Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Barbarko ogromne gratulacje cudownego Synka!!!
Tylko pozazdościć, ze taki grzecznyWypoczywajcie i zaglądajcie tutaj razem w każdej wolnej chwili. Buziaki dla Maksia :******
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dzień dobry
w 12 tc chyba można powoli odetchnąć z ulgą...
Barbarka gratulacje- synio boski, tylko przytulaćżyczę szybkiego powrotu do domu i zdrówka dla Ciebie i Maksia.
Widzę że dziś wizytowo mamy także kciuki Nika, Kate, Malka!
Ania jak się masz z rana?summer86, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Aniu jak tam u Ciebie wygląda sytuacja?? mam nadzieję, że pojechałaś na IP.
Ja nie ukrywam że praktycznie od początku ciąży mam obfitą wydzielinę, ale nie jest ona jak woda, tylko leciutko zagęszczona i podbarwiona na biało, nie mniej jednak przez majtki przenika bez żadnego problemu i jak nie założę wkładki to nie raz przelała mi się przez dżinsy a sączenie po nogach to już standard
Mam nadzieje, że u Ciebie to bedzie fałszywy sygnał i że wszystko jest dobrze.
zaglądaj do nas częściej, bo zazwyczaj wpadasz z jakąś petardą i ogólnie na okrągło się o Ciebie martwimy
Synek 💚 31.08.2018r.
Karma - ja na początku latałam na wizyty co 1.5-2 tyg. :p Na zmianę prywatnie i na NFZ
dopiero około połowy, gdy zaczęłam czuć ruchu, to USG już mi nie było aż tak potrzebne. A w ostatnich miesiącach to nawet zrezygnowałam z prywatnych wizyt i zostawiłam tylko NFZ, bo nie chciało mi się tyle chodzić
Pamiętam, że w skończonym 34tc musiałam 3 razy w ciągu tygodnia jechać do gina, to byłam mega zniechęcona -
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące i czekam na same pozytywne relacje tuż po wizycie!!!!
ja jeszcze tylko półtora tygodnia do pracydziwnie się czuję, ale chyba bardzo dobrze mi z tą świadomością, mimo tego, ze bardzo kocham swoją pracę
Synek 💚 31.08.2018r.
Dziewczyny a ja mam do Was pytanie, poradźcie coś.
Robiłam ostatnio zakupy w Smyku i dostałam kupon na 50zł jeśli wydam 100. Pomyślałam że kupię coś dzidziusiowi, tylko nie ubrania bo mam już ich dużo. Na liście mam na pewno smoczki Lovi Day and Night. I tyle
Co Wy byście kupiły za 100?
I jeszcze jedno pytanie- kupował ktoś stanik do karmienia z Canpola? możecie coś o nim powiedzieć?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a1413ef5470.jpg -
Nie ma to jak nadrabiać weekend w poniedziałkowy poranek, ale napisze Wam jeszcze, ze wczoraj teściowa pierwszy raz odkąd się znamy naprawdę mnie wkur****. Musze przeżyć piatkowy wieczór, bo zaprosiła nas na Dzień Matki, a mam na tyle klasy ( w przeciwieństwie do niej ) żeby umieć się zachować, ale po tym wieczorku bardzo długo mnie nie zobaczy.
Nie będe opisywać sytuacji, szkoda tu miejsca ale wczoraj bardzo ostentacyjnie orzekła, ze skrzywdzimy dziecko wybranym przez nas imieniem. Nikt nie pytał babiszona o zdanie. Podejrzewam, ze część z Was też ma obiekcje co do imienia naszego dziecka, ale tutaj chodzi o coś innego. Zawsze miałam ją za osobę tolerancyjną, która się nie wtrąca, nie pytana nie wyraża swojego zdania a tu nie w pizdę ni w oko wylatuje z takim komentarzem. Mnie zatkało, nawet nie wiedziałam jak sie zachować... strasznie irytuje mnie jak ktoś pieprzy nie pytany. Wiem, ze złość w moim stanie jest niewskazana, ale małpa jeszcze zobaczy jak perfekcyjnie potrafię ignorować ludzi i w bardzo sarkastyczny sposób pokazywać im, jak głęboko w poważaniu mam ich opinie....
Musiałam sie tu wygadać. Wybaczcie#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
o tototototototo! Rucola- miej to w d...! ale wiadomo że człowiek się irytuje i ma ochotę palec w oko babie wsadzić! Znając mnie to pewnie byłabym złośliwa i powiedziała teściówce że przemyślałam co powiedziała, że ma rację i zmieniłam zdanie po czym podałabym najbardziej kosmiczne imię którego w kalendarzu nie znajdzie :]
mi88, Rucola lubią tę wiadomość
-
Rucola coś jest na rzeczy z tymi teściowymi w ciąży
chyba się im w dupach przewraca
to Twoje dziecko i Ty decydujesz o imieniu, jest oryginalne ale z drugiej strony w dzisiejszych czasach wątpię żeby wzbudzało jakieś kontrowersje - raczej zainteresowanie a to nic złego myśle
-
nick nieaktualnyRucola a możesz napisać jakie to imię? Zapewne gdzieś mi umknęło zwłaszcza że nie jestem z Wami od początku :p
A teściową się nie przejmuj. Wydaje mi się że nie da się uniknąć "dobrej rady" od mamy, teściowej,ciotki i trzeba to jednym uchem wpuszczać a drugim wypuszczaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 09:41
-
Mnie pociesza tylko myśl, ze panuje urodzaj jeśli chodzi o wnuki ze strony mojego emka, i on jest tym najmniej ukochanym dzieckiem, więc teściówa się odpieprzy a jeśli nie, to jej pomogę. A co do alternatywnego imienia, to mój emek już dawno jej powiedział, ze jak jej nie pasuje, to w ramach sprawienia jej przyjemności mozemy nazwać małego Jezus. Długo był spokój, widocznie trzeba jej przypomnieć że nie ma nic do gadania.
A tak poza tym to miłego dnia Dziewczyny!!!!!!!!!!!Lunaris lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Achia wrote:Rucola a możesz napisać jakie to imię? Zapewne gdzieś mi umknęło zwłaszcza że nie jestem z Wami od początku :p
A teściową się nie przejmuj. Wydaje mi się że nie da się uniknąć "dobrej rady" od mamy, teściowej,ciotki i trzeba to jednym uchem wpuszczać a drugim wypuszczaćLew
A co do wpuszczania i wypuszczania drugim uchem, to po prostu jestem juz zmęczona. Wolałabym, zeby nie pytany nie wyrażał swojej opinii, tylko przyjął do wiadomości faktza długo juz to trwa a my i tak zdania nie zmienimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 09:48
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola ja np lubię typowe imienia ale imię Lew podoba mi się bardzo
może dlatego że jestem Lwem zodiakalnym hehe
Osobiście uważam że bardziej "krzywdzi" się dziecko dając imię Brajan ale co człowiek to opinia.
Mi teściowa wczoraj na dzień dobry jak zobaczyła pokój małej powiedziała czy nic nie odpadło bo był robiony w niedziele... Ale mnie to wkurza bo mój emek nie ma kiedy robić takich rzeczy a ja sama nie mogę malować bo mam zakaz bo bym sobie sama to zrobiła i dobrze że moja mama też była bo ugryzlam się w język bo bym jej co s powiedziała na temat roboty w niedziele... Sama ciasto piekła więc aż dziw że piekarnik się nie zepsuł skoro w niedziele to robiła no w sobotę jej się nie chciało... Ehh ulalo mi się i już jest lepiej
Także Rucola zobaczyć że ona jeszcze będzie chodzić i się chwalić jakiego ma wnuka o super imieniuRucola, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
Rucola ale to nie kontrowersyjne imię! A dziecko jest twoje i Wy z M decydujecie o wszystkim, jej zostało sie tylko z tym pogodzić a jak co to modlitwa w Częstochowie o zmianę waszej decyzji ( to ma być uszczypliwe).
Moja teściowa podobna, co chwilę próbuje się wtrącać i wpływać na decyzje.Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć, zajrzałam sprawdzić czy mamy już jakieś nowe dzieciaczki na świecie
Anna Stesia, Barbarka - gratulacje! Życzę Wam szybkiego powrotu do siebie i samej pociechy z dzieci. Dużo całusów!
Kciuki za wizytujące i dziewczyny z ostatniego miesiąca. Finisz bywa męczący, ale już niedługo kilka kilogramów szczęścia Wam wszystko wynagrodzi.
Miłego dnia!