Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję, dziewczyny.
Nie wytrzymałam, umówiłam się na wizytę u jakiegoś obcego gina na 16. Dziś już całkiem nie mogę się opanować, co 5 minut świeczki w oczach i drżą mi ręce. Nie mogę tak funkcjonować jeszcze 12 dni. Jeśli mi powie, że dziecko rośnie, to się uspokoję, przynajmniej na chwilę, a jak nie, to mogę się zanosić płaczem bez wyrzutów sumienia.
Wiecie co robić, jeśli mogę jeszcze prosić. Wizytę mam na 16:00 -
StaraczkaNika wrote:Dziękuję, dziewczyny.
Nie wytrzymałam, umówiłam się na wizytę u jakiegoś obcego gina na 16. Dziś już całkiem nie mogę się opanować, co 5 minut świeczki w oczach i drżą mi ręce. Nie mogę tak funkcjonować jeszcze 12 dni. Jeśli mi powie, że dziecko rośnie, to się uspokoję, przynajmniej na chwilę, a jak nie, to mogę się zanosić płaczem bez wyrzutów sumienia.
Wiecie co robić, jeśli mogę jeszcze prosić. Wizytę mam na 16:00
Bardzo mocno trzymam kciuki ! -
Nika! Kciuki z całych sił zaciskam!
Ruth ja dzisiaj zajrzałam po przerwie i masakra jakaś! Jak to możliwe że na jednym wątku znalazły się aż 4 dziewczyny z bardzo rzadkimi wadami genetycznymi albo innymi ciężkimi chorobami?! A jeszcze jedna w trakcie diagnostyki... Oby było dobrze.
-
StaraczkaNika wrote:Dziękuję, dziewczyny.
Wiecie co robić, jeśli mogę jeszcze prosić. Wizytę mam na 16:00
Nika, kciuki zaciśnięte, wiara i nadzieja w sercu! -
JuicyB wrote:Lusesita, ale co się właściwie dzieje? Tylko ta wydzielina Cię martwi?
Pisałaś, że szyjkę Ci badali i było w porządku.
Tak. 2tyg temu z szyjka ok było. W poniedziałek na polowlowym sprawdziła łożysko ale usg dopochwowego nie robiła. Łożysko ok było.
W środę i wczoraj miałam po epizodzie śluzu w kolorze kakao a teraz przed chwilą różowyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 13:02