Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris ludzie to mają problemy z dupy, naprawdę
zawsze mówię, że moja teściowa to Pani Bukiet - co ludzie powiedzą ?
Dziękuję za tyle miłych słów o naszym pokoikujaramy się jak dzieci z mężem, bo te gwiazdki na ścianie świecą w ciemności
jeszcze będą dodatki, ramki, światełka i rzeczy maluszka - a najważniejsze będzie w nim mały lokator
<3<3
Bajkaaa, Rucola, JustynaG, Lunaris, Emiilka, lamka lubią tę wiadomość
-
Jak ja uwielbiam gadanie ludzi.. nam też wszyscy radzą, że musimy kupić sobie mieszkanie (i wpakować się w kredyt), mieć samochód, mieszkać w centrum miasta i pewnie jeszcze do kompletu zrobić sobie syna (skoro mamy córkę).
Nie biorą pod uwagę tego, że życie jakie mamy w zupełności nam odpowiada. Że bardziej liczy się dla nas "być" a nie "mieć".
Luna - mój tata by był przeszczęśliwy, gdyby miał dwie córki
Lunaris - olej tych znajomych! Najważniejsze, byście Wy się kochaliEmiilka lubi tę wiadomość
-
Lunaris argumenty z dupy, bo gdyby np było tak że żadne z was nie ma pracy mieszkacie osobno i każdy ma swoje dzieci i chcieliście mieć mimo wszystko swoje i jakoś to będzie to bym się zastanowiła ale bez przesady...
Mi wszyscy mówią ( z tych dalszych znajomych) no wreszcie!! I że drugi będzie syn hehehe
Bliscy znajomi wiedzą ile mnie to kosztowało i dalej kosztuje i mimo iż z moim emkiem różnie bywa to ja egoistycznie zdecydowalam się na dziecko że mimo iż może kiedyś rozejdziemy się to ja Zośke będę miała!
A tak btw mój emek chyba bardzo cieszy się na córkę bo nawet mnie traktuje jakoś tak jeszcze lepiej niż wcześniej, powiem wam że mimo tych wszystkich stresów bólu i problemów mega się cieszę że jestem w ciąży i już bym chciała by Zosieńka była z namiLuna1993, Flowwer, Lunaris, Aga9090, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dołączam do Klubu wirtualnego wsparcia Anny Stesi - mam nadzieję, że rano przeczytam te najlepsze wiadomości.
A teraz idę spać z moją nową biedronkową podusią, mam za sobą ciężki dzień do odespania.
Miłego wieczoru! -
Luna1993 wrote:Bajeczko mój dokładnie tak samo, odkąd wiemy że to Zuzia to eMek jest strasznie opiekuńczy
każdy tatuś kocha nad życie swoje księżniczki
-
StaraczkaNika wrote:Dołączam do Klubu wirtualnego wsparcia Anny Stesi - mam nadzieję, że rano przeczytam te najlepsze wiadomości.
A teraz idę spać z moją nową biedronkową podusią, mam za sobą ciężki dzień do odespania.
Miłego wieczoru! -
Bajkaaa, jeśli boli bardziej przy staniu na jednej nodze to może byc spojenie.
Mi lekarz na wizycie zrobił usg i sprawdził szerokość tego rozstępu. -
Bajkaaa wrote:Nika a jaka ta poduszka fajna jest?
Może do tej poduchy trzeba w portkach sypiać?
Może do rana znajdę jakiś sposób na tę poduchę. Jest miła w dotyku i odowiedniej miękkości (ja nie lubię takich super miękkich) -
summer86 wrote:Bajkaaa, jeśli boli bardziej przy staniu na jednej nodze to może byc spojenie.
Mi lekarz na wizycie zrobił usg i sprawdził szerokość tego rozstępu.dziękuję
Nika to czekam na ranna relacje -
Dziewczyny, ja tylko z komunikatem, że już urodziłam! Więcej szczegółów podam wkrótce, bo na razie próbuje dojść do siebie! Dziękuję za wsparcie!
Bajkaaa, malka, pilik, KateHawke, Lena21, Minie Black, moniśka..., Angelika83, Achia, Lunaris, Arsenka86, Buko, Millvaa, JustynaG, summer86, Flowwer, Luna1993, Barbarka1984, Tosia2323, Emiilka, Aga9090, Lusesita, Jeżowa, olik321, 91Ewela09, Rucola, never_lose_hope, Karma88, StaraczkaNika, lamka, panan12, Morusek, blue00, Kaczorka, agulineczka, KateKum, Yoselyn82, JuicyB, Sarna84, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, ja tylko z komunikatem, że już urodziłam! Więcej szczegółów podam wkrótce, bo na razie próbuje dojść do siebie! Dziękuję za wsparcie!
Czekamy za ten na relacje i wracaj do sił kochana -
Minie gratulacje!
a kierowniczka to aż brak słów...!
KateHawk to zależy do czego chcesz tetręjeżeli podkładanie, wycieranie i tak przy ulaniach to nie zauważysz raczej że masz słabszą chłonność jakoś strasznie, ale jeżeli chcesz wielopieluchować to dziewczyny (które już używają) piszą że to bardzo ważne żeby nie prasować. Ja wyprasowałam te do szpitala, łóżeczka, do odbijania, a tych do wielopieluchowania nie ruszam
Malka trzymam kciuki! Masz egzamin w naszą rocznie ślubu
Będę trzymać mocno kciuki! Przed teorią też mówiłaś, że to nie do zdania, a jednak!
Anna Stesia kciuki za Was zaciśnięte! Edit - gratulacje!!!
Lena cudowny pokoik! Troszkę Wam zazdroszczę tych pokoików.
Lunaris Ty wiesz najlepiej czy się nadajecie, a cała reszta nie powinna się odzywać! Wierzyć się nie chce że ludzie mają czelność do takich komentarzy...
Tosia infekcje nie są groźne. Trzeba leczyć oczywiście, ale nic złego się nie wydarzy! Ja polecam jeszcze raz oddać mocz do badania i od razu (w osobnym pojemniczku) na posiew. Jeżeli coś się dzieje to wyjdzie w posiewów i dostaniesz info jaki antybiotyk na to zadziała. Ważne dobrze pobrać próbki, mi dwa razy wyszły zle wyniki, a się okazało że to było zle pobranie bo na drugi dzień było wszytko ok w posiewie
Ja mam dzisiaj słaby dzień, ciagle mdłości, w głowie się trochę kręci, do tego taki ból bioder że płakać mi się chce... noce coraz gorsze i powiem Wam że jak myśle że jeszcze 6 tygodni to nie wiem jak ja ten czas przetrwam...
KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za miłe słowa- właśnie tak sobie myślę odnośnie wszystkiego: nikt nie żyje Twoim życiem więc nie ma prawa mówić Ci jak masz postępować. Dzwoniła Mama, gadałyśmy prawie godzinę i już mi lepiej a zaraz wjedzie Ciastek do domu to już w ogóle!
Anna Stesia gratulacjepiękna data urodzin 18-05-18
dużo zdrówka dla Was!
Uciekam przygotować coś dla mojego pracusia-wróci głodny znowu, może nie zasnę zanim wejdzieDobranoc Mamuśki!
Bajkaaa, lamka lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Jak się czujesz ? Maksiu jednak nie chce opuścić brzuszka.
Skurcze sa, ale nieregularne i srednio bolesne, wiec pewnie jeszcze sobie poczekamy
KateHawke lubi tę wiadomość