Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
lamka super wieści, bardzo się cieszę, że wszystko w porządku u Was
ciekawe czy te 60% zamienią się w 100%, czy może Książę zamieni się jeszcze w Księżniczkę
usługa faktycznie dość droga, aczkolwiek ją w sumie płaciłam 250 zł za wizytę + pappa w Diagnostyce, no ale Ty bez pappy to cena szaleństwo... Ale grunt że dzidziuś zdrowy, to przecież najważniejsze
Minie dla Ciebie też gratulacje, śliczny Minionekniech dalej tak ślicznie rośnie
Emilka Twój Maluszek naprawdę nieźle wyprzedza wiek z OM!dosłownie rośnie jak na drożdżach
pozazdrościć
Bajka niezmiernie się cieszę, że wciąż jesteś w dwupaku! Każdy dzień jest na wagę złota i z każdego dnia cieszę się razem z Tobą
Przepraszam, że tak skrótowo, ale od soboty jestem nad morzem, internet tylko w komórce, bo laptopa nie brałam nawet, no i jak to na urlopie - na wszystko brakuje czasu
Natomiast wczoraj myślałam, że pęknę ze śmiechu, jak na plaży znalazłam nic innego, jak opakowanie Bobotestu! Nie muszelkę, nie bursztynka - Bobotest
Ja cieszę się z każdej godziny tutaj, bo potrzebowałam odpoczynku jak nigdy. Co raz częściej czuję też kopniaki, choć głównie jak leżę lub siedzę. Nie są w żaden sposób regularne, dzisiaj chyba jeszcze nie czułam, ale może wieczorem dzidzia da znać
Nika trzymam kciuki teraz za Ciebie!!!
Olik widzę, że razem wizytujemy 7 czerwca, Ty USG 3 trymestru, ja połówkowe. Trzymam kciuki, żeby ta 7 dla nas obu była super szczęśliwa i oby Twoja szyjka przestała się wygłupiać i była super twardai jeszcze chciałam dodać, że odlotowo wyglądałaś w tej sukience! Naprawdę modelka z Ciebie!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 17:29
lamka, Emiilka, Bajkaaa, Minie Black, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Jest na 75% dziewczyna z kością nosową wyprzedza om o 5 dni. Najpierw spała i miałam zawał że się nie rusza. Wszystko wygląda ok
Zapomniałam zabrać receptę ale się obejdzie, ehhEmiilka, Aga9090, olik321, Jeżowa, Achia, malka, blue00, Minie Black, Angelika83, lamka, Bajkaaa, Kaczorka, Lena21, pilik, summer86, Lusesita, Tosia2323, KateHawke, Karma88, Karolina90, never_lose_hope, Lunaris, JustynaG, Rucola, Flowwer, Sarna84, Phnappy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień Matki w przedszkolu u Nadii:
❤️
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/650901fdef58.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9cf203170a7b.jpg
Nadia w żółto-białej sukienceWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 18:25
Bajkaaa, blue00, Kaczorka, pilik, Emiilka, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPiękne zdjęcia z występów wrzucacie to i ja pochwalę się moim przystojniakiem
no i gratuluję kobietki pozytywnych wieści z wizyt,oby tak dalej
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5600d83f90ac.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb0c47547680.jpgAga9090, Kaczorka, Emiilka, Lusesita, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nikuś, ogromnie Ci gratuluję córeńki
Niech dalej zdrowo rośnie, ku uciesze rodziców
Ja przyklasnę Dziewczynom - ni w ząb nie ogarniam Twojego suwaczka
Myślałam, że tylko mój ciążowy mózg tego nie ogarnia, ale chyba nie jest jeszcze tak źle ze mną
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
A jednak źle ze mną
Przeczytałam swój post z popołudnia i pogratulowałam Olik Minionka
Minie, Kochana, oczywiście gratuluję Tobie usłyszenia dobrych wiadomości na wizycie i ślicznego Gumisia
Olik, albo o Tobie pomyślałam, albo miałam Ci coś napisać, ale za żadne skarby świata sobie nie przypomnę o co mi chodziło
Minie Black, olik321 lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualnyEmilka czytałam Twojego posta i nie zauważyłam pomyłki, także czuj się jak wśród swoich
A przy okazji przyjmij ode mnie gratulacje też udanej wizyty
P.s. Dawno nie pokazywałaś brzuszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 20:09
Emiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dziękuję! Chyba macie więcej wiary w Minionka niz ja miałam - obiecuję się poprawić! Ścieło mnie dzisiaj z nóg z tych emocji i właśnie wstałam
Lamka, Nika wam też pewnie spadł kamień z serca - gratuluję udanych wizyt i pięknych dzieci!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 20:24
Emiilka, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane Dziewczyny, dzisiaj uruchomiliśmy stronkę na facebooku, z moimi uszytkami dla niemowląt i dzieci
Narazie startujemy z konkursem, a kolejne produkty będą się pojawiać sukcesywnie
Będę bardzo wdzięczna za Wasze "lajki"
Profil nazywa się ' dreamlove '
Raczkujemy, ale mamy nadzieję się rozkręcić
Z góry każdej z Was dziękuję :* :*olik321, summer86, Aga9090, blue00, KateHawke, Emiilka, pilik, Minie Black, Achia, Lusesita, Lunaris, Lena21, lamka, Karma88, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
never_lose_hope wrote:Kochane Dziewczyny, dzisiaj uruchomiliśmy stronkę na facebooku, z moimi uszytkami dla niemowląt i dzieci
Narazie startujemy z konkursem, a kolejne produkty będą się pojawiać sukcesywnie
Będę bardzo wdzięczna za Wasze "lajki"
Profil nazywa się ' dreamlove '
Raczkujemy, ale mamy nadzieję się rozkręcić
Z góry każdej z Was dziękuję :* :* -
nick nieaktualnyAchia wrote:Minie a jak się czujesz? Jakoś ciążowo? Objawy?
Czuje się przede wszystkim mocno ospala... Mam może 10% energii, która miałam dotychczas czas. No i męczą mnie całodzienne mdłości, co się odbiło już na wadze -2 kg (choć brzuch mam dalej pokaźny).
Siedzenie w domu jednak mi służy, nie licząc wariactwa weekendowego związanego ze stresem przed wizytą, czuję się jak oaza spokojuAchia, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Kochane,
wczoraj wróciłam z wakacji, postaram się was nadrobić wkrótce, ale wiem, że nie będzie łatwo
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze.
Ja mam jutro wizytę u palanta na NFZ, idę jednak do niego, bo okazało się, że moje wyniki badań dostanie do ręki położna, a nie ja. Pierwszy raz spotykam się z taką praktyką, ale cóż... zależy mi na nich.
Pewnie nawet nie zrobi mi USG.
12.06. mam prenatalne u mojego gina, więc muszę jakoś wytrzymać. Oby tylko było dobrze.KateHawke lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny