X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka super wieści, bardzo się cieszę, że wszystko w porządku u Was <3 ciekawe czy te 60% zamienią się w 100%, czy może Książę zamieni się jeszcze w Księżniczkę :) usługa faktycznie dość droga, aczkolwiek ją w sumie płaciłam 250 zł za wizytę + pappa w Diagnostyce, no ale Ty bez pappy to cena szaleństwo... Ale grunt że dzidziuś zdrowy, to przecież najważniejsze :)

Minie dla Ciebie też gratulacje, śliczny Minionek :) niech dalej tak ślicznie rośnie <3

Emilka Twój Maluszek naprawdę nieźle wyprzedza wiek z OM! :D dosłownie rośnie jak na drożdżach :) pozazdrościć :)

Bajka niezmiernie się cieszę, że wciąż jesteś w dwupaku! Każdy dzień jest na wagę złota i z każdego dnia cieszę się razem z Tobą :)

Przepraszam, że tak skrótowo, ale od soboty jestem nad morzem, internet tylko w komórce, bo laptopa nie brałam nawet, no i jak to na urlopie - na wszystko brakuje czasu :)

Natomiast wczoraj myślałam, że pęknę ze śmiechu, jak na plaży znalazłam nic innego, jak opakowanie Bobotestu! Nie muszelkę, nie bursztynka - Bobotest :D

Ja cieszę się z każdej godziny tutaj, bo potrzebowałam odpoczynku jak nigdy. Co raz częściej czuję też kopniaki, choć głównie jak leżę lub siedzę. Nie są w żaden sposób regularne, dzisiaj chyba jeszcze nie czułam, ale może wieczorem dzidzia da znać :)

Nika trzymam kciuki teraz za Ciebie!!!

Olik widzę, że razem wizytujemy 7 czerwca, Ty USG 3 trymestru, ja połówkowe. Trzymam kciuki, żeby ta 7 dla nas obu była super szczęśliwa i oby Twoja szyjka przestała się wygłupiać i była super twarda :) i jeszcze chciałam dodać, że odlotowo wyglądałaś w tej sukience! Naprawdę modelka z Ciebie!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 17:29

lamka, Emiilka, Bajkaaa, Minie Black, Lunaris lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest na 75% dziewczyna z kością nosową  wyprzedza om o 5 dni. Najpierw spała i miałam zawał że się nie rusza. Wszystko wygląda ok 
    Zapomniałam zabrać receptę ale się obejdzie, ehh

Emiilka, Aga9090, olik321, Jeżowa, Achia, malka, blue00, Minie Black, Angelika83, lamka, Bajkaaa, Kaczorka, Lena21, pilik, summer86, Lusesita, Tosia2323, KateHawke, Karma88, Karolina90, never_lose_hope, Lunaris, JustynaG, Rucola, Flowwer, Sarna84, Phnappy lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika super cieszę się bardzo :)

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudowne wiadomości dnia dzisiejszego :) Nika super!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Matki w przedszkolu u Nadii:
    ❤️
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/650901fdef58.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9cf203170a7b.jpg

Nadia w żółto-białej sukience :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 18:25

Bajkaaa, blue00, Kaczorka, pilik, Emiilka, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika super, że wszystko ok z malenstwem! :-) ile ma crl? Bo my chyba bardzo podobnie idziemy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne zdjęcia z występów wrzucacie to i ja pochwalę się moim przystojniakiem :P no i gratuluję kobietki pozytywnych wieści z wizyt,oby tak dalej :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5600d83f90ac.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb0c47547680.jpg

Aga9090, Kaczorka, Emiilka, Lusesita, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika a jak mama? Już wie?
    Który to tydzień u Was, bo jestem chyba za głupia na Twój suwaczek i nie jestem w stanie tego przetworzyć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 18:37

Phnappy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Nika a jak mama? Już wie?
    Który to tydzień u Was, bo jestem chyba za głupia na Twój suwaczek i nie jestem w stanie tego przetworzyć :)
    Też się dołączam do prośby. Tak samo nie ogarniam :P

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikuś, ogromnie Ci gratuluję córeńki :) Niech dalej zdrowo rośnie, ku uciesze rodziców ;) Ja przyklasnę Dziewczynom - ni w ząb nie ogarniam Twojego suwaczka :D Myślałam, że tylko mój ciążowy mózg tego nie ogarnia, ale chyba nie jest jeszcze tak źle ze mną ;)

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Emiilka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jednak źle ze mną :D Przeczytałam swój post z popołudnia i pogratulowałam Olik Minionka ;) Minie, Kochana, oczywiście gratuluję Tobie usłyszenia dobrych wiadomości na wizycie i ślicznego Gumisia <3 Olik, albo o Tobie pomyślałam, albo miałam Ci coś napisać, ale za żadne skarby świata sobie nie przypomnę o co mi chodziło ;)

Minie Black, olik321 lubią tę wiadomość

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka czytałam Twojego posta i nie zauważyłam pomyłki, także czuj się jak wśród swoich :-D
    A przy okazji przyjmij ode mnie gratulacje też udanej wizyty <3
    P.s. Dawno nie pokazywałaś brzuszka ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 20:09

Emiilka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję! Chyba macie więcej wiary w Minionka niz ja miałam - obiecuję się poprawić! Ścieło mnie dzisiaj z nóg z tych emocji i właśnie wstałam ;)
    Lamka, Nika wam też pewnie spadł kamień z serca - gratuluję udanych wizyt i pięknych dzieci!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 20:24

Emiilka, lamka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie a jak się czujesz? Jakoś ciążowo? Objawy?;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Dziewczyny, dzisiaj uruchomiliśmy stronkę na facebooku, z moimi uszytkami dla niemowląt i dzieci :)
    Narazie startujemy z konkursem, a kolejne produkty będą się pojawiać sukcesywnie :)

Będę bardzo wdzięczna za Wasze "lajki" :)

Profil nazywa się ' dreamlove '

Raczkujemy, ale mamy nadzieję się rozkręcić :) :)

Z góry każdej z Was dziękuję :* :*

olik321, summer86, Aga9090, blue00, KateHawke, Emiilka, pilik, Minie Black, Achia, Lusesita, Lunaris, Lena21, lamka, Karma88, Angelika83 lubią tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    never_lose_hope wrote:
    Kochane Dziewczyny, dzisiaj uruchomiliśmy stronkę na facebooku, z moimi uszytkami dla niemowląt i dzieci :)
    Narazie startujemy z konkursem, a kolejne produkty będą się pojawiać sukcesywnie :)

Będę bardzo wdzięczna za Wasze "lajki" :)

Profil nazywa się ' dreamlove '

Raczkujemy, ale mamy nadzieję się rozkręcić :) :)

Z góry każdej z Was dziękuję :* :*
    Zrobione :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Minie a jak się czujesz? Jakoś ciążowo? Objawy?;)
    Achia dziękuję, że pytasz! <3
    Czuje się przede wszystkim mocno ospala... Mam może 10% energii, która miałam dotychczas czas. No i męczą mnie całodzienne mdłości, co się odbiło już na wadze -2 kg (choć brzuch mam dalej pokaźny).
    Siedzenie w domu jednak mi służy, nie licząc wariactwa weekendowego związanego ze stresem przed wizytą, czuję się jak oaza spokoju :)

Achia, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość

• Daniela Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,

wczoraj wróciłam z wakacji, postaram się was nadrobić wkrótce, ale wiem, że nie będzie łatwo ;)

Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze.

Ja mam jutro wizytę u palanta na NFZ, idę jednak do niego, bo okazało się, że moje wyniki badań dostanie do ręki położna, a nie ja. Pierwszy raz spotykam się z taką praktyką, ale cóż... zależy mi na nich.
    Pewnie nawet nie zrobi mi USG.

12.06. mam prenatalne u mojego gina, więc muszę jakoś wytrzymać. Oby tylko było dobrze.

KateHawke lubi tę wiadomość

❤️2013
    ❤️2015
    ❤️2018
    ❤️2020
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daniela :) fajnie że wróciłaś! Ja też jutro wizytuję a prenatalne mam 11.06 także idziemy łeb w łeb ;)
    Jak samopoczucie po wakacjach?
    Minie- to super ze jest dobrze a mdłości pewnie zaraz miną ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja dołączę bo prenatalne mam 14.06 :)

Achia, Daniela, pilik lubią tę wiadomość

‹‹ 719 720 721 722 723 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ