Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Reset -z tego co pamiętam z synka to tak jak pisze Summer "garnuszek-klocuszek" był super i jeszcze zamykanie-otwieranie. Franek miał garaż na 3 zamykane autka. Świetna sprawa też tablica manipulacyjna i na dłużej ale to już trochę kosztuje.
"Arka Noego" z Fisher Price'a też dłuuugo nam służyła.
Ślimak z klockami- Fisher Price lub Mega Blox.
Smily Play ma też świetne zabawki- u nas prym wiodła kierownica maluchaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 09:44
summer86 lubi tę wiadomość
-
No w ten deseń chciałam iść… Jeszcze pamiętam, że chrześnicy kupiłam książeczkę, w której na każdej stronie był inny element i np. jak było jakieś zwierzątko to miało sztuczne futerko, na następnej stronie np. było coś o trawie i sztuczna trawa, potem np. dziewczynka miała sukienkę, którą można było szeleścić i przeglądała się w lusterku (a lusterko było z folii, więc dziecko mogło się też przejrzeć).
O, teraz sobie przypomniałam: to się nazywa książeczka sensoryczna!
Lunaris, summer86 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
...kurde ciągnie mnie dalej ten brzuch... aż mi źle siedzieć. Mogłabym wziąć nospę ale przed wizytą to chyba niekoniecznie nie?
-
Dziewczyny siedze przed gabinetem. Zaraz wchodze na prenatalne. Trzymajcie prosze kciuki.
blue00, KateHawke, summer86, Lunaris, Kaczorka, Phnappy, lamka, olik321, Minie Black, malka, Bajkaaa, Achia, Rucola, Karma88, Jeżowa, Lena21, Angelika83, Lusesita lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
może siętrochę uspokoję jak faktycznie łyknę
AGULINECZKA kciuki!
Ps Blue umawiałaś się już na prenatalne? coś mi się zdaje że będę musiała zrobić prywatnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 10:00
-
nick nieaktualny
-
Minnie gratulację
Buko kolejny przypadek jak położna nie może znaleźć tętna detektorem... jednak nie kupuję... Uwielbiam imię AgatkaZarówno Agata jak Agatka
Znam same super Agaty
Lunaris ja też mam podobniebudzę się na siku i później spać nie mogę. A jak już zasnę i budzi mnie budzik to jestem nie do życia
Lamka tak jak piszą dziewczyny - objawy już mogą być mniejszeJa wczoraj po usg byłam cała w skowronkach i nie miałam w ogóle mdłości przez cały dzień. A dzień wcześniej jeszcze umierałam. Na pewno jest już dużo lepiej niż 6-7-8 tydzień u mnie.
Co do dzielenia urlopu - to muszę doczytać. Jeżeli jest tak jak pisze pilik to niezła lipa
Justyna - bardzo dziękuję za linki, biorę się za lekturę
Miłego dnia!
Buko lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
agulineczka wrote:Dziewczyny siedze przed gabinetem. Zaraz wchodze na prenatalne. Trzymajcie prosze kciuki.
Mocno zaciskam kciuki!!! Będzie dobrze :* :*
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
Uciekam dziewczyny, czuję się coraz gorzej to może lepiej jak już siądę pod tymi drzwiami. Może to tylko stres?
-
lamka wrote:Reset mi się podoba z Fisher Price Szczeniaczek Uczniaczek, ma 3 poziomy dla różnych etapów rozwoju dziecka i chyba kupię małej na chrzest jako dodatek do prezentu.
Agulineczka kciuki!
Potwierdzam, że szczeniaczek jest super! Ale już droższy, dlatego go nie wymieniałam.
Agulineczka, kciuki za prenatalne!
Admirałka, daj znać co u Ciebie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny