Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
35 dni do terminu...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ea2e325d716.jpg
Miłej niedzieli!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2018, 09:42
Kaczorka, lamka, Achia, Tosia2323, Lena21, olik321, Lunaris, summer86, JuicyB, admiralka, blue00, KateHawke, Rucola, Bajkaaa, Flowwer, Karma88, Yoselyn82, JustynaG, pilik, Emiilka, Lusesita, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Jak zwykle mniej czasu w weekend jestem na OF- wykorzystujemy na maxa czas z Ciastkiem kiesy jesteśmy razem. Zaglądam popatrzeć co słychać, kto zaciążył, kto urodził i życzyć Wam miłej niedzieli!
Malka jeszcze chwilka i będziecie razemsuper wyglądasz!
malka, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Flo ja go nie znam i nie byłam nigdy, ale mam koleżankę której prowadzi 2 ciąże i ona go znowu mega chwali, bo po 4 latach starań zaszli w ciąże - ale faktycznie jest ponoć specyficzny i gburowaty, wiec ja bym pewnie tez nie mogła takiego mieć
Najważniejsze, że każda z nas znalazła swojego lekarza i jest z niego zadowolona
Malka super brzusio
Ja w sumie tez oprócz tych cholernych skurczy i twardnien czuje się całkiem przyzwoicie, żałuję trochę że nie mogę się ruszać, bo już mnie nosi, ale bezpieczeństwo Frania jest ważniejsze, wczoraj skończyliśmy 33 tydzień, jeszcze niecałe 4 i będziemy bezpieczni
W którym tygodniu robilyscie pranie ubranek ?
Miłej niedzieli dla wszystkich !malka, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Lena, ja ubranka prałam i prasowałam na przełomie 33/34 tygodnia. Zostały mi jeszcze do prania kocyki, rożek i część tetrówek.
Ale wyprawka nadal niezakończona
Malka, ślicznie i zgrabnie wyglądasz.
Lunaris, dobrze że staracie się z ciastkiem spędzać jak najwięcej czasy gdy jest ku temu okazjamalka lubi tę wiadomość
-
Malka jaka zgrabniutka! Pięknie wyglądasz i brzuszek uroczy
Dziewczyny nie odzywałam się chwile ale musieliśmy pooganiać parę spraw. Miłej niedzieli dla Was.
Czekam cały czas na Anny relację
Mam też wyniki z krwi i tu prośba do Was. Czy te odchylenia są ok?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/32db9cc08650.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2018, 09:43
malka lubi tę wiadomość
-
Olik, jeśli chodzi o podwyższone leukocyty i RDW to ok, hemoglobinę masz całkiem niezłą jak na ten etap ciąży. A jeśli chodzi o neutrofile, to może to być związane z podwyższoną leukocytozą co jest fizjologiczne w ciąży, ale może to być objaw jakiejś drobnej infekcji. Najbardziej zastanawiają mnie te młode granulocyty. Najlepiej jak skonsultujsz to z lekarzem albo zrobisz sobie dodatkowo do morfologii rozmaz ręczny a nie automatyczny. Ale odchylenia są minimalne więc myślę, że jest to związane z podwyższonymi leukocytami.
-
nick nieaktualnyOlik właśnie się zastanawiałam, gdzie Ty się podziewasz, ale sama nie pisałam na forum, więc się nie odzywałam.
Dobrze, że bierzesz żelazo, bo czerwone krwinki takie sobie, a reszta raczej niegroźna.
Malka super brzuszek i cała sylwetka.
Mi dzisiaj od rana kręci się w głowie, masakra...malka lubi tę wiadomość
-
Summer no moj tez mi leci niesamowicie... 90 dni do terminu szok! Dopiero co w stresie bylam miedzy beta a usg... Ale niech leci bo sie doczekac nie moge
Malka ale laska!summer86, malka, Rucola lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
dzień dobry Dziewczyny!!!!!
Malka, wyglądasz świetnie, chciałabym wygladac tak jak Ty w 9tym miesiącu
Olik wyniki ok, ja mam dużo gorsze i lekarz nie narzeka
Dziewczyny życzę pięknej, słonecznej niedzieli!!!malka, Mini89, Lena21 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Kolejny zwolniony brzuszek !! Barbarka Gratuluję i czekamy na zdjecia wraz z relacją.
Jadranka, summer86, Bajkaaa, KateHawke, Lena21, malka, Rucola, lamka, Emiilka, Lunaris, Jeżowa, Aga9090, pilik, Lusesita, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Malka wow przepiękny brzuszek! Bardzo zgrabnie wyglądasz, wiadomo samopoczucie to swoją drogą. Odrobinkę ponad miesiąc zostało i już nowe przeżycia będą.
Odpoczywajcie dziewczyny, łapcie troszkę słoneczka, bo piękna niedziela u nas. Mąz w pracy, ja się kręcę po domu, po podwórku.
Wczoraj znajomi byli z 2,5 rocznym szkrabem. Pobawiliśmy się, pośmialiśmy, było fajnie. A teraz rzeczywistość.
Barbarka urodziła? Gratulacje! Mam nadzieję, że poszło spokojnie? Powodzenia z Maluszkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2018, 12:04
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Barbarka, gratulacje!
Zdrówka i wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Maksia.
Malka, to teraz nasza kolejBarbarka1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Barbarka gratuluję
Dziewczyny kolejka się przesuwa heheale najważniejsze że cały czas dużo nas tu
Ale fajnie że coraz bliżej każda ma:) ja wczoraj miałam na rękach 2 miesięcznego szkraba i cudny jest ale nie ukrywam że trochę przerażona jestem hehe jak ja sobie poradzę z moją Zosia
Miłej niedzieli, u mnie niedziela wraz z koleżanką zgagąBarbarka1984 lubi tę wiadomość