Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMogę już tu zostać?
Minionek się z Wami wita!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4696a44e9dc.jpg
Pęcherzyk 1.6 cm, pęcherzyk zoltkowy 4.4 mm i mini zarodek ok 1 mmRucola, Emiilka, Lunaris, Tosia2323, Bajkaaa, malka, Yoselyn82, pilik, Lena21, Barbarka1984, Phnappy, Daniela, Jeżowa, summer86, Kaczorka, Karma88, blue00, Luna1993, Flowwer, olik321, lamka, Achia, ibishka, reset, KateHawke, JuicyB, JustynaG, Lusesita, Angelika83, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Minie -Mam nadzieję że teraz już dotarł do Ciebie realizm całej sytuacji
Nie ma to jak zobaczyć na własne oczyRozgość się!
Uciekam Mamuśki! Jutro moje pół dnia pod drzwiami gabinetu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 22:26
Minie Black lubi tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Mogę już tu zostać?
Minionek się z Wami wita!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4696a44e9dc.jpg
Pęcherzyk 1.6 cm, pęcherzyk zoltkowy 4.4 mm i mini zarodek ok 1 mm
Rozgosc się tu i zostań z nami
Minie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo jeśli jesteśmy w temacie wizyt, to i ja pokaże moja mała Agatke, chociaż już nie taka mała. dr znowu powiedziała że nic między nogami nie ma. I chyba powoli zaczynam czuć ruchy, jak leżę na boku, to takie delikatne smyranie.
A i jeszcze jedno, wczoraj u położnej o mały włos i dostałabym zawału. Oprócz ważenia i ciśnienia, wczoraj miałyśmy posłuchać serduszka i baaaardzo długo nie mogła znaleźć... Nic nie mówiła, twarz pokerzysta, a u mnie zawał i tętno szybsze niż u małej.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc50e03251bb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2018, 22:37
Lena21, Barbarka1984, pilik, Jeżowa, summer86, Kaczorka, Karma88, Rucola, blue00, olik321, lamka, Achia, Minie Black, Emiilka, Phnappy, KateHawke, JustynaG, Lusesita, Angelika83, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Pliki dzięki
liczę, że jakiś tam jest margines błędu pomiaru - tydzień wcześniej na innym usg było 1750 g wiec wątpię, żeby 0,5 kg przybrał tak szybko, ale to nie zmienia faktu, że każdy mówi że będzie spory
moj lekarz mnie uspokaja cały czas, cieszę się że tu pracuje, bo bym chyba dostała do głowy - mówi też, że jeśli dojdziemy do sporej wagi (4kg) to on mi zrobi cc i mam sobie tym absolutnie nie zaprzątać głowy.
Rucola, olik321 lubią tę wiadomość
-
Maks ma 3kg. Akcja porodowa moze sie zaczac w kazdej chwili, ale moge tez jeszcze 3tyg pochodzic. Szyjki juz prawie nie ma, rozwarcie jest na palec. Glowa w kanale
Karolina90, pilik, Bajkaaa, Jeżowa, Lena21, summer86, Kaczorka, Karma88, Rucola, blue00, Flowwer, olik321, lamka, ibishka, Emiilka, KateHawke, Yoselyn82, JustynaG, Jadranka, Lusesita, Angelika83, Anna Stesia, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
... Dziś ja zaliczam noc w plecy
wstałam o 2 na siku i już chyba nie zasnę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 04:11
-
Barbarka kciuki!!! Maksio już duży, widocznie to już jego pora się zbliża
Czekamy na dobre wieści
informuj nas na bierząco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 06:59
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lunaris wrote:... Dziś ja zaliczam noc w plecy
wstałam o 2 na siku i już chyba nie zasnę...
Lunaris, u mnie tak codziennie od kilku tygodni
Barbarka, to już niedługo! Mocne kciuki za Was
Minie, cudownie
Pilik, z ciekawości - ile Twój maluch waży?Minie Black, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Buko, cudna Agatka! Współczuję stresu, ale najważniejsze, że wszystko ok.
Moja mała też się mocno kręci na USG i potrafi kopać w głowice, przez to chwilę to trwa zanim lekarz sprawdzi rytm serduszka i przepływy, też się wtedy zawsze troszkę stresuję. -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Buko, cudna Agatka! Współczuję stresu, ale najważniejsze, że wszystko ok.
Moja mała też się mocno kręci na USG i potrafi kopać w głowice, przez to chwilę to trwa zanim lekarz sprawdzi rytm serduszka i przepływy, też się wtedy zawsze troszkę stresuję. -
nick nieaktualny