Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Malka, ja i tak Cię podziwiam za tę naukę w ciąży i to tak zaawansowanej, a co do Twojego egzaminu mam dobre przeczucia
Summer! Wszyscy mają dobre przeczucia tylko nie jaja wręcz przeciwnie, strasznie jestem zdołowana. Już bym chciała środę popołudniu, nie zależnie od wyniku. Przynajmniej byłoby już po...
A do głowy nic mi już nie wchodzi i wszytsko się miesza. Jak się mnie o coś zapytają to będę mieć pustkę. Prawdziwy baby brain
-
Malka, do środy szybko zleci i będziesz miała kilka tygodni spokoju do porodu. Po drodze w poniedziałek podejrzycie Malutką i od razu humor będzie lepszy! Postaraj się wtedy jak najwięcej odpocząć i zrelaksować.
malka lubi tę wiadomość
-
Barbarka1984 wrote:
Jak się czujesz ? Maksiu jednak nie chce opuścić brzuszka.Barbarka1984 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Anna Stesia, też jestem myślami z Wami! Czekamy na jakieś info! Nie puszczam kciuków!
Zjadłam na obiad ziemniaki z tymiankiem, jajko sadzone i zapiekane szparagi z boczkiem i od razu mi się humor poprawiłEmiilka, Bajkaaa, summer86, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny
Anna Stasia się odzywała?
Lamka, byłam w luxmedzie (u J.S-B.), miałaś rację, że fajka babka. Zalecila mi wszystko co możliwe, zorganizowała od razu wizytę u endo i usg tarczycy (wszystko ok! ). Dostałam też l4, nawet nie pytała tylko od razu mi wypisała. W przyszły piątek idę na powtórkę tsh, bo rośnie od 2 miesiecy, ale póki co jest dalej w normie. Od razu zrobie krzywa przez ten mój cukier i przeciwciała tarczycy. Jako z lekarza jestem bardzo zadowolona!
Kolejny raz Ci dziękuję E-matko Chrzestna Groszka!
Kaczorka, dopiszesz mnie na 1 stronie? Może to będzie taka dobra wrozba....?termin na 5 stycznia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 15:55
Rucola, lamka, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Minnie, ogromne gratulacje!!!!! Dzidziuś rośnie jak szalony a ojciec głoduje
ale na własne życzenie
Emilko Twoje porady sa niezastąpione!!!!Emiilka, Minie Black lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Właśnie się dowiedziałam od koleżanki w pracy, że moja kierownicza podsumowała informacje o moim l4, że "nie wiedziała, że na ciaze urojoną dają zwolnienie".
Właśnie się utwierdzilam, że dobrze zrobiłam. Niech gnie tam sama, korpobiurwa jedna.Rucola, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minie, taki komentarz w ustach kierownika? Nie wypada... Bardzo nieładnie to o niej świadczy.
Ale nie przejmuj się bo przecież szybko tam nie wrócisz
AnnaStasia, trzymam kciuki za Ciebie i Twojego maluszka! -
Minie coś wiem o korpo
moja kierowniczka jak się dowiedziała, że poroniłam to zaczęła robić rekrutacje za moimi plecami - a jak ją też korpo zmieliło i wypluło - wyleciała niedługo po tym jak poszłam na l4 - to oststnio do mnie dzwoniła super miła i zatroskana jak się czuję...
Przepraszam za wulgaryzm, ale pierdol ją, Ty i Kropek jestescie najważniejsi !Rucola, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Minnie gratulacje! Niepotrzebnie sie stresowalas
A z kierowniczki też niezła sucz!!
Mi tez dają popalić. Dzisiaj mnie brzuch rozbolal z nerwow i wracam taxi zeby nie stać w komunikacji
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny