Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena21 - Cudowny pokoik
Lunaris - Ciekawe pojęcie krzywdy. Jeśli ktoś uważa, że powodem krzywdy dla dziecka jest fakt, że rodzice nie mają ślubu to naprawdę chyba sam ma problem.
Szkoda, że jeszcze zabrakło zaskoczenia "a to Wy uprawiacie sex przed ślubem? PRzecież nie wolno". Rozumiem, że gdybyś wzięła ślub z Ciastkiem to nagle stalibyście się idealnymi rodzicami?
Luna , już wcześniej o tym pisałam. Też mnie irytuje takie wmawianie, że trzeba mieć "syna" lub "córkę". A co to za zamówienia? Mamy XXIw a podejście jak w średniowieczu.
AnnaStasia Gratulacje! Wracaj do sił!Lunaris, Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anna Stesia serdeczne gratulacje :*
Teraz moja kolejmalka, panan12, Rucola, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, ja tylko z komunikatem, że już urodziłam! Więcej szczegółów podam wkrótce, bo na razie próbuje dojść do siebie! Dziękuję za wsparcie!
Barbarka ohhh Ci synowie!!Barbarka1984 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Nasza malutka, ma swoje pory fikania w brzuszku.
Ale dziś mnie zaskoczyła. Siedzę na fotelu dentystycznym, jestem w trakcie wymiany plomby - a ona zaczęła szaleć.Rucola lubi tę wiadomość
-
JustynaG wrote:Nasza malutka, ma swoje pory fikania w brzuszku.
Ale dziś mnie zaskoczyła. Siedzę na fotelu dentystycznym, jestem w trakcie wymiany plomby - a ona zaczęła szaleć.
Chyba udzieliła się adrenalinaja poczułam na IP jak dedektor nie zachwycił serduszka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 03:04
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyAnna Stesia gratulacje
odpocznij i czekamy na relację.
Lunaris ludzie zawsze będą gadać, zawsze im coś nie będzie pasować. U nas pewnie część ma problem, że dready, a ja tatuaże i to znaczy, że się nie nadajemy na rodziców
Lena piękny pokoikgwiazdki są ekstra.
Nika i jak tam podusia?
Wczoraj byłam odwiedzić moją kuzynkę, która rodzi na dniach. Wygląda przepięknie.Lunaris lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia - JESTEŚ MAMĄ!
Cudownie
Pozwolę sobie upamiętnić ten dzień w majowym kalendariumFlowwer, Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Co do poduchy z biedrąsi - kark mnie boli, a nicne wstawanie na siku było strasznie utrudnione, bo ciężko się z tego wyplątać. Dam jej jeszcze szansę ale nie pałam entuzjazmem
Za to faktycznie pomogła na mój problem z przekręcaniem się częściowo na brzuch (najchętniej sypiam w pozycji, którą mąż nazwał alpinista na ściance). Za to ma plusa
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, ja tylko z komunikatem, że już urodziłam! Więcej szczegółów podam wkrótce, bo na razie próbuje dojść do siebie! Dziękuję za wsparcie!
Gratuluję kochana!!super że już jesteście razem i że wszystko wporzadku
teraz Barbara
Jeszcze 12 dni i będziemy czerwcowkom kibicowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 06:54
-
nick nieaktualny
-
AnnaStesia - gratuluję!!
niech dzidziulek się teraz pięknie rozwija i daje rodzicom mnóstwo radości
Oczywiście czekamy na więcej info!
Nika - miałam identyczne zarzuty do mojej poduchy ciążowej po pierwszych nockach. Ale nie skreśliłam jej i po kilku nocach pokochałam ją miłością wielką
Ona się do Ciebie dopasuje
My się dziś pozbywamy stolika kawowego na rzecz przestrzeni do zabawy dla AluśkiRucola, mi88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnaStesia serdecznie gratuluję
dużo zdrowia dla Was, odpoczywaj i nabieraj sił:*
Dzień dobry kochane, życzę Wam miłej soboty
ja idę się robić na bóstwo, w końcu do teściowej jadę. Trzymajcie proszę kciuki, żebym jej nie zabiła za złośliwe komentarze i darmowe porady prawne, które ostatecznie kończą się stwierdzeniem, że co tam adwokat, i do tego baba, jak oni mają sędziego w rodzinieeh już jestem pozytywnie nastawiona, nie ma co.
-
Lena sliczny pokoik!
Lunaris olej takie gadanie, niech kazdy patrzy na siebie.
Luna, naprawdę ludzie tak gadaja? Ze szkoda, ze nie syn? Jejku jak mnie takie gadanie wkurza! Ja raz uslyszalam, jak jedna dziewczyna powiedziala moim znajomym, ktorzy maja trzech synow, ze im wspolczuje, ze maja samych chlopow w domu. No comment... to jakis absurd
Nika, oj ja dlugo mialam w pierwszej ciazy takie same odczucia co do zachwalanej wszedzie poduszki ciazowej. W koncu tak przywyklam, ze zabieralam ja zawsze ze sobą. Jedyne co to moglaby sie razem ze mna obracac na druga strone
Ja w tym tygodniu wyciagnelam ja znowu, zeby zaczac teraz uzywac, ale nie wiem czy bede. Po porodzie mialam duze problemy z bólem karku - wyszlo krzywe spanie, praca przed kompem, zla pozycja przy karmieniu. Musialam zaczac cwiczyc, poszlam do fizjoterapeuty. Jakis czas temu zakupilam porzadna poduszke ortopedyczna, ktorej nie lubilam na poczatku, ale teraz juz nie pamietam co to bol i sztywnosc karku. Obawiam sie, ze jak przerzuce sie na ciazowa o bede znowu klasc jakis walek pod glowe bol moze wrocic. No i pod koniec ciazy z synem bardzo bolalo mnie spojenie, zwlaszcza po nocy. Zastanawialam sie pozniej czy to nie jest tez trochę wina (poza sporym dzieckiem i jego ulozeniem) tej poduchy, bo cala noc przeciez mialam rozchylone nogi. Tak tylko rozmyslam.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
...o jaki miałam dzisiaj sen! piękna córeczka z brązowymi włosami ze 2 dni po porodzie, cały czas karmiłam ją piersią i miałam mnóstwo pokarmu
to chyba tak na poprawę humoru za wczoraj. Pierwszy raz śniło mi się moje dziecko
Luna -kciuki, nie zabij teściowej bo szkoda siedzieć w kiciuBajkaaa, Luna1993, Rucola, Achia, Flowwer, blue00, JustynaG, Yoselyn82, Emiilka, Karma88 lubią tę wiadomość