Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka trzymam kciuki z całych sił!
Ja zachcianek też w sumie nie mam. Na samym początku chodziły za mną frytki, ale już dawno mi przeszło. Teraz najchętniej jem mocno ostre rzeczy no i lody oczywiście. Ale ja ostre i lody lubilam zawsze więc to nic specjalnego. Tylko, że teraz nawet do kanapek ostre papryczki dodajestaraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Staraczka zaraz będziesz tulić maleństwo
Trzymam kciuki, żeby szybko i sprawnie poszło
Flopiękny brzusio
Szymuś rośnie jak na drożdżach
A propo zachcianek, to faktycznie coś w tych lodach jest. Przez całe życie nie zjadłam chyba ich tyle co teraz w ciąży. Do tej pory nie byłam jakąś wielką miłośniczką lodów, a teraz dzień bez loda dzień stracony
A te skurcze łydek to jakaś epidemia, bo mnie dziś w nocy męczyły za każdym razem jak wyciągałam nogi i wybudzały ze snu cholery.
staraczka1111 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Staraczka - jak już wody odchodzą to maluszek zaraz powinien się pojawić
Z zachcianek ciążowych to miałam jedną - arbuzprzez całe życie nie zjadłam tyle co w ciąży.
A tymczasem byliśmy na lodach i jakoś mi tak ciężko na brzuchu.. na szczęście długi spacer też zaliczony, więc może chociaż kalorie się spaliły ,)staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka, Kochana - szybkiego i bezproblemowego rozwiązania ❤❤
Flowwer - przepiękny brzusio!!!
Pozdrawiam Was wszystkie!
Sylwia198808Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2018, 17:36
summer86, Kaczorka, Bajkaaa, staraczka1111, Flowwer, KateHawke, Lena21, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Staraczka powodzenia!
Jadranka a joie mytrax albo literax? Znajoma ma (tylko właśnie nie wiem który z tych modeli) i bardzo sobie chwali. Też go prowadziłam i super leciutko i przyjemnie się prowadzi.
Jak szukałam dla siebie (rozważałam taką opcje) to tez myślałam o easygo optimo.
A jak celujesz w coś tańszego to brat ma smiki thunder pro i jak na lekką, dobrze wygladającą i tańsza spacerówkę bardzo sobie chwalą.
A podpowiedzialabys mi tylko w kwestii otulacza, który szylaś - on był z jakiegoś swetra welninego, filcowalas sweter przed czy tylko uszylas i lanolinowałaś potem? Kupiłam swetry, ale sfilcowac się nie chcą i nie wiem czy coś z nimi robić czy odpuścić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2018, 18:06
staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
pilik wrote:Staraczka powodzenia!
Jadranka a joie mytrax albo literax? Znajoma ma (tylko właśnie nie wiem który z tych modeli) i bardzo sobie chwali. Też go prowadziłam i super leciutko i przyjemnie się prowadzi.
Jak szukałam dla siebie (rozważałam taką opcje) to tez myślałam o easygo optimo.
A jak celujesz w coś tańszego to brat ma smiki thunder pro i jak na lekką, dobrze wygladającą i tańsza spacerówkę bardzo sobie chwalą.
A podpowiedzialabys mi tylko w kwestii otulacza, który szylaś - on był z jakiegoś swetra welninego, filcowalas sweter przed czy tylko uszylas i lanolinowałaś potem? Kupiłam swetry, ale sfilcowac się nie chcą i nie wiem czy coś z nimi robić czy odpuścić...
Dzięki, zaraz sobie poobczajam
Niby piszą ze nie trzeba wełny filcowac, ale ja widzę ze niestety jak jest za luźny splot to puszcza, nawet jak dam dużo więcej Lanoliny. Jedne gatki mam takie które za nic się nie chcą sfilcowac.
Podobno dobrze sfilcowany sweter to jak z L zrobi się M. Spróbuj wrzucić do pralki na 40 stopni na jakiś krótki program na początek. Tarcie o siebie w pralce tez pomaga nie tylko temperatura.
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:Z zachcianek ciążowych to miałam jedną - arbuz
przez całe życie nie zjadłam tyle co w ciąży.
Arbuzy jadłam w 1 trymestrze.Przy moich mdłościach i braku apetytu to była szansa na dostarczenie organizmowi choć trochę wody i uniknięcie odwodnienia.
Może wcześniej aż tak arbuzów nie jadałam (raczej wolałam z nich pyszne drinki) ale teraz drinki % odpadają więc można arbuzy wcinać.
Ale należę do osób, które wcinają sporo owoców więc w zależności od pory roku - na inne owoce mam ochotę. -
nick nieaktualnyDziewczyny sorki ze sie wtrace Wam w watek
Nie tak dawno temu pisalyscie tutaj o takim suplemencie na litere A jak dobrze pamietam. Kaczorka chyba Twoj maz to bierze jak sie nie myleZapomnialam w tedy zapisac sobie nazwe a teraz nie moge juz tego znalezc
Bede wdzieczna za podanie nazwy tych tabletek :* -
PodwojnaMamaWdwupaku wrote:Dziewczyny sorki ze sie wtrace Wam w watek
Nie tak dawno temu pisalyscie tutaj o takim suplemencie na litere A jak dobrze pamietam. Kaczorka chyba Twoj maz to bierze jak sie nie myleZapomnialam w tedy zapisac sobie nazwe a teraz nie moge juz tego znalezc
Bede wdzieczna za podanie nazwy tych tabletek :*
Ashwagandha.PodwojnaMamaWdwupaku lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Ashwagandha.
Dokładnie
A ja się chciałam pochwalić, że dziś się Aluśce przebiły dwie dolne jedynki
Justyna - ja jadłam Arbuzy odkąd zaczęły pojawiać się w sklepach i prawie do samego końca. Na myśl o arbuzie miałam jęzor wywalony do kolan i mega ślinotoksummer86, malka, Maja84, JustynaG, KateHawke, Lena21, Emiilka, PodwojnaMamaWdwupaku, Anna Stesia, blue00 lubią tę wiadomość
-
Flo brzuszek sliczny i jaki juz duzy
staraczka1111 kciuki mocne za szybkie plum!
Flowwer lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Staraczka mam nadzieję że już tulisz ♡
Czarna zapraszam do miźiania brzuszka a dodatkowo u mnie gratis pare psów i kotów hihi do koloru do wyboru.
A co do lodów to jedyny słodycz na który mam ochotę.Czrna 81 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Coś jest z tymi lodami w ciąży. Tato ostatnio opowiadał, że mama w ciąży ze mną jadła tak dużo lodów, że śmiał się że jak tak dalej pójdzie to zamarznę w brzuchu
Maja84 lubi tę wiadomość