Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Standardowo dzien dobry z rana.
Ja tez po zastrzyku. Zaraz bede jadla chyba i od razu leki wezme.
Jeszcze tydzien i wizyta u Dr!!! Nie moge sie doczekac i mam stracha jednoczesnie, bo jestesmy coraz blizej pechowego terminu z ostatniej ciazy...
Bajkaaa jak tam sytuacja? Kolejny dzien do przodu!Tosia2323 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści. Takie informacje super sie czyta
Sroka droga, na zrobienie Was po całym dniu nie jest łatwe
Wstawiam wam zdjęcie z wczorajszego dnia . Tak radzilysmy sobie z upalem
Mój tuptus tak nogami przebieral, że zdjęcia zrobić nie mogłam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a359a3b00ec.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 06:31
Kaczorka, 91Ewela09, pilik, Aga9090, Tosia2323, lamka, Yoselyn82, Achia, Rucola, JustynaG, Karma88, blue00, Lunaris, JuicyB, KateHawke, Lena21, Emiilka, malka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Tak u mnie kolejna noc za mną, mam nadzieję że dziś będzie lepszy dzień niż wczoraj bo trochę się bałam tych dziwnych boli popołudniu ale może mała mi zmieniła ułożenie muszę dziś zapytać na obchodzie i zobaczymy kiedy będą chcieli mi zrobić usg bo nie ukrywam że wolałabym dowiedzieć się że gorzej nie jest, no i byle do soboty żeby kolejny tydzień był skończony:)
Dziewczyny aż tak gorąco jest na dworze?
Aha ja miałam taki beznadziejny sen masakra... Dobrze ze juz jest ranoStaraczkaNika, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Miłego dnia, dziewczyny i maluchy w brzuchach i poza nimi
I pytanie - co na ból głowy w ciąży?StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:Dzień dobry dziewczyny
Tak u mnie kolejna noc za mną, mam nadzieję że dziś będzie lepszy dzień niż wczoraj bo trochę się bałam tych dziwnych boli popołudniu ale może mała mi zmieniła ułożenie muszę dziś zapytać na obchodzie i zobaczymy kiedy będą chcieli mi zrobić usg bo nie ukrywam że wolałabym dowiedzieć się że gorzej nie jest, no i byle do soboty żeby kolejny tydzień był skończony:)
Dziewczyny aż tak gorąco jest na dworze?
Aha ja miałam taki beznadziejny sen masakra... Dobrze ze juz jest rano
Dobrze że ciągle jesteś w dwupaku!Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b91590fcc70f.jpg
Dziewczyny zdjęcie kiepskie, ale fura stoisummer86, Aga9090, lamka, Malwas, Achia, Karma88, Kaczorka, Minie Black, Yoselyn82, Ania1003, Bajkaaa, Lusesita, blue00, Lunaris, Flowwer, pilik, olik321, Emiilka, Jeżowa, KateHawke, Angelika83, Lena21 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lusesita wrote:Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści. Takie informacje super sie czyta
Sroka droga, na zrobienie Was po całym dniu nie jest łatwe
Wstawiam wam zdjęcie z wczorajszego dnia . Tak radzilysmy sobie z upalem
Mój tuptus tak nogami przebieral, że zdjęcia zrobić nie mogłam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a359a3b00ec.jpgLusesita lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Nika, Lamcia gratuluję udanych prenatalnych
Nika ja z bólami głowy też sobie nie mogę poradzić, ale również biorę paracetamol, wypiję jakąś kawkę i amol na skronie. Dobrze jest też wyjść na dwór przewietrzyć się i nie leżeć płasko, tylko mieć uniesioną górną część ciała. Więcej chyba nie poradzę i łączę się w bólu.
Bajka super, że dobrze się trzymacie, oby tak dalej.
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Rucola jaką wersję kolorystyczną wzięliście?
Nasz też już stoi złożony i wietrzy się. Mam nadzieję, że będą nam dobrze służyć.
Lusesita, Dominika jest przesłodka
U mnie dziś znów nocne czuwanie o 2 do 4, ale dziś się cieszyłam z aktywności bobasa, bo wczoraj bardzo spokojna była i przyznam, że trochę mnie to stresowało. Może jak mama nie lubi upałów
Dziewczyny, pamiętajcie, żeby teraz więcej wody pić. Mój lekarz ogólnie jest wyluzowany, ale na koniec wizyty też rzucił taki przykaz.Lusesita lubi tę wiadomość
-
Lusesita jaki słodziaczek!
Bajkaaa u nas od wczoraj masakra, upał potworny, strach z domu wychodzić.
Zrobiłam sorbet truskawkowy, mrozi się w lodówce. Ale coś te truskawki śmierdzą dla mnieChociaż nikt nie widzi z nimi problemu.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Rucola super bryka
.
Nie mogę się doczekać, kiedy my będziemy już coś kupować. Póki co obmyślam, jak pomalujemy pokój
. Już wybrałam nawet farby beckersa blue sky, misty grey i białą i jakoś to połączymy.
Borykam się cały czas z infekcją. W zeszłym tygodniu lekarz zalecił odstawienie luteiny dopochwowej,bo miałam stan grzybiczy, brałam tabl. dopochwowe clotrimazol. Byłam w poniedziałek i nadal wydzielina obfita... mam dalej wziąć jeszcze parę tabletek.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
summer86 wrote:Rucola jaką wersję kolorystyczną wzięliście?
Nasz też już stoi złożony i wietrzy się. Mam nadzieję, że będą nam dobrze służyć.
Jeszcze raz dziękuję za cynk, zaoszczędziłam 350 zł#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021