Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusesita wrote:Mam pytanie do dziewczyn na podobnym etapie ciąży co ja - Staraczka, Moniska, Juicy i inne
Powiedzcie mi czy tez macie taką huśtawke nastrojów? Chodzi mi o to, że o byle g...o płacze.
Dziś płakałam jak:
- odebrałam paczkę z ciuchami i zobaczyłam jak maluśkie jest body 56
- mój kocur nie chciał jeść śniadania i pomyślałam, że może jest chory
- Płakałam też na 2 grafikach z tego linku, który rano wrzucała Karolina90, chyba najbardziej na tej z włosami z brzucha, bo mam właśnie takie dwa i ciągle zapominam coś z tym zrobić
To wszystko co pamiętam, oczywiście to nie są potoki łez, ale takie chwilowe rozklejki.
Tak na serio płakać to miałam ochotę dziś jak jechałam 2 przystanki w autobusie przez 15 minut, bo taki korek w centrum.
Generalnie wielkiej huśtawki nie mam, ale dużo rzeczy mnie wzrusza. I nie tylko te dzieciowe, ale takie głupie czasami. Potem sama się z siebie śmieję.
Ale mój codzienny nastrój od kiedy nie mam mdłości i problemów ze snem oceniam na silne 9/10 -
Dziewczyny byłam zrobić sobie herbatę i taką piosenkę słyszałam w radiu że aż się Wzruszylam Zaraz jej poszukam i wyślę link
https://www.youtube.com/watch?v=O8HwJaDIKe0Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 22:01
Lusesita, Flowwer, olik321 lubią tę wiadomość
-
Ja to ograniczyłam zakupy do kilku sklepów, aby potem hurtem zamówić.
Jeśli chodzi o mamę do szpitala:
Koszule do karmienia, staniki - polecam bonprix. To moje pierwsze zakupy tam, ale przyszło dziś i super. Tam mają też ciuszki dla bobasków i jakość i cena też bardzo spoko.
Drogeria (kosmetyki, artykuły higieniczne, leki) - Apteka Gemini, BD Sklep,
Mam też na liście 4 rzeczy z Rossmana, ale wymienię na coś z Apteki Gemini jak znajdę chwilę i poszukam.
Sprzęt, niektóre kosmetyki, akcesoria do pokoju - np. laktator, leżaczek, małe rzeczy jak szczotka do butelek, lampka nocna, odciągacz glutów - EMAG
Pozostałe rzeczy kupuję stacjonarnie. Meble w IKEA, ciuszki w Lidlu i Pepco.
Wózek - wiadomo też stacjonarnie, jutro jedziemy obejrzeć do jednego sklepu.
Mogę Ci wysłać listę, którą mam wraz z linkami do każdego produktu i cenami. Może część się przydastaraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Juicy bardzo chętnie
Z Bonprix kupiłam sobie kurtkę ciążowa bo moje kurtki raczej dopasowane brzuszek starczy
To jeszcze pytanie o laktator, bo myślałam o elektrycznym. Masz jakieś typy?
A na Gemini często kupuje. Ostatnio widziałam tam emulsja do kąpieli Oilatum 2x500ml za 55.49 -
staraczka1111 wrote:Dziewczyny byłam zrobić sobie herbatę i taką piosenkę słyszałam w radiu że aż się Wzruszylam Zaraz jej poszukam i wyślę link
https://www.youtube.com/watch?v=O8HwJaDIKe0
Pamiętam jak kiedyś puscilam to mojej córce. Nie dotrwalam do końca. Akurat byłam po cp i strasznie się przy tym poplakalam. -
Znajoma poleciła jeden i ten dokładnie mam na liście: https://www.emag.pl/lovi-laktator-elektroniczny-dwufazowy-prolactis-5-501med-2483-5903407872483/pd/DLNBP2BBM/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=&utm_campaign=DSA_All_Website&cmpid=60056&gclid=Cj0KCQiAmITRBRCSARIsAEOZmr6e0k1Y8zD6V4r3oSswPxsO94NlPY8rjw8-qMigac6GCQbhU6nEMecaAnMXEALw_wcB
To podaj maila, wyślę Ci to w excelu -
Luseita w sprawie nastrojów to u mnie to też różnie. Raz jestem zła jak osa i mnie tak wszyscy dookoła denerwują a zaraz mi ich wszystkich brakuje. A łezka mi poleciała przy tej piosence po wyżej pierwszy raz ją słyszałam
-
Dziewczyny polecam Wam jako punkt obowiązkowy zakupić sobie taki proszek w saszetkach do rozpuszczania do podmywania się po porodzie naturalnym ( za cholerę nie pamietam nazwy bo ostatnio używałam go 8 lat temu) ale myśle ze w aptece podpowiedzą - ten płyn przynosi ulgę i przyspiesza gojenie, stosuje się go 2 razy dziennie i tylko kilka dni, chyba 3 max bo mocno wysusza, ale jest genialny i pomaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 22:16
-
Siwulec wrote:Dziewczyny polecam Wam jako punkt obowiązkowy zakupić sobie taki proszek do rozpuszczania do podmywania się po porodzie naturalnym ( za cholerę nie pamietam nazwy bo ostatnio używałam go 8 lat temu) ale myśle ze w aptece podpowiedzą - ten płyn przynosi ulgę i przyspiesza gojenie, stosuje się go 2 razy dziennie i tylko kilka dni, chyba 3 max bo mocno wysusza, ale jest genialny i pomaga
Tantum rosa?Siwulec lubi tę wiadomość
-
O jak fajnie tak o tej wyprawce czytać tak się wtrąca tylko, że obecnie w rosmanie jest 2+2 gratis na kosmetyki dla bobasów może warto skorzystać👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina90 wrote:O jak fajnie tak o tej wyprawce czytać tak się wtrąca tylko, że obecnie w rosmanie jest 2+2 gratis na kosmetyki dla bobasów może warto skorzystać
Karolina90 lubi tę wiadomość
-
JuicyB lubi tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Mam pytanie do dziewczyn na podobnym etapie ciąży co ja - Staraczka, Moniska, Juicy i inne
Powiedzcie mi czy tez macie taką huśtawke nastrojów? Chodzi mi o to, że o byle g...o płacze. -
Ale tu dzisiaj dobrych wiadomości!!! A że mam dzisiaj jakiś dzień wzruszeń, z byle powodu się wzruszam, więc przy okazji wyzbyłam się trochę łez jak Was czytałam
Malka super i już jeden kamień z serca
Nikuś jak ja się cieszę!!! Ale masz walecznego Malucha Na pewno poradzi sobie w życiu jak dorośnie
Staraczka cudowna wiadomość a łowów zazdroszczę, sama już bym chętnie polowała
Summer my już nigdy nie będziemy spokojne Zawsze coś się znajdzie, że będziemy się martwić o nasze dzieci hihihi
Mi88 ja mam dokładnie tak samo, też urósł mi brzuch że aż mój eMek pytał wczoraj czy to już powinno być widać Nie wiedziałam czy go wkręcić czy się przyznać, bo w moim przypadku to jest raczej podjadanie hihihi Jak mnie mdli, a mdli często to mam odruch żeby coś przekąsić, bo to uczucie jest jakby z głodu było mdło. Muszę przystopować bo niedługo będę się turlać
StaraczkaNika, mi88, staraczka1111 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
malka wrote:Idziesz po świętach na wizytę do niego czy do swojego lakarza? Fajnie, że tyle czasu Ci poświęcił, od razu człowiek się lepiej czuje jak się lekarz nim zainteresuje i poświęci czas. Najgorzej jak załatwi wizytę w 3min i skasuje 150zl...
malka, Maja84 lubią tę wiadomość