Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyApap można, ale zwykły nie ten ekstra.
A kierowniczka, cóż tylko o niej to świadczy. Mnie dziś mój szef też wkurzył pretensjami o coś co sam zrobił... Jeszcze tydzień i mam nadzieję, że go długo nie zobaczę, bo nawet jak przyjdę towarzysko do pracy to go pominę w odwiedzinach. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie Apap to jeden z nielicznych, które można bezpiecznie w ciąży

Miałam zaczekać aż będzie bardziej przytulnie jak dołożę dodatki, ale się Wam pochwałę jak pokój Frania nabiera kształtów
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6deeb90a3099.jpg
Lunaris, summer86, Bajkaaa, nick nieaktualny, malka, Kaczorka, nick nieaktualny, Jeżowa, Flowwer, JustynaG, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lusesita, emi2016, Rucola, Yoselyn82, Karma88, KateHawke, pilik, Barbarka1984, Emiilka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, agulineczka, Cccierpliwa, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Minie bardzo się cieszę że dzieciątko całe i zdrowe, że trafiłaś w dobre ręce

...ja właśnie wróciłam z objazdówki -jestem wykończona dzisiejszym dniem. Nie wiem czy bardziej fizycznie czy psychicznie. Rano byłam na zakupach, spotkałam się z koleżanką ...usłyszałam kolejny wykład o tym że nie nadajemy się na rodziców z Ciastkiem i tworzymy co najmniej patologiczną rodzinę- a dosłownie robimy dziecku krzywdę
Po południu z synem na spotkaniu z "psim patrolem" ...uhm dziecko rozczarowane całe spotkanie to mega kolejka żeby sobie zrobić zdjęcie z ulubieńcem i tyle. Porażka!
Mam ochotę się odciąż od wszystkich znajomych. Nie rozumiem dlaczego ludzie uważają że mają prawo decydować o Twoim życiu? -
Lena ślicznie urządziłaś Frania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLunaris to tak jak u nas wszyscy składają nam kondolencje, że nie mamy syna. Serio... Jutro jadę do teściów to się nasłucham i jak pęknę to zrobię awanture, że mój ojciec ma dwie córki i jest o wiele bardziej męski i jest spełnionym mężczyzną w przeciwieństwie do nieroba teścia. Łatwo mówić Lunaris żeby się nie przejmować, ale sama wiem jak to boli. Ważne, że my wiemy że jesteśmy dobrymi rodzicami :*
Lena no cudo
uwielbiam oglądać pokoje waszych pociech
-
Główne zarzuty to: barka ślubu, brak Ciastka na miejscu, no i moja wina że już mam dziecko z kim innym to powinno mi wystarczyć a Ciastek powinien nie chcieć mieć własnych dzieci "bo co im powiemy że każda osoba w domu ma inne nazwisko" ... wiecie- nie ważne jest to czy kochasz dziecko i czy jesteś dobrym człowiekiem, ważne że nie robisz tego co inni :]
Ufff- odpaliła mi się ironia, chyba ciśnienie ze mnie schodzi
-
Lunaris - witaj w klubie
powiem, więcej - nie mamy mieszkania
teraz mieszkamy w kawalerce i oczywiście będziemy szukać czegoś większego niedługo. Na szczęście mamy b.dobrą sytuację materialną, ale robimy wszystko na odwrót.
Nie chcemy kredytu brać, kasę wolimy wydać na podróże a nie na wesele.
Mam wrażenie, że wszyscy myślą, że to wpadka
Serio ludzie nie kumają tego, że każdy ma swój plan na życie!
A z nazwiskami to też zabawne, ostatnio wkręcaliśmy rodzinę i powiedzieliśmy, że jak będzie parka to (dla przykładu):
ja: Kasia Kowalska
m: Piotr Nowak
Dzieci:
Kasia Nowak
Piotr Kowalski

I bylibyśmy rodziną Kasia Kowalska, Piotr Nowak, Kasia Nowak i Piotr Kowalski
- miny bezcenne.
(oczywiście to nie są nasze nazwiska)
Jeszcze kiedyś wkręcaliśmy, że zrobimy hybrydę z naszych nazwisk i tak nazwiemy dzieci
Lunaris, Bajkaaa, Rucola, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

staramy się już ponad 2 lata
- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane
-
Lunaris co za tupet !! Nie rozumiem krytyki lub tz troszczenia się o twoją macice !?
Lena pokój Wow
nawet mam podobną lampę
Jeszcze kilka tyg ♡

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
dobre
ja mam swoje mieszkanie więc cały czas jest nagonka że Ciastek pasożytuje na mnie
przecież każdy ma wgląd w nasze finanse.
Wygadałam się i chyba mi pomogło bo jakoś zaczynam lać na to i śmiać mi się teraz chce z tych porad. Jednak forum jest niezastąpione!
-
Lena piękny pokoik!
Lunaris, nie przejmuj się! Jeśli ktoś ma takie poglądy, to nawet nie ma się co wdawać w dyskusję. Najważniejsze, że się kochacie i dziecko jest wyczekiwane i będzie kochane. Co z tego, że każdy będzie miał inne nazwisko? Moja córka też będzie miała inne nazwisko niż ja bo nie zmieniałam przy ślubie. Nie ma to żadnego znaczenia. Ważne, żeby w domu była miłość i wsparcie dla każdego. Ile jest domów gdzie są ludzie po ślubie, z tym samym nazwiskiem a traktują się jak obcy ludzie, albo się biją i krzywdzą w jakiś inny sposób. Argumentacja Twojej koleżanki w ogóle do mnie nie trafia i Ty się też tym nie przejmuj. Ważne jest to, że spełnia się Wasze marzenie. A gadanie innych to zazdrość, zawiść, albo poprostu głupie gadanie bo sobie ludzie myślą, że mogą się wypowiadać na tematy, które ich w ogóle nie dotyczą.
Lunaris lubi tę wiadomość

-
Malka, my to naprawdę mamy sporo wspólnego - też nazwiska nie zmieniłam przy ślubie
czasem śmieszne sytuacje z tego wynikają i nadal ludzie się dziwią.
Lena, piękny pokoik!
malka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny