcej
chociaż wszyscy mówią, ze nie widac po mnie, że aż tyle. Tylko nie wiem czy to z grzeczności czy rzeczywiście tak jest
Edit: to ja z wczoraj.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8def95daa9bb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 12:57
summer86, Rucola, blue00, Kaczorka, Lusesita, Yoselyn82, pilik, 91Ewela09, emi2016, KateHawke, lamka, MamaFabianka, Jeżowa, Anna Stesia, Emiilka, Lena21, olik321, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Malka, to u mnie podobnie, bo wg porannego ważenia 10-10,5 do przodu, ale ja niestety startowałam z wyższą wagą.
A brzusio masz bardzo ładnymalka lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a081ae75420b.png
Takie, i zadzwonię do mojej przychodni i zobaczymy czy w ogóle jest w tym tyg
Edit:i dupa dopiero na 30.04 mam lekarza ale to nie moja endo bo moja dopiero 10bedzie wtedy co jestem normalnie zapisana
Bajka u mnie w labie do 1.75 jest wynik wątpliwy.
Nie denerwuj się. Twój jest ciut ponad wynik watpliwy. Może to być w granicy błędy pomiarowego. Wiek i płeć też wpływają na wynik.
Nie czytaj neta tylko poczekaj spokojnie na wizytę. Jesteśmy z Tobą -
Bajka, niestety nie znam się za bardzo na badaniach tarczycy.
Może uda Ci się wcześniej w jakiś sposób skontaktować ze swoim endokrynologiem. -
Dziewczyny z moją endokrynolog nie mam jak się skontaktować przyjmie mnie inny lekarz za tydzień a do tej pory trudno trzeba będzie jakoś przetrwać, zrobię krzywa między czasie o te inne przeciwciała, nic więcej już zrobić nie mogę
-
malka malutka juz nie taka mala
ciesze sie ze wszystko dobrze
a brzusio super
malka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyStaraczka czekam na wieści, już przebieram nogami ż niecierpliwości
Ibishka mocne kciuki za szybkie rozwiązanie
Rucola u Ciebie też na usg była wcześniej dziewczynka? Wiem, że Flower tak miała, może i u mnie wyjdzie jeszcze niespodzianka
Ja się czuje agonalnie, dlatego się nie udzielam, ale czytam Was codzienne. Jestem ciekawa, czy zawsze kolejną ciąża jest trudniejsza, bo z córką czułam się wspaniale. Teraz mam takie dusznosci, słabo mi, niedobrze, i mam takie zaostrzenie AZS że nic nie pomaga i chyba czas się wybrać do lekarza z tym. Także Lamka sucha skóra w ciąży to chyba typowe, choć z małą tak nie miałam
Ale macie piękne brzuszki, u mnie dopiero 16tc ale już wychodzi wychodzi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fc264309a90.jpg
Miłego popołudnia :*
Yoselyn82, lamka, nenusia, blue00, Lusesita, Flowwer, Bajkaaa, pilik, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Pierwszy maluch z czerwcowek na BBF jest juz z mama szok. A mnie w nocy postraszylo. 3 skurcze w odstepie 15min. Zezarlam magnez dodatkowo i przeszlo
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj mega szczęśliwa bo udało mi się kupić legginsy ciążowe. W H&M za 39zł były. Będzie niedługo jak znalazł bo już czuję że mnie zwykłe spodnie uciskać zaczynają
lamka, admiralka, Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate też miałam ostatnio je kupić, ale nie było rozmiaru
miałaś je już na sobie? One chyba na większy brzuszek czy raczej się trzymają ? Kupiłam z kolei bluzkę ciazowa i jest naprawdę super, zamówię jeszcze kilka
Myślę też nad sukienką, która Olik poleca z zalando, ale jestem niska i chyba będzie za długaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 15:59
-
nick nieaktualnyJa chce sukienkę Leny
Zamówiłam też spodnie takie jak ma Ania, segregator mamyginekolog i sukienkę na aliexpress.chyba się rozkręcam.
A sukienki Olik nie zamawiam Luna z tego samego powodu. Mam 164cm więc na pewno bym miała do skrócenia i nie będzie mi się chciało bawić, bo to chyba cienka dzianina a moja maszyna się nie nadaje do takich.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 16:01
Luna1993, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny