Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha i można jeszcze wypożyczyć takie łóżeczko szpitalne jak na salach noworodkowych. Jest przeźroczyste (widać dziecko cały czas), można od biedy szybko przewinąć, no i jest wysokie (nie bolą plecy). A i mobilne, więc można zabrać wszędzie - nawet do łazienki jak chce się człowiek wykąpać, a boi się zostawić dziecko same.
U nas opcja wypożyczenia była w szpitalu, ale z tego co wiem zewnętrzne firmy też wypożyczają.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e0968d54b44.pngEmiilka, malka lubią tę wiadomość
-
Mnie caly czas korci chicco hug mimo ze pozyczamy do sypialni/salonu w zaleznosci od potrzeby kolyske (lozeczko bedzie w pokoiku malej) od kuzynki ale jednak jezdzic z cala kolyska a takim lezaczkiem roznica... zeby jeszcze nie kosztowal takich milionow...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Dziewczyny nie wiem o czym piszecie ale właśnie wróciłam od lekarza i jest kurwa źle
jutro będzie mi załatwiać miejsce dr w ujastku w Krk bo mimo pessara szyjka się otwiera i muszę jechać do szpitala gdzie mają oddział dlatwkich noworodków
jestem załamana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to i ja już mam wyniki Pappa.
Trisomia 21 1:81 ryzyko podstawowe
1:1619 ryzyko skorygowane
W kazdym bądź razie-ryzyko wad wg nich niskie.Mogę odetchnąć.Tosia2323, Emiilka, Phnappy, Karma88, StaraczkaNika, JustynaG, admiralka, KateHawke, Aga9090, Yoselyn82, Lena21, Flowwer, Rucola, Lunaris, emi2016, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie pytałam jakie daje szansę bo ja mam jechać do szpitala o referencyjnosci 3 bo poród może być w każdej chwili więc oni muszą się przygotować na takie dziecko małe no i mi opóźnić jak najbardziej poród ogólnie to mam reżim lozkowy cały czas mieć, no zobaczymy co jutro tamci lekarze powiedzą bo muszą mi wszystkie badania porobić
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Dziewczyny co ja mus, ę wsiąść do szpitala? Bo ja nie mam nic w sumie takich rzeczy porodowych ale wiem że
Koszule, szlafrok, papucie, ręcznik coś do mycia i nie wiem co jeszcze trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 17:49
-
Bajka,będę się za Was modliła ❤
A jeśli chodzi o rzeczy do szpitala,to sprawdź może na stronie szpitala czy nie ma jakiejś listy co trzeba zabrać.
Powodzenia, będę trzymała kciuki za odwleczenie porodu.Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:Dziewczyny co ja mus, ę wsiąść do szpitala? Bo ja nie mam nic w sumie takich rzeczy porodowych ale wiem że
Koszule, szlafrok, papucie, ręcznik coś do mycia i nie wiem co jeszcze trzeba
Trzymam kciuki żeby się udało malutką jak najdłużej potrzymać w brzuchu!Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bajkaaa, przykro mi że z szyjka się pogorszyło, ale ważne że lekarz wykrył i działa byscie byli pod najlepszą opieką. Dostaniesz sterydy na rozwój płuc dla malutkiej i na pewno zrobią wszystko żeby potrzymać ją jak najdłużej u Ciebie w brzuchu.
Do szpitala na pewno bielizna, reczniki, koszule/piżamy, kapcie zwykłe i pod prysznic, reczniki papierowe, kosmetyki, ładowarka do telefonu, jakaś książka do czytania.
Weź też coś do jedzenia (orzeszki, bakalie, biszkopty), bo z jedzeniem szpitalnym różnie bywa i wodę mineralną.
Dla mnie zbawienne były również stopery do uszu, bo czasem trafi się na chrapiaca wspołlokatorkę.