Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Nika czekamy pod gabinetem!
A mi przyszły wyniki testu pappa. Ryzyko po skorygowaniu jest jeszcze mniejsze niż z samego USG! UffffKateKum, Flowwer, mi88, Kaczorka, Ruth, staraczka1111, summer86, Anna Stesia, JuicyB, Czrna 81, Maja84, StaraczkaNika, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
malka wrote:
A mi przyszły wyniki testu pappa. Ryzyko po skorygowaniu jest jeszcze mniejsze niż z samego USG! Uffff
Cieszę się z całego serca razem z Tobą wiem ile take badania potrafią "skrócić życie"malka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Urósł trochę, ponad 2 mm od wtorku. Ma już 4 mm i tętno 120. Jest mały, ale doktor pocieszał, że może nadgonić. W ogóle dobry doktor siedział ze mną tyle co 3 wizyty w invikcie. Dał douphaston. Mam zrobić betę w poniedziałek i usg po świętach. Szczęśliwa jestem i beczę na chodniku
malka, Lusesita, Jadranka, Agniechaaaa, mi88, pilik, Flowwer, Sarna84, Justya85, staraczka1111, Anna Stesia, JuicyB, Czrna 81, emi2016, Maja84, 91Ewela09, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Nika bardzo ładny przyrost w kilka dni!! Trzymamy kciuki bardzo mocno za Twojego malucha
Ja nadrobiłam czerwcówli i totalne zwątpiłam. Zupełnie nie rozumiem jak to jest możliwe...!
Lecę zaraz do lekarza rodzinnego, kilka pytań mam i spróbuje wysępić kilka skierowań. Zawsze mi głupio jak się proszę o badania... ale z drugiej strony to moje prawo w końcu ...StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Pilik, niech Ci nie będzie głupio - pomyśl, że to dla Twojego dzidziusia
Mnie coś od rana od czasu do czasu ćmi w brzuchu, nie wiem, czy to nie po wczorajszym badaniu ginekologicznym. Wyszłam wcześniej z pracy i wpakowałam się do łóżka
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Mój maluszek już 530 gram ma i rozwija się prawidłowo. Byliśmy dziś na usg. Matka 9 kg + za 2 tygodnie badanie glukozy bee
Inna jak po wizycie?
Jak pozbieram z suszarki zrobię zdjęcie wczorajszych łowów upolowanychWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 18:11
Flowwer, Lusesita, summer86, malka, Anna Stesia, pilik, Czrna 81, emi2016, Yoselyn82, Maja84, StaraczkaNika, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Mój maluszek już 530 gram ma i rozwija się prawidłowo. Byliśmy dziś na usg. Matka 9 kg + za 2 tygodnie badanie glukozy bee
Inna jak po wizycie?
Mnie tez glukoza czeka...blee...
Dziś sobie kupiłam o smaku cytrynowym.
Zrobię po nowym roku. Jak byś robiła pierwsza to daj znać jak przeżyłas -
Staraczka nareszcie fala pozytywnych wiadomości
Nika i niech maluszek dalej rośnie!!staraczka1111, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lusesita wrote:Mnie tez glukoza czeka...blee...
Dziś sobie kupiłam o smaku cytrynowym.
Zrobię po nowym roku. Jak byś robiła pierwsza to daj znać jak przeżyłas -
Nika, tak się cieszę dzielny Kropuś! Chyba wie ile ciotek mu tu kibicuje
Staraczka, są zdjęcia?
Inna, czekam na wieści z wizyty
Chyba weszłam w II trymestr... i wcale nie jestem spokojniejsza, jak to wcześniej zakładałam, że będzie
Flowwer chyba wizytujemy w tym samym dniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 18:23
Czrna 81, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Summer mam ale mało widać zasłonij się rączkami
Moje łowy https://naforum.zapodaj.net/thumbs/61e355dca615.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 18:31
Sarna84, summer86, olik321, pilik, emi2016, Yoselyn82, StaraczkaNika, Ruth lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Summer mam ale mało widać zasłonij się rączkami
Moje łowy
Mały wstydniśstaraczka1111 lubi tę wiadomość