Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena21 wrote:Nika mam obawy, że północy to my nie dotrwamy w tym roku :p i to nie z upojenia %%%
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Podchlapka, golenie sadu (głównie na nogach), bąbelki od 3.40 i mogę iść na wizytę... o 9dziś chyba nerwy spać nie dają.
-
Dzień dobry
Ja się witam w kolejnym dniu
Już po antybiotyku, zaraz leki trzeba wziąść potem śniadanko, ktg, obchod, obiad i już będzie popołudnie
I oby tak leciało, a zaczynam mieć okropne sny, na szczęście nie związane z ciąża ale jak śnie tzn ze nie jest najgorzej
Lunaris kciuki i zobaczysz będzie dobrze doktorek będzie fajnyagulineczka, KateHawke, Lunaris, JustynaG, reset lubią tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Bajka i zaraz 28 tygodni na boku. Super
?
pilik, summer86, StaraczkaNika, Lusesita, Rucola, Aga9090, Emiilka, Lena21, Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Phnappy - u mnie była informacja o kości nosowej.
Sylwester - pospałyśmy do północy a później wstałam i wypiłam lampkę Piccolo
Przy stole wigilijnym też się nie nasiedziałam, bo Aluśka akurat przechodziła swój najgorszy skok rozwojowy i trzeba było ją zabawiać.
Ale i tak uważam, że to były najbardziej spełnione święta w życiu
Bajka - jeszcze 2 dni i czerwiec
Lunaris - powodzenia dziś na wizycie u nowego doktorka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 06:30
Bajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Dzień dobry,
Podchlapka, golenie sadu (głównie na nogach), bąbelki od 3.40 i mogę iść na wizytę... o 9dziś chyba nerwy spać nie dają.
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Dzień dobry
Ja się witam w kolejnym dniu
Już po antybiotyku, zaraz leki trzeba wziąść potem śniadanko, ktg, obchod, obiad i już będzie popołudnie
I oby tak leciało, a zaczynam mieć okropne sny, na szczęście nie związane z ciąża ale jak śnie tzn ze nie jest najgorzej
Lunaris kciuki i zobaczysz będzie dobrze doktorek będzie fajny
-
StaraczkaNika wrote:No to kolejny dzień do przodu. A Ty masz sterydy, więc możesz sobie liczyć każdy dzień w szpitalu podwójnie
Tzn jak podwójnie?
Wiecie już bym chciała dowiedzieć się czy moja Zosieńka ładnie rośniea tu niewiadomo kiedy usg będzie, eh niby szpital a nie robią usg co chwilę
-
Lunaris tylko nie zrób nam psikusa jak kiedyś, co się cały dzień nie odzywałaś po wizycie:P od razu po wizycie prosze meldowac dobre informacje
kciuki!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2018, 06:58
Bajkaaa, blue00, Emiilka, summer86, Flowwer, pilik, Karma88, Lunaris lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunaris kciuki zaciśnięte!
Witam się po nieprzespanej nocy z bolącą znowu głowąPrzez 1,5h nie mogłam zasnąć, do tego "rwały" mnie łydki i swędziała pięta od spodu. Tak uporczywe głupie uczucie. Pierwszy raz tak miałam.
Aga w końcu suwaczekU mnie pomału mdlości przechodzą
No i witam się w rozpoczętym 16 tygodniuBajkaaa, Flowwer, Aga9090, Kaczorka, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dzień dobry
Lunaris kciuki i czekamy na wieści max do 10
Bajeczko u mnie w szpitalu usg miałam tylko przy przyjęciu, a tak to tylko badanie na samolocie co kilka dni, jak zapytałam jednego gburka o usg na obchodzie to mi odp. że w ciąży usg robi się trzy razya tak w ogóle to u nas był obchód 2x dziennie: o 8 rano i o 20. Oby u Ciebie było inaczej z tym usg
U mnie tygodnie zaczynają się w sobotę, choć ten suwaczek na dole twierdzi, że od niedzieli, ale nie pamietam jak go zmienić :p jeden dzień różnicy to nic
Czy Was też tak bolą żebra?Lunaris lubi tę wiadomość