Ex-testerki. Cudzie trwaj
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Mój M nie wytrzymał i zawiózł mnie do labu. On jednak gorszy ode mnie 

To moje wyniki 19 dpt, chyba mogę odsapnąć ?! Przyrost 113% ma 2 doby

I zaraz was nadrobię bo dopiero wróciłam z zakupów
  olik321, Bajkaaa, emi2016, summer86, Sarna84, JuicyB, Jadranka, Kaczorka, Mini89, Ruth, malka, Maja84, pilik, Anna Stesia, mi88, 91Ewela09, ja1986 lubią tę wiadomość olik321, Bajkaaa, emi2016, summer86, Sarna84, JuicyB, Jadranka, Kaczorka, Mini89, Ruth, malka, Maja84, pilik, Anna Stesia, mi88, 91Ewela09, ja1986 lubią tę wiadomość 
 112 cs o syna, 15 lat walki !!
 Provita-Paliga
 NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
 Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
 ⛄⛄⛄

- 

Kaczorka ale już duża!!! Pannica rośnie!!! Buźiaki od e-cioci   Kaczorka lubi tę wiadomość Kaczorka lubi tę wiadomość 
 112 cs o syna, 15 lat walki !!
 Provita-Paliga
 NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
 Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
 ⛄⛄⛄

- 
                        nick nieaktualny
- 

Flowwer - możesz już odsapnąć beta piękna! beta piękna!
 A Luśka faktycznie urosła ale na szczęście rośnie wzdłuż a nie wszerz ale na szczęście rośnie wzdłuż a nie wszerz nie będzie z niej tłuściutkiego bobaska :p nie będzie z niej tłuściutkiego bobaska :p

Pierogi i uszka dziś mąż robił z moją mamusią mi się udało skleić kilka! mi się udało skleić kilka!
 Przyznam, że robiłam to pierwszy raz a wyszło super nie wiem czemu ludzie narzekają, że pierogi ciężko się klei.. nie wiem czemu ludzie narzekają, że pierogi ciężko się klei.. Flowwer lubi tę wiadomość Flowwer lubi tę wiadomość
- 

Flowwer wrote:
 Flooooo!!!!     Piękne wyniki Piękne wyniki     eMek już wierzy? Już szczęśliwy??? eMek już wierzy? Już szczęśliwy??? Flowwer lubi tę wiadomość Flowwer lubi tę wiadomość 
 16cs - szczęśliwy! 
 27.11 - beta 462 mlU/ml
 29.11 - beta 1114 mlU/ml
 01.12 - beta 2901 mlU/ml
 04.12 - beta 7617 mlU/ml

- 

Flower, extra wyniki! Teraz możesz sobie w zadowoleniu czekać na ogladanie serduszka. A mąż pewnie też odetchnął   Flowwer lubi tę wiadomość Flowwer lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny