Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyApap można, ale zwykły nie ten ekstra.
A kierowniczka, cóż tylko o niej to świadczy. Mnie dziś mój szef też wkurzył pretensjami o coś co sam zrobił... Jeszcze tydzień i mam nadzieję, że go długo nie zobaczę, bo nawet jak przyjdę towarzysko do pracy to go pominę w odwiedzinach. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie Apap to jeden z nielicznych, które można bezpiecznie w ciąży
Miałam zaczekać aż będzie bardziej przytulnie jak dołożę dodatki, ale się Wam pochwałę jak pokój Frania nabiera kształtów
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6deeb90a3099.jpgLunaris, summer86, Bajkaaa, blue00, malka, Kaczorka, Luna1993, Jeżowa, Flowwer, JustynaG, lamka, Buko, Lusesita, emi2016, Rucola, Yoselyn82, Karma88, KateHawke, pilik, Barbarka1984, Emiilka, Aga9090, never_lose_hope, agulineczka, Cccierpliwa, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Minie bardzo się cieszę że dzieciątko całe i zdrowe, że trafiłaś w dobre ręce
...ja właśnie wróciłam z objazdówki -jestem wykończona dzisiejszym dniem. Nie wiem czy bardziej fizycznie czy psychicznie. Rano byłam na zakupach, spotkałam się z koleżanką ...usłyszałam kolejny wykład o tym że nie nadajemy się na rodziców z Ciastkiem i tworzymy co najmniej patologiczną rodzinę- a dosłownie robimy dziecku krzywdęPo południu z synem na spotkaniu z "psim patrolem" ...uhm dziecko rozczarowane całe spotkanie to mega kolejka żeby sobie zrobić zdjęcie z ulubieńcem i tyle. Porażka!
Mam ochotę się odciąż od wszystkich znajomych. Nie rozumiem dlaczego ludzie uważają że mają prawo decydować o Twoim życiu? -
Lena ślicznie urządziłaś Frania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLunaris to tak jak u nas wszyscy składają nam kondolencje, że nie mamy syna. Serio... Jutro jadę do teściów to się nasłucham i jak pęknę to zrobię awanture, że mój ojciec ma dwie córki i jest o wiele bardziej męski i jest spełnionym mężczyzną w przeciwieństwie do nieroba teścia. Łatwo mówić Lunaris żeby się nie przejmować, ale sama wiem jak to boli. Ważne, że my wiemy że jesteśmy dobrymi rodzicami :*
Lena no cudouwielbiam oglądać pokoje waszych pociech
-
Główne zarzuty to: barka ślubu, brak Ciastka na miejscu, no i moja wina że już mam dziecko z kim innym to powinno mi wystarczyć a Ciastek powinien nie chcieć mieć własnych dzieci "bo co im powiemy że każda osoba w domu ma inne nazwisko" ... wiecie- nie ważne jest to czy kochasz dziecko i czy jesteś dobrym człowiekiem, ważne że nie robisz tego co inni :]
Ufff- odpaliła mi się ironia, chyba ciśnienie ze mnie schodzi -
Lunaris - witaj w klubie
powiem, więcej - nie mamy mieszkania
teraz mieszkamy w kawalerce i oczywiście będziemy szukać czegoś większego niedługo. Na szczęście mamy b.dobrą sytuację materialną, ale robimy wszystko na odwrót.
Nie chcemy kredytu brać, kasę wolimy wydać na podróże a nie na wesele.
Mam wrażenie, że wszyscy myślą, że to wpadkaSerio ludzie nie kumają tego, że każdy ma swój plan na życie!
A z nazwiskami to też zabawne, ostatnio wkręcaliśmy rodzinę i powiedzieliśmy, że jak będzie parka to (dla przykładu):
ja: Kasia Kowalska
m: Piotr Nowak
Dzieci:
Kasia Nowak
Piotr Kowalski
I bylibyśmy rodziną Kasia Kowalska, Piotr Nowak, Kasia Nowak i Piotr Kowalski- miny bezcenne.
(oczywiście to nie są nasze nazwiska)
Jeszcze kiedyś wkręcaliśmy, że zrobimy hybrydę z naszych nazwisk i tak nazwiemy dzieci
Lunaris, Bajkaaa, Rucola, Aga9090, lamka lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Lunaris co za tupet !! Nie rozumiem krytyki lub tz troszczenia się o twoją macice !?
Lena pokój Wownawet mam podobną lampę
Jeszcze kilka tyg ♡
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
dobre
ja mam swoje mieszkanie więc cały czas jest nagonka że Ciastek pasożytuje na mnie
przecież każdy ma wgląd w nasze finanse.
Wygadałam się i chyba mi pomogło bo jakoś zaczynam lać na to i śmiać mi się teraz chce z tych porad. Jednak forum jest niezastąpione! -
Lena piękny pokoik!
Lunaris, nie przejmuj się! Jeśli ktoś ma takie poglądy, to nawet nie ma się co wdawać w dyskusję. Najważniejsze, że się kochacie i dziecko jest wyczekiwane i będzie kochane. Co z tego, że każdy będzie miał inne nazwisko? Moja córka też będzie miała inne nazwisko niż ja bo nie zmieniałam przy ślubie. Nie ma to żadnego znaczenia. Ważne, żeby w domu była miłość i wsparcie dla każdego. Ile jest domów gdzie są ludzie po ślubie, z tym samym nazwiskiem a traktują się jak obcy ludzie, albo się biją i krzywdzą w jakiś inny sposób. Argumentacja Twojej koleżanki w ogóle do mnie nie trafia i Ty się też tym nie przejmuj. Ważne jest to, że spełnia się Wasze marzenie. A gadanie innych to zazdrość, zawiść, albo poprostu głupie gadanie bo sobie ludzie myślą, że mogą się wypowiadać na tematy, które ich w ogóle nie dotyczą.Lunaris lubi tę wiadomość
-
Malka, my to naprawdę mamy sporo wspólnego - też nazwiska nie zmieniłam przy ślubie
czasem śmieszne sytuacje z tego wynikają i nadal ludzie się dziwią.
Lena, piękny pokoik!malka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny