X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blue, apap w ciąży chyba nie bardzo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apap podobno można

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apap można, ale zwykły nie ten ekstra.
    A kierowniczka, cóż tylko o niej to świadczy. Mnie dziś mój szef też wkurzył pretensjami o coś co sam zrobił... Jeszcze tydzień i mam nadzieję, że go długo nie zobaczę, bo nawet jak przyjdę towarzysko do pracy to go pominę w odwiedzinach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apap to paracetamol prawda? Bo paracetamol można

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apap można jak najbardziej :)

Luna1993 lubi tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Apap to jeden z nielicznych, które można bezpiecznie w ciąży :)

Miałam zaczekać aż będzie bardziej przytulnie jak dołożę dodatki, ale się Wam pochwałę jak pokój Frania nabiera kształtów :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6deeb90a3099.jpg

Lunaris, summer86, Bajkaaa, blue00, malka, Kaczorka, Luna1993, Jeżowa, Flowwer, JustynaG, lamka, Buko, Lusesita, emi2016, Rucola, Yoselyn82, Karma88, KateHawke, pilik, Barbarka1984, Emiilka, Aga9090, never_lose_hope, agulineczka, Cccierpliwa, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie bardzo się cieszę że dzieciątko całe i zdrowe, że trafiłaś w dobre ręce :)

...ja właśnie wróciłam z objazdówki -jestem wykończona dzisiejszym dniem. Nie wiem czy bardziej fizycznie czy psychicznie. Rano byłam na zakupach, spotkałam się z koleżanką ...usłyszałam kolejny wykład o tym że nie nadajemy się na rodziców z Ciastkiem i tworzymy co najmniej patologiczną rodzinę- a dosłownie robimy dziecku krzywdę :/ Po południu z synem na spotkaniu z "psim patrolem" ...uhm dziecko rozczarowane całe spotkanie to mega kolejka żeby sobie zrobić zdjęcie z ulubieńcem i tyle. Porażka!

Mam ochotę się odciąż od wszystkich znajomych. Nie rozumiem dlaczego ludzie uważają że mają prawo decydować o Twoim życiu?

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena ślicznie urządziłaś Frania <3

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena śliczny pokoik ❤️

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena piękny pokoik <3 strasznie mi się podoba motyw gwiazdek w pokoju :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris a niby czemu tak uważają? Głupie to jest ale nie przejmuj się :) ludzie zawsze będą głupio gadać na różne tematy

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, super pokoik, bardzo w moim stylu :)

Z tym apapem to macie rację, doedukowalam się, osobiście "nigdy" nie brałam, bo ja bym apap to jak cukierki musiała jeść ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris to tak jak u nas wszyscy składają nam kondolencje, że nie mamy syna. Serio... Jutro jadę do teściów to się nasłucham i jak pęknę to zrobię awanture, że mój ojciec ma dwie córki i jest o wiele bardziej męski i jest spełnionym mężczyzną w przeciwieństwie do nieroba teścia. Łatwo mówić Lunaris żeby się nie przejmować, ale sama wiem jak to boli. Ważne, że my wiemy że jesteśmy dobrymi rodzicami :*

Lena no cudo <3 uwielbiam oglądać pokoje waszych pociech

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Główne zarzuty to: barka ślubu, brak Ciastka na miejscu, no i moja wina że już mam dziecko z kim innym to powinno mi wystarczyć a Ciastek powinien nie chcieć mieć własnych dzieci "bo co im powiemy że każda osoba w domu ma inne nazwisko" ... wiecie- nie ważne jest to czy kochasz dziecko i czy jesteś dobrym człowiekiem, ważne że nie robisz tego co inni :]

Ufff- odpaliła mi się ironia, chyba ciśnienie ze mnie schodzi ;)

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris - witaj w klubie :D powiem, więcej - nie mamy mieszkania :D teraz mieszkamy w kawalerce i oczywiście będziemy szukać czegoś większego niedługo. Na szczęście mamy b.dobrą sytuację materialną, ale robimy wszystko na odwrót. :) Nie chcemy kredytu brać, kasę wolimy wydać na podróże a nie na wesele.
    Mam wrażenie, że wszyscy myślą, że to wpadka :) Serio ludzie nie kumają tego, że każdy ma swój plan na życie!
    A z nazwiskami to też zabawne, ostatnio wkręcaliśmy rodzinę i powiedzieliśmy, że jak będzie parka to (dla przykładu):

ja: Kasia Kowalska
    m: Piotr Nowak

Dzieci:
    Kasia Nowak
    Piotr Kowalski

:D

I bylibyśmy rodziną Kasia Kowalska, Piotr Nowak, Kasia Nowak i Piotr Kowalski :D - miny bezcenne.

(oczywiście to nie są nasze nazwiska)

Jeszcze kiedyś wkręcaliśmy, że zrobimy hybrydę z naszych nazwisk i tak nazwiemy dzieci :D

Lunaris, Bajkaaa, Rucola, Aga9090, lamka lubią tę wiadomość

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris co za tupet !! Nie rozumiem krytyki lub tz troszczenia się o twoją macice !?

Lena pokój Wow :-) nawet mam podobną lampę ;) Jeszcze kilka tyg ♡

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D dobre :D ja mam swoje mieszkanie więc cały czas jest nagonka że Ciastek pasożytuje na mnie :P przecież każdy ma wgląd w nasze finanse.

Wygadałam się i chyba mi pomogło bo jakoś zaczynam lać na to i śmiać mi się teraz chce z tych porad. Jednak forum jest niezastąpione! <3

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • malka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena piękny pokoik!

Lunaris, nie przejmuj się! Jeśli ktoś ma takie poglądy, to nawet nie ma się co wdawać w dyskusję. Najważniejsze, że się kochacie i dziecko jest wyczekiwane i będzie kochane. Co z tego, że każdy będzie miał inne nazwisko? Moja córka też będzie miała inne nazwisko niż ja bo nie zmieniałam przy ślubie. Nie ma to żadnego znaczenia. Ważne, żeby w domu była miłość i wsparcie dla każdego. Ile jest domów gdzie są ludzie po ślubie, z tym samym nazwiskiem a traktują się jak obcy ludzie, albo się biją i krzywdzą w jakiś inny sposób. Argumentacja Twojej koleżanki w ogóle do mnie nie trafia i Ty się też tym nie przejmuj. Ważne jest to, że spełnia się Wasze marzenie. A gadanie innych to zazdrość, zawiść, albo poprostu głupie gadanie bo sobie ludzie myślą, że mogą się wypowiadać na tematy, które ich w ogóle nie dotyczą.

Lunaris lubi tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka, my to naprawdę mamy sporo wspólnego - też nazwiska nie zmieniłam przy ślubie ;) czasem śmieszne sytuacje z tego wynikają i nadal ludzie się dziwią.

Lena, piękny pokoik!

malka lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za ulgaaa,w końcu ból minął :) .Moja siostra ma dwójkę chłopców z tym samym chłopem(już nie są razem) i pierwszy z nich ma jego nazwisko a drugi jej.

‹‹ 654 655 656 657 658 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ