Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malka wygladasz jak modelka w ciąży jeszcze fotki na okładkę!!
Sammer teraz twoja kolej ♡ chyba teraz same dziewczynki będą.
Co do dr K nie macie pojęcia co sie dzieje za " scianą" nie powinien wykonywac CC bo koledzy muszą składać dziewczyny a później dochodzą do siebie 2 do 4 tyg nie licząc wtórna niepłodność. Dodatkowo z przymrużeniem oka czytam opinie na necie bo czesto to pieleg piszą w ramach wolneczo czasu w pracy ( ktoś musi naganiac klientów). Nie licząc że jego żona ma lab w którym ciągnie...
Cierpliwa nie wiwm czemu ale ja liczę jeszcze 2 mies , powoli trzeba torbę pakowac.summer86, malka lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer bo u ciebie faktycznie może się okazać że np 1.08 urodzisz
np w moje urodziny hehe no bo to będzie 2 tyg wcześniej czyli już w terminie
Ja jakoś liczę że moja Zosia przyjdzie na świat 15.08a jakby przyszła 22.08 to eMek będzie szczęśliwy bo 22 to jego ulubiona liczba do tego stopnia że 22 braliśmy ślub i w pierścionku zaręczynowy mam 22 brylanciki
hehe
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Bajka raczej stawiam na 3.08 w urodz sw.p mojego ojca
ale chciałam bym urodzić 2 tyg wcześniej.
22 to będziesz stosować zasade 3 xSSS ale i tak piękna rocznicowa pamiątka będzie.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Bajka raczej stawiam na 3.08 w urodz sw.p mojego ojca
ale chciałam bym urodzić 2 tyg wcześniej.
22 to będziesz stosować zasade 3 xSSS ale i tak piękna rocznicowa pamiątka będzie.ale 15 by pasował jak byk bo
15 maja imieniny Zosi
15 czerwca imieniny moje
15 lipca urodziny emka
15 sierpnia urodziny Zosi
Czyż nie było by to idealnie?a moje urodziny są po środku 1sierpnia więc było by co świętować latem
Więc 3xS będę raczej stosować 14 żeby 15 Zośka przyszła na światKateHawke, JustynaG lubią tę wiadomość
-
A to 3.08 święta data by była u ciebie Flowwer
P.s. Ja dziś mam wizytę teściów, w sumie sama ich zaprosiłam żeby pokój zobaczyli bo jeszcze nie wiedzą że już gotowy a i moja mama może przyjdzie przy okazji spotkać się ze swatami
Wiecie ja jako najgorsza synowa ale organizuje spotkania bo mój emek jest tak antyrodzinny że najchętniej w ogóle by się nie widywal z rodziną a tak to kawkę wypijemy i każdy będzie zadowolony
No i u mnie teściowa raczej nie mówi nic co by mnie zdenerwowało hehe
A może domyśla się żeby poruszyć temat wózka w końcu -
Barbarka gratulacje
czekamy na wieści i zdjęcia
Muszę się zabrać te pakowanie torby i pranie rzeczy ( tzn. będę wykorzystywać siostrę, bo sama się boję, wole leżeć grzecznie) chciałabym dotrwać do 16.06 a później niech się dzieje co chceBarbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Flowwer oj bardzo chcialabym urodzic wczesniej! Nie obrazilabym sie na piczatek sierpnia
No a za 2 miesiace to chce juz byc gotowa zwarta i czekac tylko kiedy sie zacznie...
Do torby na szczescie za wiele pakowac nie musze bo tylko dla mnie cos do ubrania i kosmetyki no i przekaski itp to licze ze szybko pojdzie...
No i zobaczymy co powie lekarz na spotkaniu przedporodowym w czerwcu/lipcu ale teoretycznie z racji mojej niby cukrzycy ciazowej zazwyczaj chca w takim wypadku zeby dziecko urodzilo sie najpozniej w dzien terminu wiec moze mam szanse na wcześniejszy porod...
Bajka to rocznicujemy w ten sam dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2018, 15:06
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Flo, Lena - to Wy znacie szpital w Rybniku? Powiedzcie mi koniecznie, czy to ten sam co pokazują w serialu Diagnoza? Zaciekawiło mnie
W ogóle to całkiem ładnie to miasto pokazują, ale Gdańsk w Prawie Agaty też ładniejszy niż na żywo
malka lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Flo, Lena - to Wy znacie szpital w Rybniku? Powiedzcie mi koniecznie, czy to ten sam co pokazują w serialu Diagnoza? Zaciekawiło mnie
W ogóle to całkiem ładnie to miasto pokazują, ale Gdańsk w Prawie Agaty też ładniejszy niż na żywo
Nie, to zupełnie inny szpital
Te budynki w których kręcą diagnozę to stary szpital, który aktualnie jest kampusem - jest tam uś i chyba ue taki psikus
Jako ciekawostkę powiem, że sporo znajomych występowało w roli statystów, przechodniów itp w serialumalka lubi tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Nie, to zupełnie inny szpital
Te budynki w których kręcą diagnozę to stary szpital, który aktualnie jest kampusem - jest tam uś i chyba ue taki psikus
Jako ciekawostkę powiem, że sporo znajomych występowało w roli statystów, przechodniów itp w serialuDzięki!
U nas na jesieni kręcili komedię romantyczną z Damięckim czy innym Zakościelnym. I zrobili nam świąteczną atmosferę na starówce sporo wcześniej niż zwykleAle chociaż ładne były te światełka w tym roku
a brokat ze sztucznego śniegu nosiliśmy na butach jeszćze ze 2 miesiące
Rucola, malka lubią tę wiadomość
-
Nika Rybnik w serialu też jakiś taki ładniejszy niż w rzeczywistości
wiadomo, że pokazują tylko najładniejsze miejsca. Ale ogólnie przyjemne miasto. Mieszkałam w nim przez 18lat i nie narzekałam
AnnaStesia, Barbarka czekamy na jakieś wieści! Jeszcze raz gratuluję dziewczyny!StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Malka, naprawdę super figura! Chciałabym tak wyglądać w 9 miesiącu.
Barbarka, gratulacjemalka, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyneczki
AnnaStesia, gratuluję narodzin Syneczka!Mam nadzieję, że poród poszedł szybko i sprawnie i już dochodzisz do siebie
Odpoczywajcie i cieszcie się sobą!
Barbarka, Kochana, gratulacje z okazji przyjścia na świat MaksiaGonił Synka AnnyStesi
Dużo zdrówka i spokoju dla Was!
Dziewczyny, proszę opiszcie poród, jak będziecie miały chwilkę wolną (brzmi jak żarcik).
Malka, modelka z Ciebie!Zgrabiutki brzusio!
Mnie już ostatnio pani z Lidla zaprosiła do kasy pierwszeństwa
Także tego, chyba u mnie konkretnie widać, a dopiero 20 tydzień...
My dzisiaj byliśmy na działeczce na grillu i się objadłam dobrych rzeczyPiękna pogoda i piękny dzień
Teraz odpoczywamy z dzidzią i czytamy nasze ulubione forum
Miłego wieczorku Mateczki!
Rucola, Flowwer, malka, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Z serii "głupie pytania":
#1 takie białe grudki na sutkach to normalne? Jestem w połowie 11 tyg dopiero. Myślałam, że mam na takie rzeczy czas
#2 a swędzące, acz sflaczałe piersi - normalne?
Ja już zaczynam wariować przed jutrzejszym USG. Cały czas mam wrażenie że czuję się za dobrze, nie ciążowo - no to zaczęłam piersi sprawdzać, żeby się czegoś doszukać
Jeśli jutro będzie OK, to zamawiam detektor tętna, a co.