Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja tak z doskoku, mam mocno zabiegany weekend...
Sarna w Adasiu się po prostu zakochałam. Masz po prostu przepiekne dziecko i ten zabójczy uśmiech. Totalnie mnie rozbroił
Nika Maluch jest zdrowy i teraz bedzie już tylko pięknie rosnąć :*
Nenusia, nie napiszę nic mądrego, bo się nie znam na tym wszystkim. Wierzę Ci, że ogromnie pragniesz tego Maluszka ale musisz wiedzieć że poza nim są jeszcze 4 osoby, które kochają Cię ponad życie i dla nich musisz teraz walczyć o swoje zdrowie. Skup się na tym co jest tu i teraz. Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki i Ci kibicujęSarna84 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlik ale jestem wkurzona na Twoją teściową! Teraz się będziesz męczyć bez leków nie wiadomo ile.
Jeżowa super wyglądasz!
Achia nie robię, bo nawet jak wyjdzie 1:50 co jest wysokim ryzykiem, to mogę urodzić zdrowe dziecko i nie chce się denerwować na zapas (a jestem panikarą), a z drugiej strony nawet przy 1:7000 mogę urodzić chore, więc mi takie badanie nic nie daje.Jeżowa, mi88 lubią tę wiadomość
-
Teściowa uważa że jestem chora bo wczoraj jadłam loda.. a ona juz nie zaraża bo chora byla tydzien temu. Nie wiem do konca ile w tym prawdy (o zarażaniu, bo lód na pewno mnie nie rozłożył) ale wkurza mnie sam fakt ze nic nie powiedziała. Jak się okazało w poniedziałek brała jeszcze zastrzyki.
Działa mi na nerwy w ten pobyt. Cały czas przynosi jedzenie nakłada mi na talerz wmusza poprostu. Nie lubie takiego zachowania. Mówię że nie powinnam jeść słodyczy a ona że przecież nie zaszkodzi i tak w kółko. Dobrze ze jutro wracamyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2018, 13:51
-
Byłam na IP bo spokoju mi to nie dawało a M jak się dopiero dowiedział że nie czuje ro pobladł.
Typowych ruchów nie czuje nawet jak na bok się ułoże, poranna kawa nie pomogła.
Na IP osiwłam z M bo nie potrafili znaleźć echa serca na dedektorze, zostałam wezwana na oddział. Na szczęście na usg wszystko w porządku, przepływy też ale ma się zgłosić do swojego lekarza wcześniej.
Głowkę ma u góry więc zmienił położenie. Dopiero teraz schodzi ze mnie cały stresWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2018, 13:55
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyolik321 wrote:Teściowa uważa że jestem chora bo wczoraj jadłam loda.. a ona juz nie zaraża bo chora byla tydzien temu. Nie wiem do konca ile w tym prawdy (o zarażaniu, bo lód na pewno mnie nie rozłożył) ale wkurza mnie sam fakt ze nic nie powiedziała. Jak się okazało w poniedziałek brała jeszcze zastrzyki.
Działa mi na nerwy w ten pobyt. Cały czas przynosi jedzenie nakłada mi na talerz wmusza poprostu. Nie lubie takiego zachowania. Mówię że nie powinnam jeść słodyczy a ona że przecież nie zaszkodzi i tak w kółko. Dobrze ze jutro wracamy -
nick nieaktualny
-
Ania cieszę się że z twoją szyjką już lepiej.
Ciąża to druga faza osiwienia, trzecia po....
Nenusia dobrze że wrociłaś na pewne sprawy mamy wpływ a niektóre nie.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer, dobrze że pojechałaś sprawdzić i cieszę się, że z Szymkiem wszystko ok.
Mam nadzieję, że reszta weekendu będzie dla Was spokojna.
-
nick nieaktualny
-
Flowwer współczuję tego stresu!
Najważniejsze że jest dobrze wszystko
Ja dziś wyjątkowo czekam na każdy ruch mojej Zoski bo wiecie jak to jest ze jak jedna ma obawy to może i ja powinnam? Moja dziś jest spokojniejsza ale czuję ją a tak btw
Powiedzcie mi czy ten mój ból posladka czy tam biodra może źle wpływać na młoda? Chyba nie skoro ja nic na to nie biorę, chodzi mi o to że nie chce lecieć do lekarza bo co on mi pomoże chce poczekać na swoją wizytę jeśli to dla małej jest bezpieczne bo przecież tak jest prawda?
Wypowiedźcie się proszę -
Flower dobrze ze z Twoim maluszkiem wszystko ok, mam nadzieję, że już spokojna jesteś.
Olik bardzo współczuję, mnie też wkurza takie zachowanie i teraz Ty się będziesz męczyć biedna.
Jezowa super figura, a spódniczka naprawdę bardzo ładna, jak będę w reserved kupię na bank.
Ja właśnie wracam z Włoch, bardzo sobie odpoczelismy, chociaż pogoda byla w kratkę, ale dobra na zwiedzanie. Jazda autem nawet nie uciążliwa.Bajkaaa, lamka, Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualnyLodówka w miarę się wywietrzyła przez noc. Mama umyła octem z sodą ale teraz to trzeba czasu...
I wrzuciła mi tonę ubranek do pralki. Pojechała. A ja teraz siedziałam i to rozkładałam na suszarce. Ledwo się pomieściło. Brzuch mnie rozbolał. Czekam aż tato mnie zabierze.
I jak tak patrzę, to omg a gdzie jeszcze reszta... z 4-5 prań jak nic...
Na balkonie sypie się z drzew żółty proszek i ciuszki zostały w mieszkaniu. I tak okna uchylone muszą być przez otwartą lodówkę więc liczę, że w miarę szybko wyschną.
Na kolejną turę chyba się szybko nie zjawię. To jeszcze będzie do poprasowania.
Będę teraz odchorowywać 2 dni... 24/7 w łóżku do tej pory a dzisiaj od 7 poza domem i w ciągłym biegu...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/412008ae341f.jpg -
nick nieaktualnyA i ja dzisiaj też dorwałam swoje lustro po 3tyg.
Wrócę do domu to skleję kolejną część do poprzednich tygodni
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/faed6e4e374c.jpgBajkaaa, Jeżowa, lamka, Flowwer, blue00, KateHawke, JustynaG, JustynaG, Emiilka, Yoselyn82, Anna Stesia, Karma88, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość