Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 11:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, dziewczyny.

    Nie wytrzymałam, umówiłam się na wizytę u jakiegoś obcego gina na 16. Dziś już całkiem nie mogę się opanować, co 5 minut świeczki w oczach i drżą mi ręce. Nie mogę tak funkcjonować jeszcze 12 dni. Jeśli mi powie, że dziecko rośnie, to się uspokoję, przynajmniej na chwilę, a jak nie, to mogę się zanosić płaczem bez wyrzutów sumienia.

    Wiecie co robić, jeśli mogę jeszcze prosić. Wizytę mam na 16:00

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • emi2016 Autorytet
    Postów: 1815 2754

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 11:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Dziękuję, dziewczyny.

    Nie wytrzymałam, umówiłam się na wizytę u jakiegoś obcego gina na 16. Dziś już całkiem nie mogę się opanować, co 5 minut świeczki w oczach i drżą mi ręce. Nie mogę tak funkcjonować jeszcze 12 dni. Jeśli mi powie, że dziecko rośnie, to się uspokoję, przynajmniej na chwilę, a jak nie, to mogę się zanosić płaczem bez wyrzutów sumienia.

    Wiecie co robić, jeśli mogę jeszcze prosić. Wizytę mam na 16:00

    Bardzo mocno trzymam kciuki !

    3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • Karolina90 Autorytet
    Postów: 2692 2560

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 11:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika kciuki przegromne!! Będzie dobrze!

    ckai0dw43v69hml8.png

    starania od I 2016
    M: morfo 1%
    Ja: rozjechane androgeny; mutacje PAI - 1 oraz V (R2) - (acard 75 mg); anemia, hiperinsulinemia (meta 1000);
    immuno - ok
    VII 2018 - histeroskopia - ok
    X 2018 - laparo + HSG - ok
    wrzesień 2020 - ICSI
    18.09.2020- punkcja
    23.09.2020 - transfer ET 5.1.1
    Mamy 4 ❄️
    7dpt - beta 83.4, progesteron <60ng/l
    9 dpt - beta 218
    12dpt - beta 1104
    22dpt - <3
  • JuicyB Autorytet
    Postów: 1160 1541

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 11:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika - za 4 godzinki będziemy tam z Tobą.


    age.png
  • mi88 Autorytet
    Postów: 1826 2128

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 12:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika, bardzo mocno trzymam kciuki! Co by się nie działo jesteśmy tu z Tobą.

    qb3c2n0a4q2qbkcb.png
    Dziewczynka <3 Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
    MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo
  • malka Autorytet
    Postów: 2363 4662

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 12:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika! Kciuki z całych sił zaciskam!

    Ruth ja dzisiaj zajrzałam po przerwie i masakra jakaś! Jak to możliwe że na jednym wątku znalazły się aż 4 dziewczyny z bardzo rzadkimi wadami genetycznymi albo innymi ciężkimi chorobami?! A jeszcze jedna w trakcie diagnostyki... Oby było dobrze.

    5b09trd8ji0unw2g.png

    34bwflw153i9m8vo.png
  • Anna Stesia Autorytet
    Postów: 3910 5258

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 12:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Dziękuję, dziewczyny.

    Nie wytrzymałam, umówiłam się na wizytę u jakiegoś obcego gina na 16. Dziś już całkiem nie mogę się opanować, co 5 minut świeczki w oczach i drżą mi ręce. Nie mogę tak funkcjonować jeszcze 12 dni. Jeśli mi powie, że dziecko rośnie, to się uspokoję, przynajmniej na chwilę, a jak nie, to mogę się zanosić płaczem bez wyrzutów sumienia.

    Wiecie co robić, jeśli mogę jeszcze prosić. Wizytę mam na 16:00

    Nika, kciuki zaciśnięte, wiara i nadzieja w sercu!

    PVkxp2.png
  • Justya85 Autorytet
    Postów: 714 401

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 12:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika mega kciuki!

    Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
    9ewnskjogh9me2fr.png
    29.11.2017 mamy serduszko!
    Córeńka 5 latka (2013)
    Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
    hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11449 12939

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 12:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita byłaś u dr na NFZ ?


    Nika z całych sił !!!!!!!!!

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Lusesita Autorytet
    Postów: 1995 2563

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 13:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    JuicyB wrote:
    Lusesita, ale co się właściwie dzieje? Tylko ta wydzielina Cię martwi?
    Pisałaś, że szyjkę Ci badali i było w porządku.

    Tak. 2tyg temu z szyjka ok było. W poniedziałek na polowlowym sprawdziła łożysko ale usg dopochwowego nie robiła. Łożysko ok było.
    W środę i wczoraj miałam po epizodzie śluzu w kolorze kakao a teraz przed chwilą różowy :-(

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 13:02

    f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Lusesita Autorytet
    Postów: 1995 2563

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 13:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Lusesita byłaś u dr na NFZ ?


    Nika z całych sił !!!!!!!!!

    Tak na NFZ. Ale to ta sama co prywatnie do niej chodzę.

    f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 13:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika <3 sercem z Wami :* :* :*

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • JuicyB Autorytet
    Postów: 1160 1541

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 13:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita zapisz się do innego lekarza, w prywatnej klinice z dobrym sprzętem. Wykosztujesz się, ale spokój na święta jest bezcenny. Tylko obiecaj, że jeśli wszystko będzie OK, to do końca roku bez zmartwień :)


    age.png
  • olik321 Autorytet
    Postów: 3102 4064

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 13:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika ściskam mocno i równie mocno trzymam kciuki <3

    <3 synek 18.08.18

    f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • JuicyB Autorytet
    Postów: 1160 1541

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 13:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko nie żaden Luxmed. Poszukaj kliniki, sprawdź opinie o lekarzu, bo kasa wydana na kolejną wizytę u pożalsiebożelekarza pójdzie w błoto. Będzie dobrze.

    mi88 lubi tę wiadomość


    age.png
  • Lusesita Autorytet
    Postów: 1995 2563

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 13:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś jeszcze poleze i jeśli nic nie będzie się działo to zaczne Luteine brać.

    f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Lusesita Autorytet
    Postów: 1995 2563

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 14:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika ja dobrze kojarzę, Ty z pomorza jesteś?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 14:09

    f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • mi88 Autorytet
    Postów: 1826 2128

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 15:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika jest chyba z Gdańska - na pewno Trójmiasto.
    Nika, trzymam kciuki cały czas!

    qb3c2n0a4q2qbkcb.png
    Dziewczynka <3 Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
    MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo
  • Lusesita Autorytet
    Postów: 1995 2563

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 15:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moje rejony. Ciekawa jestem do jakiego lekarza szła.
    Też czekam niecierpliwie na wieści i trzymam kciuki.

    f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Kaczorka Autorytet
    Postów: 6574 9506

    Wysłany: 15 grudnia 2017, 15:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika - myślami jestem z Tobą!

    Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego