X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 5 maja 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tak z doskoku, mam mocno zabiegany weekend...
    Sarna w Adasiu się po prostu zakochałam. Masz po prostu przepiekne dziecko i ten zabójczy uśmiech. Totalnie mnie rozbroił
    Nika Maluch jest zdrowy i teraz bedzie już tylko pięknie rosnąć :*
    Nenusia, nie napiszę nic mądrego, bo się nie znam na tym wszystkim. Wierzę Ci, że ogromnie pragniesz tego Maluszka ale musisz wiedzieć że poza nim są jeszcze 4 osoby, które kochają Cię ponad życie i dla nich musisz teraz walczyć o swoje zdrowie. Skup się na tym co jest tu i teraz. Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki i Ci kibicuję

Sarna84 lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik- no teściowa się nie popisała. chyba trzeba będzie dzwonić do gospodarzy jak się gdzieś będzie jechać żeby zapytać czy na pewno nikt nie jest chory.. mam nadzieję że Ci szybciutko samo przejdzie!

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski pytanie za 100 punktów :)
    Gdzie kupilyscie materac do łóżeczka? :) albo jak gruby on jest ile cm bo widzę że są naprawdę różne

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2018, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik ale jestem wkurzona na Twoją teściową! Teraz się będziesz męczyć bez leków nie wiadomo ile. :-/

Jeżowa super wyglądasz!

Achia nie robię, bo nawet jak wyjdzie 1:50 co jest wysokim ryzykiem, to mogę urodzić zdrowe dziecko i nie chce się denerwować na zapas (a jestem panikarą), a z drugiej strony nawet przy 1:7000 mogę urodzić chore, więc mi takie badanie nic nie daje.

Jeżowa, mi88 lubią tę wiadomość

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2018, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania swietnie, ze z szyjka lepiej. Pby tak dalej.
    Smrodu w lodówce współczuję. Ocet albo soda najlepsze

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2018, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się nie zdecydowalam na PAPP-a. Mam podobne zdanie co Achia i zgadzam sie tez z Lamka.

Poki co jestem umowiona na samo usg.

Achia lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2018, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teściowa uważa że jestem chora bo wczoraj jadłam loda.. a ona juz nie zaraża bo chora byla tydzien temu. Nie wiem do konca ile w tym prawdy (o zarażaniu, bo lód na pewno mnie nie rozłożył) ale wkurza mnie sam fakt ze nic nie powiedziała. Jak się okazało w poniedziałek brała jeszcze zastrzyki.
    Działa mi na nerwy w ten pobyt. Cały czas przynosi jedzenie nakłada mi na talerz wmusza poprostu. Nie lubie takiego zachowania. Mówię że nie powinnam jeść słodyczy a ona że przecież nie zaszkodzi i tak w kółko. Dobrze ze jutro wracamy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2018, 13:51

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 5 maja 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na IP bo spokoju mi to nie dawało a M jak się dopiero dowiedział że nie czuje ro pobladł.
    Typowych ruchów nie czuje nawet jak na bok się ułoże, poranna kawa nie pomogła.
    Na IP osiwłam z M bo nie potrafili znaleźć echa serca na dedektorze, zostałam wezwana na oddział. Na szczęście na usg wszystko w porządku, przepływy też ale ma się zgłosić do swojego lekarza wcześniej.

Głowkę ma u góry więc zmienił położenie. Dopiero teraz schodzi ze mnie cały stres

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2018, 13:55

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2018, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    Teściowa uważa że jestem chora bo wczoraj jadłam loda.. a ona juz nie zaraża bo chora byla tydzien temu. Nie wiem do konca ile w tym prawdy (o zarażaniu, bo lód na pewno mnie nie rozłożył) ale wkurza mnie sam fakt ze nic nie powiedziała. Jak się okazało w poniedziałek brała jeszcze zastrzyki.
    Działa mi na nerwy w ten pobyt. Cały czas przynosi jedzenie nakłada mi na talerz wmusza poprostu. Nie lubie takiego zachowania. Mówię że nie powinnam jeść słodyczy a ona że przecież nie zaszkodzi i tak w kółko. Dobrze ze jutro wracamy
    Ahh te teściowe....

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 5 maja 2018, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik moja tesciowa jest podobna ale dobrze że wracasz bo wykonczy nerwowo.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo dobrze, że się skończyło tylko strachem. Kciuki :*

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flower no to faktycznie ciśnienie miałaś podniesione, ale wszystko jest dobrze, to teraz relaks kochana <3 Szymuś rozrabiaka, ćwiczy cierpliwość mamusi

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2018, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo dobrze ze pojechałaś. Ale mały od początku psotnik :)
    Na poprawę humoru zamówiłam kokon dla małego:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2018, 14:04

Rucola lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 5 maja 2018, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania cieszę się że z twoją szyjką już lepiej.
    Ciąża to druga faza osiwienia, trzecia po....

Nenusia dobrze że wrociłaś na pewne sprawy mamy wpływ a niektóre nie.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    Provita-Paliga
    ⛄⛄⛄
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2018, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer, dobrze że pojechałaś sprawdzić i cieszę się, że z Szymkiem wszystko ok.
    Mam nadzieję, że reszta weekendu będzie dla Was spokojna.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2018, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flo dobrze że wszystko oK;)

Buko lubi tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer współczuję tego stresu!
    Najważniejsze że jest dobrze wszystko :)
    Ja dziś wyjątkowo czekam na każdy ruch mojej Zoski bo wiecie jak to jest ze jak jedna ma obawy to może i ja powinnam? Moja dziś jest spokojniejsza ale czuję ją a tak btw

Powiedzcie mi czy ten mój ból posladka czy tam biodra może źle wpływać na młoda? Chyba nie skoro ja nic na to nie biorę, chodzi mi o to że nie chce lecieć do lekarza bo co on mi pomoże chce poczekać na swoją wizytę jeśli to dla małej jest bezpieczne bo przecież tak jest prawda?
    Wypowiedźcie się proszę

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Malwas Autorytet

Wysłany: 5 maja 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flower dobrze ze z Twoim maluszkiem wszystko ok, mam nadzieję, że już spokojna jesteś.

Olik bardzo współczuję, mnie też wkurza takie zachowanie i teraz Ty się będziesz męczyć biedna :(.

Jezowa super figura, a spódniczka naprawdę bardzo ładna, jak będę w reserved kupię na bank :).

Ja właśnie wracam z Włoch, bardzo sobie odpoczelismy, chociaż pogoda byla w kratkę, ale dobra na zwiedzanie. Jazda autem nawet nie uciążliwa.

Bajkaaa, lamka, Flowwer, Anna Stesia lubią tę wiadomość

3i49px9iphyqib5j.png
    7u22ugpjteqyoky0.png
    Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2018, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lodówka w miarę się wywietrzyła przez noc. Mama umyła octem z sodą ale teraz to trzeba czasu...

I wrzuciła mi tonę ubranek do pralki. Pojechała. A ja teraz siedziałam i to rozkładałam na suszarce. Ledwo się pomieściło. Brzuch mnie rozbolał. Czekam aż tato mnie zabierze.
    I jak tak patrzę, to omg a gdzie jeszcze reszta... z 4-5 prań jak nic...
    Na balkonie sypie się z drzew żółty proszek i ciuszki zostały w mieszkaniu. I tak okna uchylone muszą być przez otwartą lodówkę więc liczę, że w miarę szybko wyschną.
    Na kolejną turę chyba się szybko nie zjawię. To jeszcze będzie do poprasowania.
    Będę teraz odchorowywać 2 dni... 24/7 w łóżku do tej pory a dzisiaj od 7 poza domem i w ciągłym biegu...

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/412008ae341f.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i ja dzisiaj też dorwałam swoje lustro po 3tyg. :D
    Wrócę do domu to skleję kolejną część do poprzednich tygodni :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/faed6e4e374c.jpg

Bajkaaa, Jeżowa, lamka, Flowwer, blue00, KateHawke, JustynaG, JustynaG, Emiilka, Yoselyn82, Anna Stesia, Karma88, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość

‹‹ 574 575 576 577 578 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ