Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Barbarka - gratuluję urodzenia przystojnego syncia!! Niech Maksiu pięknie się rozwija
Napisz w wolniejszej chwili wagę i wzrost dzidzutka to Was na listę wciągnę
U mnie jak wody zaczęły odchodzić to nie było wątpliwości. Jak już raz poleciało, tak lało się po nogach z minimum godzinę -
nick nieaktualny
-
Barbarka jeszcze raz gratuluję. Przepięknego macie synka!
Jak się czujesz?
Ja w pierwszej ciązy bardzo chciałam dziewczynkę, mąż cały czas chciał chłopaka. Z czasem jak jedna ciąża przeszła, druga i nie mogliśmy zajść to się o tym nie myślało kompletnie. A teraz? Wcale a wcale nie myślę nad płcią, ona jest tak nieistotna w tej chwili. Ja chcę tylko znowu zobaczyć nasze bejbi na usg, żeby było zdrowe. Aaaaa jeszcze 2 tygodnie.Jak Wy wytrzymujecie między tymi wizytami?
Dobra nażarłam się owsianki i mi niedobrze.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, u nas na czerwcowkach tak gorąco że zaczynam czuć presję czasu! I wraca nadzieja że może urodzę w połowie czerwca :p byle nie wcześniej...
Barbarka Maksiu jest cudowny, jeszcze raz gratulacje
Karma u nas niby mąż chciał chłopca, ale szybko się ucieszył z dziewczynki. Teraz sobie bie wyobrażam, żeby było inaczej i ciężko by mi nagle było zaakceptować chłopca, ale to tylko kwestia już przyzwyczajenia i szoku z ewentualnej zmiany...
A co do wizyt - do 12 tc miałam co dwa tyg bo nie byłam w stanie dłużej czekać a pomiędzy i tak chodziłam przerażona. Dopiero potem wizyty co trzy tygodnie i tak do teraz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 07:39
-
Barbarka, Maksiu jest cudowny!
Ania, a mają w Gemini te wkładki? Bo gdy ja chciałam brać to nie mieli na stanie, mimo że się wyszukiwały.
-
Malka, Nika i reszta dziś wizytujacych - kciuki i czekamy na dobre wieści z wizyt
Ja dzis idę na pierwsze ktg, a wizyta w czwartek.Emiilka lubi tę wiadomość
-
Barbarka, Maksiu jest cudowny
odpoczywaj teraz i ciesz się najgrzeczniejszym malcem na oddziale
gratuluję i ściskam mocno!
Ja mam wizytę na 9:30. Trzymajcie kciuki, żeby mała była obrócona.
Kate, Nika, trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 07:47
KateHawke, Jeżowa, Flowwer, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość
-
Kate, za Ciebie też kciuki oczywiscie
Malka, mam nadzieję, że mała poszła już główką w dół
To teraz czekamy jeszcze na wieści od Anna Stesi, mam nadzieję że wszystko u nich ok!KateHawke lubi tę wiadomość
-
Barbarka Maksio słodziak
Nika, Malka wielkie kciuki za wizyty
Aniu moim zdaniem wody to poważna sprawa, ja bym była jiz na IP a conajmniej dzwonilabym do mojego lekarza, ale ja to jana izbie nie gryzą, z tego co wiem to jeśli miałabyś wkładkę to położna zmierzyłaby pH i już by wiedziała czy wody (jeśli dobrze pamietam wody maja ok 7).
Karma ja miałam tak samo - dopiero kiedy poczułam ruchy, to było mi łatwiej między wizytami -
Dzień doberek!
Hurtowo trzymam kciuki za Was, dziewczyny Kate, malka i Nikaemocjonujący dzień
Karma jak ja doskonale rozumiem zniecierpliwienie do kolejnych wizyt... pamiętam, jak w 6t5d byłam na wizycie, wszystko było idealnie, ale że wciąż nie miałam objawów to popadałam w depresję, że na pewno poronię (to chyba strach+hormony, normalnie jestem trochę bardziej rozsądna). W końcu w 8t0d nie wytrzymałam i na gwałt na ten sam wieczór szukałam obojętnie jakiego gina, byleby mnie przyjął i potwierdził, że wciąż wszystko jest w porządku. Pod gabinetem prawie zemdlałam, a jak weszłam i tłumaczyłam czemu przyszłam, to miałam łzy w oczach. A potem na badaniu było wszystko w porządku, wtedy pierwszy raz widziałam jak dzidzia się rusza... i po wizycie przepłakałam kolejną godzinę z ulgi i szczęścia. Na drugi dzień zaczęły się mdłości i przeszły 6 tygodni późniejjako ciężarna, zwłaszcza w I trymestrze nie byłam sobą. Mam nadzieję, że Tobie czas szybciutko zleci i już znowu zobaczysz swojego skarba na USG
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 08:23
KateHawke, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Barbarka moje gratulacje!! a Maksiu cudowny
Melka brzuszek masz sliczny i jaka ty masz figurke piekna
admiralka ciesze sie ze wszystko dobrze z maluszkiem
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytymalka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nika, białawy nalot podobno się zdarza. Niby piersi się przygotowują. Przynajmniej 2 lekarzy, których o to pytałam - nie było zdziwionych.
Barbarka, gratuluję! I podziwiam pobytu na ostatniej imprezie bez dziecka!
Aniu, jeśli już tak boisz się IP to może podjedź do lekarza prywatnie na usg by zerknął jak tam z ilością wód płodowych.
Miejmy nadzieję, że nic nie zaczyna się dziać... ale jeśli by się zaczynało to będzie czas na reakcję - tak by np. podać sterydy na płucka. -
nick nieaktualny