Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Olik, ja na początek mam łóżeczko dostawne i tradycyjne drewniane będziemy dopiero na wrzesień planować, ale właśnie skłaniam się bardziej ku temu większemu, z opcją przerobienia go później na łóżeczko bez szczebelków.
Ibishka, Staraczka - kciuków nie puszczam!Czekamy na Wasze maluchy.
Rucola lubi tę wiadomość
-
Ibishka, Staraczka jestem z Wami myslami
-
nick nieaktualny
-
Lamka, ja tak mam prawie od początku - stopy i łokcie to największa zmora, co bym nie robiła to są jak pustynia. Nie mam pojęcia z czego to wynika, bo wody piję dużo. Na szczęście skórę twarzy to ominęło.
-
Ibishka trzymamy mocno!
Co do dziecięcych - jak coś chcecie to napiszcie na priv, raczej kto pierwszy ten lepszy bo na ten momenty przyjmuje zamówienia przeliczając na możliwości, które jakieś wielkie nie są.
Olik polecam maszynę bardzo! Ja kupiłam rok temu, na początku też myślałam że to było bez sensu,
A potem się wkręciłamtylko nie warto zaczynać od jakiegoś badziewia bo się zrazisz...
Planuje też szyć pieluchy wielorazowe, więc jak tylko na mojej przetestuje i ogarnę to też dam znać :p
Lamka ja miałam szyć całą ciąże, a początek była masakra i jak teraz jeden ciuszek na dzień często powstaje, to wtedy jeden na dwa tygodnie był... -
Ibishka kciuki ciagle zaciśnięte !
Staraczka jak tam ?
Olik ja tez nad tym kombinuję, bo w sypialni mamy mało miejsca i to większe by mi dużo miejsca zabrało, z kolei pokój maluszka spokojnie by je zmieścił, ale jestem przekonana, że będę go chciała mieć blisko siebie i w sumie dalej nie wiem -
Ibishka kciuki dalej mocno zacisniete.
Staraczka, mam nadzieje ze sie juz od dawna tulicie z maluszkiem.
Olik ja mialam lozeczko standardowe 120,synek spal w nim 3.5 roku i spokojnie sie miescil, takze jesli za jakis czas planujesz kolejne dziecko, ktore je przejmie to spokojnie to mniejsze kupuj.olik321 lubi tę wiadomość
-
ibishka o masz. Czyli za pięknie by było. No nic trzymamy kciuki, żeby jednak pójdzie szybko. :*
Dzień dobry. Spokojnego dnia! Mąż wrócił z pracy, śniadanko zjedzone, pojechał na rower, a ja z laptopem pracuję na kanapie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma, wybacz ze dopiero teraz to pisze,choć zaglądam tu codziennie, często odkładam napisanie na pozniej, choć teraz z tym "pozniej" zdecydowanie przegielam.
Kochana z całego serca Ci gratuluję, Twoja książkowo rosnąca beta to miód na moje serce, ciesze się ogromnie Twoim szczęściem i trzymam kciuki
Rucola lubi tę wiadomość
-
Witam w nowym tygodniu.
Nie mam w ogóle czasu na pisanie, całe dnie siedzę w ogródku, coś sadzę, piele, pikuje i tak na okrągło. Postanowiłam sama wyhodować warzywa dla Nasti
U mnie coraz szybciej czas zaczyna płynąć, zaczęłam 7 miesiąc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a38754cf556d.jpg
A to ja i mój wielki brzuchol (sorki za pogniecona sukienkę,ale to taki fatalny materiał).
Dziewczyny trzymam kciuki za szybki porody, dobre informacje z wizyt ❤
Jutro my wizytujemy,ale pewnie wizyta będzie bez usg.
Miłego dnia.lamka, Jeżowa, Yoselyn82, blue00, Karma88, Sarna84, pilik, Lusesita, KateHawke, Rucola, Kaczorka, JustynaG, Maja84, Anna Stesia, Emiilka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Ewela, super wyglądasz, sukienka też mi się mega podoba. Powiedz mi tylko KIEDY to zleciało? Bo ja pamiętam jak testowałaś! Łojezu, czuję się jakbym gdzieś zapadła w sen zimowy i właśnie się przebudziła!
91Ewela09 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Odpukac, ale czuje się świetnie (pomijając sporadyczne sytuację spadku konycji). Przez całą ciążę może max tydzień leżałam i nic nie robiłam. Całe dnie na najwyższych obrotach
Kocham ten stan ❤
kruszynka delikatnie daje znać, ze u niej wszystko ok. Mogłabym w ciąży chodzić cały rok
Maja84 lubi tę wiadomość
-
Sarenko
Boję się tych gratulacji, boję się cieszyć. Naprawdę. Chociaż teraz sobie tłumaczę, że lekami jestem obstawiona z każdej strony i tu już na nic wpływu nie mamy, więc jak się uda to się uda.
Ale kusi mnie zrobić betę jeszcze w czwartek jak będę robić podstawowe badania do gina. Tylko to chyba nie ma sensu już... Nie wiem.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ewela pięknie wyglądasz , piekny brzusio i jaki juz duzy
slicznie
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️