Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajeczko :*
Będzie dobrze!
Ile ma szyjka teraz?
Najważniejsze, żebyś była pod kontrolą lekarzy i leżała w szpitalu. Musisz się Kochana uzbroić w cierpliwość :* Wszystko będzie dobrze!
Ile masz km do najbliższego szpitala?Bajkaaa lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Kurcze te ciaze nie moga isc spokojnie.
Bajeczko jestem z Toba, mam nadzieje, ze w szpitalu zapanuja nad szyjna i bedzie wszystko wyciszone.
Odzywaj sie. Jestem z Toba myslami.Bajkaaa lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyBajka nie wiem czy pamiętasz ale ja od 20 tc miałam szyjke 1 cm i rozwarcie na 2 cm! A urodziłam w 36 tc, więc to nie wyrok, wiem doskonale jak się czujesz, ale spróbuj uwierzyć, że cuda się zdarzają i możesz donosić ciążę. Do końca będziesz leżeć plackiem ale Zosia tak jak moja Tosieńka ma się trzymać mamy do końca
pilik, Jeżowa, Bajkaaa, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:No to i ja już mam wyniki Pappa.
Trisomia 21 1:81 ryzyko podstawowe
1:1619 ryzyko skorygowane
W kazdym bądź razie-ryzyko wad wg nich niskie.Mogę odetchnąć. -
Bajkaaa wrote:Dziewczyny nie wiem o czym piszecie ale właśnie wróciłam od lekarza i jest kurwa źle
jutro będzie mi załatwiać miejsce dr w ujastku w Krk bo mimo pessara szyjka się otwiera i muszę jechać do szpitala gdzie mają oddział dlatwkich noworodków
jestem załamana
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Bajka o kurcze
przykro mi bo domyslam sie ze pewnie juz tam do konca zostaniesz skoro taka decyzja... trzymaj sie! O oby maluszek posiedzial jak najdluzej!
Blue super ze wszystko w porzadku!Bajkaaa lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
Phnappy wrote:W sumie niewiele się dowiedziałam.
Zalecił zrobienie testów genetycznych (nifty/harmony) i mam jeszcze to niego przyjść w czwartek na nfz (nie wiem w sumie po co).
Nie jestem jakoś mega uspokojona. Niby powiedział, że będzie dobrze, ale wszystko trzeba sprawdzić.
Głowa mnie już tak strasznie boli z nerwów, że nie wiem co mam ze sobą zrobić.
A no i finalnie poszłam na zwolnienie, bo chyba bym nie wyrobiła w pracy.
Okropnie się czuję... mam blokadę psychiczną chyba i nie potrafię się cieszyć ciążą... Groszki są takie dla mnie trochę "obce"Wyrodna matka ze mnie.
-
Emiilka wrote:O wiem, co jeszcze miałam napisać
Nikuś, Admiralka, wywołuję Was do dopisania się na naszą listę na pierwszej stronie wątku!Obie już po pozytywnych wizytach, więc czas najwyższy!
Ja sobie często zerkam na tę listę, patrzę, kto przede mną, kto za mną, analizuję i liczęTak miło przechodzić coraz to wyżej i cieszyć się, że dołączają nowe Mamusie
Kaczorko, buziak za prowadzenie listy i dokonywanie aktualizacji!
-
dziewczyny ekspertki testowałyscie testem amil ostatnio? bo ja dzisiaj i oniemiałam dlaczego na nim są dziwne oznaczenia t1 i t2 ? i w tych wlasnie miejscach pokazały się jasne kreski a pole T jest tak jakby po środku t1 i t2 . Możecie coś poradzic?
-
nick nieaktualnykatdud wrote:dziewczyny ekspertki testowałyscie testem amil ostatnio? bo ja dzisiaj i oniemiałam dlaczego na nim są dziwne oznaczenia t1 i t2 ? i w tych wlasnie miejscach pokazały się jasne kreski a pole T jest tak jakby po środku t1 i t2 . Możecie coś poradzic?
-
JuicyB wrote:Dostawka Chicco do łóżeczka rządzi
Ja swoją będę sprzedawać w okolicy września jakby co.
Salon/kuchnia - u nas kanapa Ektorp (tylko ją dostosowuję pod jego potrzeby) + leżaczek Mio.
Pokochałam grupy sprzedażowe dla mam na FB. Od jakiegoś czas cały większy sprzęt kupuję używany.
Ja lubię jak każdy śpi w swoim, odpowiednim łóżeczku:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ccfad25d520.jpgpilik, KateHawke, JuicyB, summer86, Flowwer, Lusesita, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, Dziś wyświetliła mi się informacja, że w Gdyni w sklepie Mamaija w sobotę 26.05 będzie promocja 15% na cały asortyment.
Jeśli macie ten sklep w swoim mieście, warto sprawdzić czy też mają jakąś akcję z okazji dnia matki. Przy zakupie np. nowego wózka 15% to całkiem sporo. -
Karma88 wrote:malka powodzenia we wwkuwaniu.
Dzieć swoje zrobi i dobrze będzie.
Jak dobrze, że na różu jesteśmy. Lena :* :* :*
Wczoraj rozmawialiśmy tak luźno o imionach. Dla dziewczynki jest dużo łatwiej! Na razie na kartke będę spisywać co nam wpadnie do głowy. Dla dziewczynki mamy Emilia, Eliza, Laura dla chłopaka na razie sam Aleksander. Zobaczymy jak nam się pozmienia.
Aha i wczoraj miałam pierwszy niekontrolowany ciązowy płacz o bzdet. Totalny bzdet, a urósł do rangi panstwowej, ryczałam i ryczałam. M patrzył jak na wariatkę.
O, a jakby któraś myślała o imieniu Cyprian dla chlopca to też odradzam - pod moim blokiem bawi się taki ok 3,5 letni Cypek - a reszta towarzystwa woła "Cipek!Ciiiipek!". Ja wiem że dzieciaki poprostu nie umieją mówić wyraźnie... ale źle to brzmi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 19:07
-
Bajka - kciuki za Ciebie i Zosieńkę byście jeszcze te kilka tygodni wytrzymały!!
Do szpitala weź koszule, majtki, klapki, szczoteczkę i pastę do zębów, szampon, żel pod prysznic, ręczniki, telefon, ładowarkę, wodę, sztućce, kubek. I dokumenty!! W razie co to mąż Ci dowiezie resztę.Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Bajka tak jak wszystkie dziewczyny wierzę całym moim sercem, że choć na leżąco to tę ciążę donosisz. Spójrz na przykład Luny i niech to będzie dla Ciebie najlepszym przykładem i największą nadzieją. W ramach możliwości informuj nas na bieżąco i trzymaj się. Zosieńka posiedzi jeszcze z Tobą
Bajkaaa lubi tę wiadomość