Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Postanowiłam pojechac na działkę pochillowac na słoneczku
usiadłam na hustawce i urwało sie dnopolecialam na glebę... Nic mi się nie stało troche sie tylko uderzylam... Mój tylko powiedział że on wcześniej usiadł i nic sie nie stało :p wiec słoń ze mnie trochę.
Pytałam położnej o moja wagę i powiedziała, ze mam taka budowę i żebym waga sie nie przyjmowała, tylko zeby nie jeść za swoje a dla dwojgaważe teraz 78 przy 174
Mam dziwna zachcianke ciążowa - pije actimele jeden po drugim...
milej soboty dziewczyny :* ja postaram się nie zrobić sobie krzywdy
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyPhnappy dobrze, że nic Ci nie jest! Zachcianki to się pewnie dopiero zaczną
Phnappy poproś o wpisanie Cię na pierwszej stronie, bo widzę, że Cię nie ma
I Nika tak samo
Ja dzisiaj robię makaron z sosem pomidorowym, dla siebie bez mięsa, dla męża z, bo już nie wiem kiedy ostatnio robiłam obiad z mięsem i jeszcze pójdzie w końcu do innej na obiad.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 13:14
-
JustynaG wrote:Kaczorka, patrz na to cudo
W sam raz dla arbuzowej dziewczynki.
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0609138001.html
Słodziutkie
Ale postanowiłam kupować body tylko na guziki (na ramieniu).
Luśka jest tak szczupła, że te zakładki dekolt jej mocno powiększają.
W Reserved są fajne rzeczy -
Agniecha nie wiem czy masz czas czytać nas - ale duuuuzo siły dla Was i kciuki za Chlopcow żebyście szybko mogli wrócić do domu
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
U nas poranne podwórkowanie zaliczone a teraz obiadek -pieczony kurczaczek, frytki też pieczone i surówka (dla siebie jeszcze placki ziemniaczane zrobiłam
na obiad nr 2). Miłego dnia dziewczyny! wybywamy gdzieś na świeże powietrze po obiedzie!
Bajkaaa, lamka, reset, Rucola, Phnappy lubią tę wiadomość
-
Lamka u mnie też ostatnio obiady bezmięsne rządzą. I w sumie głównie makarony. Dzisiaj z papryczką jalapeno, czosnkiem i oliwą, do tego troszkę świeżego pomidora i gorgonzola
Mam jeszcze Łomżę 0,0 i mogę iść spać na hamaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 15:50
lamka, Rucola, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Cześć kobitki sto lat mnie nie było, ale juz mnie wieści doszły, ze cześć z Was wie. Wiec jako stara koleżanka forumowa muszę Wam opisać, ze w 30tc odeszły mi w nocy wody a kilkanaście godzin pózniej została podjęta decyzja o natychmiastowej cesarce. Wiec chłopcy są juz na świecie, och stan określany jest jako dobry troszkę trzeba im pomagać oddechowo (na noc jeden miał zostać juz odpięty i oddychać sam, zobaczymy jak juz bede po odwiedzinach czy faktycznie sie to udało) drugi ma podawana juz tylko 21% tlenu i moze uda sie go odpiąć po weekendzie.
U mnie dobrze, jak na to wszytsko cos sie dzieje i działo w tak szybkim tepaie. Całusy dla Was od Naszej juznpelnej rodzinki
Gratuluję ! Cieszę się, że chłopcy tak dobrze sobie radzą ! Silne chłopaki ! Dużo zdrowia dla Was wszystkich -
Agniecha bardzo mocno trzymam za Was wszystkich kciuki. Chłopcy muszę być teraz silni, Wy też. Myślę o Was często i wyczekuję zdjęć i informacji ze sytuacja jest 100% stabilna i powoli można myśleć o domu
P.S. Mam nadzieję, ze zdążyliście z remontem#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
dziewczyny ja juz mam ogromny brzuchol. Sąsiadka z dołu miała niewiele większy i w zeszłym tygodniu urodziła..... Mam nadzieję, że Leo zacznie się trochę wrastać ku środkowi, bo na razie ma parcie na przód
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 16:53
Lunaris lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Phnappy dobrze, że nic poważnego Ci się nie stało. Ale faceci tak "pocieszją", nie tylko Twój tak.
Aniu dobrze, że szyjka się nie skraca. To najważniejsze, dbaj o siebie.
Flowwer jak się dziś czujesz?
Kopiuję z wątku staraniowego.
Ja dziś cały dzień siedziałam w ogrodzie i witaminkę D łapałam.
Zrobiłam dziś jeszcze jedną betę tak jak gin mówił:
26dc - 134,0
28dc - 345,0 (przyrost 157,7%)
30dc - 795,0 (przyrost 130,4%)
36dc - 5221,0 (przyrost 87,3%)
38dc - 12116,0 (przyrost 128,1%) - badanie z dziś.
Ładnie podskoczyła. Ginowi dałam znać i mogę przynajmniej na ten tydzień odetchnąć.
Zrobiłam jeszcze z krzepliwości parę badań :
PT (INR) 1,08 (normy 0,9-1,2 / zakres terapeutyczny 2,0-3,5)
Jeśli dobrze interpretuję to chyba jest za mała dawka heparyny? Będę musiała z ginem zagadać.
Rucola jeszcze trochę i będzie parcie na dół.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 16:50
Lunaris, summer86, KateHawke lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Karma, cieszę się z pięknego przyrostu
My dziś cały dzień na świeżym powietrzu, nie pamiętam już kiedy ostatnio miałam taki dzień.. ale teraz jestem taka padnięta (mimo że głównie siedziałam/leżałam), że chyba usnę o 20. -
Czasami trudno uwierzyć jak nasze ciało potrafi błyskawicznie się zmieniać. Jeszcze niedawno mówiłyście "o jaki mikro brzuszek".
2 tygodnie różnicy, 1kg więcej na wadze i taki efekt. Ale przynajmniej wszyscy wiedzą, że to brzuszek ciążowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63a9b727ac8a.pngRucola, Lunaris, KateHawke, malka, Bajkaaa, Yoselyn82, Lusesita, Karma88, olik321, blue00, Kaczorka, lamka, Emiilka, Flowwer, Phnappy, Barbarka1984, JuicyB, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Justynka ciążowy jak nic
JustynaG lubi tę wiadomość
-
Justyna, ślicznie wyglądasz
Dzień dobry Dziewczyny! Życzę Wam miłej i słonecznej niedzieli
Ja się pierwszy raz od dawna wyspałam.Flowwer, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka,witam się niedzielnie,podzielę się z wami moim coraz bardziej widocznym bagażem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d317ad353ab.jpgLunaris, Emiilka, nenusia, Karma88, KateHawke, Kaczorka, Bajkaaa, Yoselyn82, Lusesita, Barbarka1984, Lucia88, olik321, JustynaG, Czrna 81, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość