X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 - Cudowny pokoik :)

Lunaris - Ciekawe pojęcie krzywdy. Jeśli ktoś uważa, że powodem krzywdy dla dziecka jest fakt, że rodzice nie mają ślubu to naprawdę chyba sam ma problem.
    Szkoda, że jeszcze zabrakło zaskoczenia "a to Wy uprawiacie sex przed ślubem? PRzecież nie wolno". Rozumiem, że gdybyś wzięła ślub z Ciastkiem to nagle stalibyście się idealnymi rodzicami?

Luna , już wcześniej o tym pisałam. Też mnie irytuje takie wmawianie, że trzeba mieć "syna" lub "córkę". A co to za zamówienia? Mamy XXIw a podejście jak w średniowieczu.

AnnaStasia Gratulacje! Wracaj do sił!

Lunaris, Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stasia gratuluję! Jak już ucałujesz całe dziecię od siebie, to przekaż mu buziaki od ecioć!

Rucola lubi tę wiadomość

• Barbarka1984 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia serdeczne gratulacje :*
    Teraz moja kolej :P

malka, panan12, Rucola, Siwulec lubią tę wiadomość

f2wl3e5eeobcrt92.png
    Trzy lata starań o pierwsze Dzieciatko
    Luty 2017 laparoskopia
    25.04.2017 1IUI @
    Wrzesien 2017 <3
    Beta 15dpo 85,7; prg 27,07
    Beta 17dpo 247,1
    Maksio 20maja2018

30c.s. o drugi Skarb (przerwa wrzesień-grudzień 2020)
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Dziewczyny, ja tylko z komunikatem, że już urodziłam! Więcej szczegółów podam wkrótce, bo na razie próbuje dojść do siebie! Dziękuję za wsparcie!
    Gratuluję !!! Odpoczywaj i wracaj do sił.

Barbarka ohhh Ci synowie!!

Barbarka1984 lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2018, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik dziękuje za odpowiedz :)

Anna Stesia ogromne gratulacje ❤️ I z niecierpliwością czekam na relacje

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza malutka, ma swoje pory fikania w brzuszku.
    Ale dziś mnie zaskoczyła. Siedzę na fotelu dentystycznym, jestem w trakcie wymiany plomby - a ona zaczęła szaleć. :)

Rucola lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    Nasza malutka, ma swoje pory fikania w brzuszku.
    Ale dziś mnie zaskoczyła. Siedzę na fotelu dentystycznym, jestem w trakcie wymiany plomby - a ona zaczęła szaleć. :)

Chyba udzieliła się adrenalina ;) ja poczułam na IP jak dedektor nie zachwycił serduszka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 03:04

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2018, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia gratulacje kochana!!! Dużo zdrowia dla Was <3

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 19 maja 2018, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia!!! fantastyczna wiadomość!! Jak dojdziesz do siebie to koniecznie pokaż nam swój mały wielki Cud!!!!

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2018, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia gratuluje. Dochodz do siebie teraz, cieszcie sie Malenstwem, a w wolnej chwili sie odezwij. :-)

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2018, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia gratulacje :-) odpocznij i czekamy na relację. <3

Lunaris ludzie zawsze będą gadać, zawsze im coś nie będzie pasować. U nas pewnie część ma problem, że dready, a ja tatuaże i to znaczy, że się nie nadajemy na rodziców :-D

Lena piękny pokoik :-) gwiazdki są ekstra.

Nika i jak tam podusia?

Wczoraj byłam odwiedzić moją kuzynkę, która rodzi na dniach. Wygląda przepięknie. :-)

Lunaris lubi tę wiadomość

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 19 maja 2018, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia - JESTEŚ MAMĄ!
    Cudownie :)
    Pozwolę sobie upamiętnić ten dzień w majowym kalendarium :)

Flowwer, Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 19 maja 2018, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do poduchy z biedrąsi - kark mnie boli, a nicne wstawanie na siku było strasznie utrudnione, bo ciężko się z tego wyplątać. Dam jej jeszcze szansę ale nie pałam entuzjazmem ;) Za to faktycznie pomogła na mój problem z przekręcaniem się częściowo na brzuch (najchętniej sypiam w pozycji, którą mąż nazwał alpinista na ściance). Za to ma plusa

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2018, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Dziewczyny, ja tylko z komunikatem, że już urodziłam! Więcej szczegółów podam wkrótce, bo na razie próbuje dojść do siebie! Dziękuję za wsparcie!

Gratuluję kochana!! :) super że już jesteście razem i że wszystko wporzadku :) teraz Barbara :D

Jeszcze 12 dni i będziemy czerwcowkom kibicować :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 06:54

f2w3k0s3plke7odf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2018, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania gratulacje!!!!!!!!!!Wracaj szybko do pełni sił :)Ja wczoraj po tej migrenie padłam już o 20-stej,pogoda dalej kiepska choć wczoraj na wieczór już się wypogodziło.Znów dzień będzie do niczego.

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaStesia - gratuluję!! <3 niech dzidziulek się teraz pięknie rozwija i daje rodzicom mnóstwo radości :)
    Oczywiście czekamy na więcej info!

Nika - miałam identyczne zarzuty do mojej poduchy ciążowej po pierwszych nockach. Ale nie skreśliłam jej i po kilku nocach pokochałam ją miłością wielką :)
    Ona się do Ciebie dopasuje :)

My się dziś pozbywamy stolika kawowego na rzecz przestrzeni do zabawy dla Aluśki :)

Rucola, mi88 lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia gratulacje!!! Zostalaś mamą i masz juz swoj najwiekszy Skarb przy sobie!!!! Cudownie <3

Rucola lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2018, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaStesia serdecznie gratuluję <3 dużo zdrowia dla Was, odpoczywaj i nabieraj sił:*

Dzień dobry kochane, życzę Wam miłej soboty :)

ja idę się robić na bóstwo, w końcu do teściowej jadę. Trzymajcie proszę kciuki, żebym jej nie zabiła za złośliwe komentarze i darmowe porady prawne, które ostatecznie kończą się stwierdzeniem, że co tam adwokat, i do tego baba, jak oni mają sędziego w rodzinie :/ eh już jestem pozytywnie nastawiona, nie ma co.

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena sliczny pokoik! :)

Lunaris olej takie gadanie, niech kazdy patrzy na siebie.

Luna, naprawdę ludzie tak gadaja? Ze szkoda, ze nie syn? Jejku jak mnie takie gadanie wkurza! Ja raz uslyszalam, jak jedna dziewczyna powiedziala moim znajomym, ktorzy maja trzech synow, ze im wspolczuje, ze maja samych chlopow w domu. No comment... to jakis absurd

Nika, oj ja dlugo mialam w pierwszej ciazy takie same odczucia co do zachwalanej wszedzie poduszki ciazowej. W koncu tak przywyklam, ze zabieralam ja zawsze ze sobą. Jedyne co to moglaby sie razem ze mna obracac na druga strone ;)
    Ja w tym tygodniu wyciagnelam ja znowu, zeby zaczac teraz uzywac, ale nie wiem czy bede. Po porodzie mialam duze problemy z bólem karku - wyszlo krzywe spanie, praca przed kompem, zla pozycja przy karmieniu. Musialam zaczac cwiczyc, poszlam do fizjoterapeuty. Jakis czas temu zakupilam porzadna poduszke ortopedyczna, ktorej nie lubilam na poczatku, ale teraz juz nie pamietam co to bol i sztywnosc karku. Obawiam sie, ze jak przerzuce sie na ciazowa o bede znowu klasc jakis walek pod glowe bol moze wrocic. No i pod koniec ciazy z synem bardzo bolalo mnie spojenie, zwlaszcza po nocy. Zastanawialam sie pozniej czy to nie jest tez trochę wina (poza sporym dzieckiem i jego ulozeniem) tej poduchy, bo cala noc przeciez mialam rozchylone nogi. Tak tylko rozmyslam.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 19 maja 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...o jaki miałam dzisiaj sen! piękna córeczka z brązowymi włosami ze 2 dni po porodzie, cały czas karmiłam ją piersią i miałam mnóstwo pokarmu :D to chyba tak na poprawę humoru za wczoraj. Pierwszy raz śniło mi się moje dziecko :)

Luna -kciuki, nie zabij teściowej bo szkoda siedzieć w kiciu ;)

Bajkaaa, Luna1993, Rucola, Achia, Flowwer, blue00, JustynaG, Yoselyn82, Emiilka, Karma88 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
‹‹ 656 657 658 659 660 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ