Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nenusia rozgosc sie
ja mysle, ze chyba kazda z nas miala obawy, by ti dolaczyc.
Luna ja tez mam nadzieje, ze to tylko zle przeczucia u Ciebie.
Usuniete konto Agniechy jest martwiace. Lena daj znac czy u nich jest w miare ok. Zdaje sobie sprawe, ze pewnie przezywa spory stres teraz kazdego dnia, ale mam nadzieję, ze chlopcy sa silni i za jakis czas bedzie to tylko wspomnieniem cięższych chwilRucola lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyLusesita wrote:Nika o którym dr.Doeringu piszesz? Tym co w Wojewódzkim pracuje? On mnie operowal przy cp.
Admiralka jakie niesamowicie wyraźne zdjęcia. Przepięknie dzidziolka widać
Kurczę teraz też będę myśleć co u Agi
Chyba nawet koleżanka u niego była.musze dopytać
Choć właśnie weszłam na znany lekarz- Doering marne 3,5 a Grzybowski 5,0 i opinie o Doeringu średnio zachęcające....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 22:39
-
Może chwilowy kryzys, zbyt wiele spraw i emocji jednocześnie. Musimy wierzyć, że z Agą i Zającami wszystko ok.
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez przyszłam wysłać dobre myśli w stronę Agi
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, przyjmiecie mnie do swojego grona? Testowalam w kwietniu, ale nie jestem extesterka, bo przegapiłam niestety wątek. Dopiero przypadek sprawił, że znalazłam się na różowej stronie i chciałabym zostać na dłużej.
Luna1993, Bocianiątko, reset, lamka, olik321, pilik, Lunaris, Rucola, Achia, KateHawke lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Ja też dobre opinie o Doeringu slyszalam
Chyba nawet koleżanka u niego była.musze dopytać
Choć właśnie weszłam na znany lekarz- Doering marne 3,5 a Grzybowski 5,0 i opinie o Doeringu średnio zachęcające....
Powiem Ci, że on jest bardzo specyficzny. Nie każdemu to pasuje.
Ale styczność z nim miałam właśnie w szpitalu.
-
Lusesita wrote:Nika o którym dr.Doeringu piszesz? Tym co w Wojewódzkim pracuje? On mnie operowal przy cp.
Admiralka jakie niesamowicie wyraźne zdjęcia. Przepięknie dzidziolka widać
Kurczę teraz też będę myśleć co u AgiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 05:28
-
Lusesita wrote:Powiem Ci, że on jest bardzo specyficzny. Nie każdemu to pasuje.
Ale styczność z nim miałam właśnie w szpitalu. -
StaraczkaNika wrote:Też to słyszałam, ale wiesz, nie musi być miły - ważne żeby USG zrobił solidnie i wszystko wychwycił, a to mu wychodzi podobno
Pisałam o Doeringu bo doktora G nie znam
Ale tak jak mówisz. Najważniejsze, żeby znał się na tym, co robi.
Powiem Ci, że po cp, za każdym razem jak musiałam jechać na IP, to dostawałam histerii.
Przepraszam, że pytam, ale tak źle Cię potraktowali w Wojewodzkim? -
Lusesita wrote:Pisałam o Doeringu bo doktora G nie znam
Ale tak jak mówisz. Najważniejsze, żeby znał się na tym, co robi.
Powiem Ci, że po cp, za każdym razem jak musiałam jechać na IP, to dostawałam histerii.
Przepraszam, że pytam, ale tak źle Cię potraktowali w Wojewodzkim?Jak już dostałam ten akt, to nie chciałam dalej ciągnąć awantury, ale dobrowolnie nigdy nie wrócę do tego szpitala.
-
O kurde, jaka sytuacja... Współczuję Ci.
U mnie po cp w wyniku też nie znaleźli, ale ja 2 tyg wcześniej miałam poronienie trabkowate.
W jajowodzie zostały tylko skąpe szczatki jaja płodowego.
Ale u Ciebie było zupełnie inaczej. Szok.
Kiedyś czytając o poronieniach i cp, trafiłam na historię babki która poronila chyba a 12tc i miała taką historię że szpitalem na klinicznej, że do telewizji by się nadawało.
Czytałam i przecieralam oczy . -
Lusesita wrote:O kurde, jaka sytuacja... Współczuję Ci.
U mnie po cp w wyniku też nie znaleźli, ale ja 2 tyg wcześniej miałam poronienie trabkowate.
W jajowodzie zostały tylko skąpe szczatki jaja płodowego.
Ale u Ciebie było zupełnie inaczej. Szok.
Kiedyś czytając o poronieniach i cp, trafiłam na historię babki która poronila chyba a 12tc i miała taką historię że szpitalem na klinicznej, że do telewizji by się nadawało.
Czytałam i przecieralam oczy .
Pozostaje Zaspa, albo Redłowo, jeśli kiedyś wreszcie skończą tam remont.
Gdzie rodziłaś? -
Hej dziewczyny, kurczę nie znam powodów dla których Aga usunęła konto, to jej decyzja i trzeba to uszanować. Tym bardziej głupio mi będzie przekazywać informacje jakiekolwiek, bo grupa na której mam kontakt z Aga jest taka malutka żeby każdy się czuł komfortowo i bezpiecznie. Wiem, że się martwicie i nie macie nic złego na myśli (sama często myśle np o Buni), ale zrozumcie, że nie chcę się czuć jak jakiś szpieg. Żeby Was uspokoić napiszę tylko, ostatnie info od Agi w niedzielę wieczorem było, że wszystko ok, wiec spokojnie
Rucola, Phnappy, Bocianiątko, Bajkaaa, agulineczka, pilik lubią tę wiadomość