X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Jadranka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki Staraczka!!!

staraczka1111 lubi tę wiadomość

3jvzcwa1t1jbpiaq.png
    8.04.2018 3160 g Emilka
    13.08 || <3 8 cs
  • malka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka trzymam kciuki z całych sił!

Ja zachcianek też w sumie nie mam. Na samym początku chodziły za mną frytki, ale już dawno mi przeszło. Teraz najchętniej jem mocno ostre rzeczy no i lody oczywiście. Ale ja ostre i lody lubilam zawsze więc to nic specjalnego. Tylko, że teraz nawet do kanapek ostre papryczki dodaje ;)

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Sarna84 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starczka trzymam mocno kciuki!!!!! Szybkiego i bezproblemowego porodu!!!

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka, oby szybko poszlo. Kciuki

• Maja84 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka zaraz będziesz tulić maleństwo <3 Trzymam kciuki, żeby szybko i sprawnie poszło :) <3

Flo <3 piękny brzusio <3 Szymuś rośnie jak na drożdżach <3

A propo zachcianek, to faktycznie coś w tych lodach jest. Przez całe życie nie zjadłam chyba ich tyle co teraz w ciąży. Do tej pory nie byłam jakąś wielką miłośniczką lodów, a teraz dzień bez loda dzień stracony :D
    A te skurcze łydek to jakaś epidemia, bo mnie dziś w nocy męczyły za każdym razem jak wyciągałam nogi i wybudzały ze snu cholery.

2nn3dqk32lub7s72.png
    16cs - szczęśliwy! <3
    27.11 - beta 462 mlU/ml
    29.11 - beta 1114 mlU/ml
    01.12 - beta 2901 mlU/ml
    04.12 - beta 7617 mlU/ml
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka - jak już wody odchodzą to maluszek zaraz powinien się pojawić :)

Z zachcianek ciążowych to miałam jedną - arbuz <3 przez całe życie nie zjadłam tyle co w ciąży.

A tymczasem byliśmy na lodach i jakoś mi tak ciężko na brzuchu.. na szczęście długi spacer też zaliczony, więc może chociaż kalorie się spaliły ,)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka, mocne kciuki <3

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka, Kochana - szybkiego i bezproblemowego rozwiązania ❤❤

Flowwer - przepiękny brzusio!!!

Pozdrawiam Was wszystkie!

Sylwia198808 ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2018, 17:36

summer86, Kaczorka, Bajkaaa, staraczka1111, Flowwer, KateHawke, Lena21, Anna Stesia lubią tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka powodzenia! <3

Jadranka a joie mytrax albo literax? Znajoma ma (tylko właśnie nie wiem który z tych modeli) i bardzo sobie chwali. Też go prowadziłam i super leciutko i przyjemnie się prowadzi.
    Jak szukałam dla siebie (rozważałam taką opcje) to tez myślałam o easygo optimo.
    A jak celujesz w coś tańszego to brat ma smiki thunder pro i jak na lekką, dobrze wygladającą i tańsza spacerówkę bardzo sobie chwalą.

A podpowiedzialabys mi tylko w kwestii otulacza, który szylaś - on był z jakiegoś swetra welninego, filcowalas sweter przed czy tylko uszylas i lanolinowałaś potem? Kupiłam swetry, ale sfilcowac się nie chcą i nie wiem czy coś z nimi robić czy odpuścić...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2018, 18:06

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Jadranka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Staraczka powodzenia! <3

Jadranka a joie mytrax albo literax? Znajoma ma (tylko właśnie nie wiem który z tych modeli) i bardzo sobie chwali. Też go prowadziłam i super leciutko i przyjemnie się prowadzi.
    Jak szukałam dla siebie (rozważałam taką opcje) to tez myślałam o easygo optimo.
    A jak celujesz w coś tańszego to brat ma smiki thunder pro i jak na lekką, dobrze wygladającą i tańsza spacerówkę bardzo sobie chwalą.

A podpowiedzialabys mi tylko w kwestii otulacza, który szylaś - on był z jakiegoś swetra welninego, filcowalas sweter przed czy tylko uszylas i lanolinowałaś potem? Kupiłam swetry, ale sfilcowac się nie chcą i nie wiem czy coś z nimi robić czy odpuścić...

Dzięki, zaraz sobie poobczajam :)

Niby piszą ze nie trzeba wełny filcowac, ale ja widzę ze niestety jak jest za luźny splot to puszcza, nawet jak dam dużo więcej Lanoliny. Jedne gatki mam takie które za nic się nie chcą sfilcowac.
    Podobno dobrze sfilcowany sweter to jak z L zrobi się M. Spróbuj wrzucić do pralki na 40 stopni na jakiś krótki program na początek. Tarcie o siebie w pralce tez pomaga nie tylko temperatura.

3jvzcwa1t1jbpiaq.png
    8.04.2018 3160 g Emilka
    13.08 || <3 8 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka powodzenia!

Co do zachcianek to u mnie ziemniaki, sushi, pomarańcze i ogórki kiszone. :-D
    A i truskawki, jabłka i borówki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2018, 19:08

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Z zachcianek ciążowych to miałam jedną - arbuz <3 przez całe życie nie zjadłam tyle co w ciąży.

Arbuzy jadłam w 1 trymestrze. :) Przy moich mdłościach i braku apetytu to była szansa na dostarczenie organizmowi choć trochę wody i uniknięcie odwodnienia.

Może wcześniej aż tak arbuzów nie jadałam (raczej wolałam z nich pyszne drinki :D) ale teraz drinki % odpadają więc można arbuzy wcinać.
    Ale należę do osób, które wcinają sporo owoców więc w zależności od pory roku - na inne owoce mam ochotę.

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny sorki ze sie wtrace Wam w watek ;)

Nie tak dawno temu pisalyscie tutaj o takim suplemencie na litere A jak dobrze pamietam. Kaczorka chyba Twoj maz to bierze jak sie nie myle ;) Zapomnialam w tedy zapisac sobie nazwe a teraz nie moge juz tego znalezc :/

Bede wdzieczna za podanie nazwy tych tabletek :*

• summer86 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PodwojnaMamaWdwupaku wrote:
    Dziewczyny sorki ze sie wtrace Wam w watek ;)

Nie tak dawno temu pisalyscie tutaj o takim suplemencie na litere A jak dobrze pamietam. Kaczorka chyba Twoj maz to bierze jak sie nie myle ;) Zapomnialam w tedy zapisac sobie nazwe a teraz nie moge juz tego znalezc :/

Bede wdzieczna za podanie nazwy tych tabletek :*

Ashwagandha.

PodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Ashwagandha.

Dokładnie :)

A ja się chciałam pochwalić, że dziś się Aluśce przebiły dwie dolne jedynki :)

Justyna - ja jadłam Arbuzy odkąd zaczęły pojawiać się w sklepach i prawie do samego końca. Na myśl o arbuzie miałam jęzor wywalony do kolan i mega ślinotok ;)

summer86, malka, Maja84, JustynaG, KateHawke, Lena21, Emiilka, PodwojnaMamaWdwupaku, Anna Stesia, blue00 lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo brzuszek sliczny i jaki juz duzy :)

staraczka1111 kciuki mocne za szybkie plum! :)

Flowwer lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Czrna 81 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam pooddychać zawirusowanym powietrzem,a tu takie informacje! Staraczka kochana kciuki!!!! ❤

Flower aż by się chciało pogłaskać twój brzusio! ☺

Flowwer, Lena21 lubią tę wiadomość

Czarna81
    22 cs.
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka mam nadzieję że już tulisz ♡

Czarna zapraszam do miźiania brzuszka a dodatkowo u mnie gratis pare psów i kotów hihi do koloru do wyboru.

A co do lodów to jedyny słodycz na który mam ochotę.

Czrna 81 lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś jest z tymi lodami w ciąży. Tato ostatnio opowiadał, że mama w ciąży ze mną jadła tak dużo lodów, że śmiał się że jak tak dalej pójdzie to zamarznę w brzuchu ;)

Maja84 lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie wiem, bo ja na nie parcia nie miałam :p aczkolwiek na spacerach z reguły jakiegoś zjadałam.
    Może to dlatego, że są zimne a kobiecie w ciąży ciągle jest gorąco i tak się próbuje schłodzić? ;)

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
‹‹ 495 496 497 498 499 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ