Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wybieracie się gdzieś na majówkę? Trochę się obawiam tej podróży, bo mój mąż bardzo chce jechać i sobie w końcu odpocząć, jedziemy z moimi rodzicami do Włoch autem, którzy nas namówili, ale mam wiele wątpliwości, czy to dobry pomysł na tym etapie... Z drugiej strony codziennie biorę clexane, więc nie powinno być problemów z krzepnięciem, wczoraj byłam u gina i powiedział, że wszystko dobrze się rozwija i ciąża jest jak najbardziej zdrowa.. Teraz czekam na kolejną wizytę na usg genetyczne, ale to będzie 17.05 dopiero.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Melduje ze Leon urodzil sie o 6.15. Porod ekspresowy, tylko długo parlam. Maluch 3440 i 56 cm
Jeżowa, Jadranka, Malwas, Yoselyn82, Lunaris, Sarna84, olik321, Karma88, Flowwer, blue00, malka, lamka, JuicyB, Luna1993, Kaczorka, pilik, Maja84, Bajkaaa, summer86, KateHawke, Meśka, justyna14, Anna Stesia, emi2016, Lusesita, Rucola, JustynaG, Emiilka, Angelika83, Lena21, 91Ewela09, Amy333, never_lose_hope, E_w_c_i_a, Barbarka1984, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
moniśka... wrote:Melduje ze Leon urodzil sie o 6.15. Porod ekspresowy, tylko długo parlam. Maluch 3440 i 56 cm
dobrze, że poszło jak mówisz expresowo
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
staraczka MEGA GRATULACJE!!!!
synus spory
rosnijcie zdrowo
Emiilka twoj maluch to juz kawal Antosiaa prg nie przejmuj sie, lozysko zaczyna wydzielac prg ale moze po prostu zbadaj sobie jak odstawisz czy leci w dol czy nie, moze akurat bedzie ok, sama wiesz ze prg jest wyrzucany pulsacyjnie wiec moglas trafic jak troszke spadl. Zawsze mozesz wrocic do brania prog
Lena21 piekny brzusio a jaki juz duzy
moniśka MEGA gratkirosnijcie zdrowo
Ibishka powodzenia, mam nadzieje ze dzisiaj bedziesz tulic juz swojego maluszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 09:26
Emiilka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Moniśka, Staraczka - GRATULACJE!!!
Malwas wrote:Dziewczyny wybieracie się gdzieś na majówkę? Trochę się obawiam tej podróży, bo mój mąż bardzo chce jechać i sobie w końcu odpocząć, jedziemy z moimi rodzicami do Włoch autem, którzy nas namówili, ale mam wiele wątpliwości, czy to dobry pomysł na tym etapie... Z drugiej strony codziennie biorę clexane, więc nie powinno być problemów z krzepnięciem, wczoraj byłam u gina i powiedział, że wszystko dobrze się rozwija i ciąża jest jak najbardziej zdrowa.. Teraz czekam na kolejną wizytę na usg genetyczne, ale to będzie 17.05 dopiero. -
Hej Mamusie!
Wreszcie wróciłam do realiów życia codziennego po odmóżdżaniu na wsi.
Udało mi się wszystko nadrobić, przede wszystkim gratulacje dla Staraczki i Moniki wracajcie do sił witalnych, obfitego cyckowania i przespanych (o tyle o ile) nocy Wam życzę
Ibishka Tobie życzę aby praca lekarzy skupiła się teraz na Tobie, zdrowego i rychłego zakończenia akcji porodowej!
Kaczorka tak sobie patrzę na Twój suwaczek -może Alusia niespokojna i budzi się w nocy bo zaczyna ząbkowanie? to już ten czas powoli. Żel na dziąsła i dużo cierpliwości Ci życzę
Emilko gratulację małego, zdrowego dżentelmena
Jeszcze mam do nadrobienia dziewczyny na wątku testowym... może do końca miesiąca dam radęEmiilka lubi tę wiadomość
-
Moniśka gratuluję tak ekspresowego porodu!! I czekamy na zdjęcia ♡♡
Ale sie dzisiaj dzieje.
Malwas jeśli nie masz przeciwskazań krwawienie, odklejanie kosmowki itp to tylko korzystać z wolnego
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lamcia jak tam samopoczucie? przyswajasz pokarmy?
-
Moniśka - mega gratulacje!! Trzymajcie się zdrowo
Lunaris - pierwsze zęby właśnie nam się przebiły w niedzielę
Do tego dochodzi nauka raczkowania. Póki co Alicja jest na etapie przybierania odpowiedniej pozycji, bujania się w przód i w tył i próbach przesuwania nóg do przodu
A dziś zasypiała tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/72a78e63723c.jpg
Bo przecież standardowo to nudno.. :p
reset, Lunaris, Bajkaaa, KateHawke, malka, Lusesita, pilik, Yoselyn82, Emiilka, Angelika83, E_w_c_i_a, Luna1993, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
ach ta Alcia Twoja
sama słodycz
już się nie mogę doczekać swojego maleństwa jak się tak napatrzę na te zdjęcia!
Uciekam na dwór z dzieckiem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 10:45
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Ibishka mocne kciuki! Niech pójdzie ekspresowo
Moniśka, Staraczka gratuluję z całego serca!to wspaniałe że już możecie zobaczyć się ze swoimi pociechami po drugiej stronie brzuszka
buziaki od e-cioci!
Emilka ja proga nie badam od chyba 8tc. Lutkę też już dawno odstawiłam. Teraz łożysko produkcję przejęłoco do ruchów nie przejmuj się- ja też jeszcze nie czuję. Nie mogę się już tego doczekać
Emiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacje dziewczyny
super że możecie tulić Maleństwa w ramionach:)
Ja mam wrażenie że moje objawy ustały i się trochę martwię.i tak nie miałam jakichś szczególnych objawów ciąży ale aż mi głupio że tak dobrze się czuje.w sensie że mam nadzieję że z Okruszkiem wszystko dobrze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 11:30
-
Staraczka i Moniśka bardzo Wam gratuluję!!!
Ibishka Tobie życzę, by akcja rozkręcila się na dobre i żebyś dzisiaj mogła już tulić swoją córeczkę.
Dziewczyny odebrałam dzisiaj resztę swoich badań.
Kwas foliowy 16,0 więc tu OK
Ferrytyna 28 (poprzednio 8, więc tez dobrze)
Homocysteina tylko 4,54
Czy za niska homocysteina może stanowić problem? Wiem, że najlepiej, gdy jest w przedziale 6-8. Nigdy nie miałam aż takiej niskiej. Od dzisiaj odstawiam witaminy z grupy B.
Toxoplazmoza IgG i IgM ujemne, więc muszę uważać, ale nie wiem jak odczytać wyniki na wirus różyczki.
IgG wyszlo 109,0 reaktywny
IgM 1,16 (>1,0 reaktywny)
Zgupiałam... Nie wiem czy chorowalam na rożyczkę w przeszłosci.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Staraczka, gratuluję z całego serca i cieszę się waszym szczęściem! Niech synuś rośnie zdrowo, a Tobie życzę szybkiej rekonwalescencji! Wysyłam milion ciepłych myśli!
Moniśka, gratuluję! Tak się cieszę, że Leon już przywitał się z Mamusią! Mam nadzieję, że szybko wyjdziecie ze szpitala i będziecie się mogli cieszyć sobą nawzajem! Dużo sił!
Ibishka, współczuję, że tak długo to trwa. Ale ewidentnie mała umówiła się z tatą, że pojawi się we wtorekTrzymam kciuki!
Ale dzisiaj emocje!!! -
Malwas wrote:Dziewczyny wybieracie się gdzieś na majówkę? Trochę się obawiam tej podróży, bo mój mąż bardzo chce jechać i sobie w końcu odpocząć, jedziemy z moimi rodzicami do Włoch autem, którzy nas namówili, ale mam wiele wątpliwości, czy to dobry pomysł na tym etapie... Z drugiej strony codziennie biorę clexane, więc nie powinno być problemów z krzepnięciem, wczoraj byłam u gina i powiedział, że wszystko dobrze się rozwija i ciąża jest jak najbardziej zdrowa.. Teraz czekam na kolejną wizytę na usg genetyczne, ale to będzie 17.05 dopiero.
Wszystko zależy od tego, jak się czujesz i na jakim jesteś etapie. Ja ze zrozumiałych względów nie wybieram się nigdzie, a w pierwszym trymestrze męczyły mnie mdłości, więc też bym nie jechała. Ale jeśli czujesz sie dobrze to czemu nieMalwas lubi tę wiadomość