Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Olik, ja na początek mam łóżeczko dostawne i tradycyjne drewniane będziemy dopiero na wrzesień planować, ale właśnie skłaniam się bardziej ku temu większemu, z opcją przerobienia go później na łóżeczko bez szczebelków.
Ibishka, Staraczka - kciuków nie puszczam!
Czekamy na Wasze maluchy.
Rucola lubi tę wiadomość
-
Ibishka, Staraczka jestem z Wami myslami
-
nick nieaktualny
-
Lamka, ja tak mam prawie od początku - stopy i łokcie to największa zmora, co bym nie robiła to są jak pustynia. Nie mam pojęcia z czego to wynika, bo wody piję dużo. Na szczęście skórę twarzy to ominęło.
-
Ibishka trzymamy mocno!
Co do dziecięcych - jak coś chcecie to napiszcie na priv, raczej kto pierwszy ten lepszy bo na ten momenty przyjmuje zamówienia przeliczając na możliwości, które jakieś wielkie nie są
.
Olik polecam maszynę bardzo! Ja kupiłam rok temu, na początku też myślałam że to było bez sensu,
A potem się wkręciłam
tylko nie warto zaczynać od jakiegoś badziewia bo się zrazisz...
Planuje też szyć pieluchy wielorazowe, więc jak tylko na mojej przetestuje i ogarnę to też dam znać :p
Lamka ja miałam szyć całą ciąże, a początek była masakra i jak teraz jeden ciuszek na dzień często powstaje, to wtedy jeden na dwa tygodnie był... -
Ibishka kciuki ciagle zaciśnięte !
Staraczka jak tam ?
Olik ja tez nad tym kombinuję, bo w sypialni mamy mało miejsca i to większe by mi dużo miejsca zabrało, z kolei pokój maluszka spokojnie by je zmieścił, ale jestem przekonana, że będę go chciała mieć blisko siebie i w sumie dalej nie wiem

-
Ibishka kciuki dalej mocno zacisniete.
Staraczka, mam nadzieje ze sie juz od dawna tulicie z maluszkiem.
Olik ja mialam lozeczko standardowe 120,synek spal w nim 3.5 roku i spokojnie sie miescil, takze jesli za jakis czas planujesz kolejne dziecko, ktore je przejmie to spokojnie to mniejsze kupuj.
olik321 lubi tę wiadomość
-
ibishka o masz. Czyli za pięknie by było. No nic trzymamy kciuki, żeby jednak pójdzie szybko. :*
Dzień dobry. Spokojnego dnia! Mąż wrócił z pracy, śniadanko zjedzone, pojechał na rower, a ja z laptopem pracuję na kanapie.
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma, wybacz ze dopiero teraz to pisze,choć zaglądam tu codziennie, często odkładam napisanie na pozniej, choć teraz z tym "pozniej" zdecydowanie przegielam.
Kochana z całego serca Ci gratuluję, Twoja książkowo rosnąca beta to miód na moje serce, ciesze się ogromnie Twoim szczęściem i trzymam kciuki
Rucola lubi tę wiadomość
-
Witam w nowym tygodniu.
Nie mam w ogóle czasu na pisanie, całe dnie siedzę w ogródku, coś sadzę, piele, pikuje i tak na okrągło. Postanowiłam sama wyhodować warzywa dla Nasti
U mnie coraz szybciej czas zaczyna płynąć, zaczęłam 7 miesiąc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a38754cf556d.jpg
A to ja i mój wielki brzuchol (sorki za pogniecona sukienkę,ale to taki fatalny materiał
).
Dziewczyny trzymam kciuki za szybki porody, dobre informacje z wizyt ❤
Jutro my wizytujemy,ale pewnie wizyta będzie bez usg.
Miłego dnia.
lamka, Jeżowa, Yoselyn82, blue00, Karma88, Sarna84, pilik, Lusesita, KateHawke, Rucola, Kaczorka, JustynaG, Maja84, Anna Stesia, Emiilka, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Ewela, super wyglądasz, sukienka też mi się mega podoba. Powiedz mi tylko KIEDY to zleciało? Bo ja pamiętam jak testowałaś! Łojezu, czuję się jakbym gdzieś zapadła w sen zimowy i właśnie się przebudziła!
91Ewela09 lubi tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Odpukac, ale czuje się świetnie (pomijając sporadyczne sytuację spadku konycji). Przez całą ciążę może max tydzień leżałam i nic nie robiłam. Całe dnie na najwyższych obrotach

Kocham ten stan ❤
kruszynka delikatnie daje znać, ze u niej wszystko ok. Mogłabym w ciąży chodzić cały rok
Maja84 lubi tę wiadomość
-
Sarenko

Boję się tych gratulacji, boję się cieszyć. Naprawdę. Chociaż teraz sobie tłumaczę, że lekami jestem obstawiona z każdej strony i tu już na nic wpływu nie mamy, więc jak się uda to się uda.
Ale kusi mnie zrobić betę jeszcze w czwartek jak będę robić podstawowe badania do gina. Tylko to chyba nie ma sensu już... Nie wiem.Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ewela pięknie wyglądasz , piekny brzusio i jaki juz duzy
slicznie
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️