Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
StaraczkaNika wrote:Zauważyłam, że Agniechaaa usunęła konto. Mam nadzieję, że to tylko dlatego że przy dwóch rozrabiakach nie będzie miała czasu tu zagląda
Edit, juz widzę ze usunęła konto. Martwi mnie to, tym bardziej ze jak pisałam wczesniej moja przyjaciolka urodziła w 31-32 tyg blizniaki, chlopców i niestety nie skonczylo się happy endemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 21:01
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Hmmm skąd wiesz ze usunęła?? Lena ma z nią kontakt, mam nadzieję ze przyniesie nam dobre wiesci...
Lena, rozumiem że Aga nie chce pisać, ale jeśli jest ok, to napisz, żebyśmy się nie martwiły, proszęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 20:52
-
Ja dzis miałam awaryjną wizytę u chirurga. Dopadły mnie ogromne skurcze jelit, nie moglam sie wyprostować i trwało to kilka dobrych godzin. Chirurg zrobił usg, posprawdzał co się dało, bo Leo tak wywijał, ze był po prostu wszędzie, nawet momentami na obrazie nerki lewej machnął nogą. Oczywiscie wszystko ok, najprawdopodobniej mój dziedzic mnie tak gniecie...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyRucola mam nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy i rozrabiaka da Ci odpocząć
moja Tosia doprowadziła do ataku kolki nerwowej jak byłam z nią w ciąży. Ból porównywalny do porodu
Zszokowała mnie informacja o Adze, mam nadzieję że zajączki mają się dobrze. Lena daj proszę znać.
Przepraszam, że mało mnie tu ostatnio, ale fatalnie się czuję. Do tego odliczam już dni do wizyty, bo mam takie bóle, że czuję że dzieje się coś niedobregoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 21:12
-
Luna1993 wrote:Rucola mam nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy i rozrabiaka da Ci odpocząć
moja Tosia doprowadziła do ataku kolki nerwowej jak byłam z nią w ciąży. Ból porównywalny do porodu
Zszokowała mnie informacja o Adze, mam nadzieję że zajączki mają się dobrze. Lena daj proszę znać.
Przepraszam, że mało mnie tu ostatnio, ale fatalnie się czuję. Do tego odliczam już dni do wizyty, bo mam takie bóle, że czuję że dzieje się coś niedobregoA co się właściwie dzieje?
-
Aga
miejmy nadzieję, że chłopaki dają radę a Aga ma za dużo na głowie teraz. Może nas kiedyś odwiedzi
-
nick nieaktualnyNika kochana ja bym się tym nie przejmowała, gdybym w pierwszej ciąży nie miała rozwarcia od 19 tc i nie czekalabym na poronienie... Mam silne skurcze, no spa przestaje pomagać, jak chodzę albo stoję to czuję parcie na dole, ciągle myślałam że to na siku, ale to nie pęcherz.
-
Flowwer wrote:Rucola a dostałaś coś rozkurczowego ?
Dziś też mam dzień niemocyFlowwer, JustynaG lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Luna1993 wrote:Nika kochana ja bym się tym nie przejmowała, gdybym w pierwszej ciąży nie miała rozwarcia od 19 tc i nie czekalabym na poronienie... Mam silne skurcze, no spa przestaje pomagać, jak chodzę albo stoję to czuję parcie na dole, ciągle myślałam że to na siku, ale to nie pęcherz.
Mam wrazenie, jakbym wszystkiego w brzuchu miała zwyczajnie za dużo. Postaraj się myśleć pozytywnie i dużo odpoczywać
-
nick nieaktualny
-
Luna nie trujesz, normalne że przy takich przejściach i objawach się martwisz- każda z nas by się martwiła. Oby to były tylko złe przeczucia :*
-
Luna1993 wrote:Nie będę już Wam truć, bo to bez sensu. Wiem, że mój szyjka jest krótka i muszę z tym żyć.
A tak poważnie to wypoczywaj, dbaj o siebie i narzekaj nam ile chcesz
pilik lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola wrote:kazał brać no-spe i uspokoić dziecko, zażartował rzecz jasna
Choć oczywiście Tobie do śmiechu z tego powodu nie było. Niech dziedzic troszkę mamusi odpuści.
Też zmartwiło mnie usunięcie konta przez Agniechę. Niestety, usunięcia konta jakoś nie zwiastowały tu niczego dobrego
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Nika kochana ja bym się tym nie przejmowała, gdybym w pierwszej ciąży nie miała rozwarcia od 19 tc i nie czekalabym na poronienie... Mam silne skurcze, no spa przestaje pomagać, jak chodzę albo stoję to czuję parcie na dole, ciągle myślałam że to na siku, ale to nie pęcherz.
Tak wogóle to witam Was, cały czas podczytuje, ale jednak jakoś tak mi głupio się jeszcze tu odezwać, bo nie wiadomo jak się u mnie skończy.. Trzymam za każdą mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 22:19