Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenusia śliczny suwaczek !!!
Mini nowe zdjęcie
trojaczki! powinna dostać potrójne macierzyńskie- finansowo i czasowo
...zaczynam się sraczkować przed wizytą jutro z rana... boję się że mnie doktorek pogoni...Aga9090, Minie Black lubią tę wiadomość
-
Lunaris nic doktorek nie pogoni nic sięnie bój
U mnie byli teście i teściowa mi przywiozła ucierane ciasto z truskawkamikobieta do północy robiła hehe
summer86, Lena21, Achia, Lunaris, emi2016, pilik, Aga9090, Emiilka, StaraczkaNika, KateHawke, Karma88, Jeżowa, malka lubią tę wiadomość
-
Hehe mniam zjadłabym takie ciacho
Moja teściowa chciała mi rzeczy Frania prasować i wiem, że to głupio zabrzmi, ale sie nie zgodziłam - prasuje po troszkeczke sama - np. 15-20 minut. Nie chodzi o to, że jestem jakaś nawiedzona, raczej o to że jeszcze za 10 lat bym słyszała o tym, że ona mi wyprasowała, wiec uwierzcie mi, że prędzej bym obcej kobiecie zapłaciła niż jej to posłała, nie mówiąc już o tym, że na 100% by komentowała ubrania itp.
Muszę przyznać, że czuję się całkiem dobrze jak dużo odpoczywam, a że już troszkę się ruszam to znowu psychicznie tez jest lepiej - wiem, że jeszcze 18 dni musimy poczekać, ale czuję się już o wiele bezpieczniej niż w 31 tygodniu i bez sterydów
Ja dziś zjadłam arbuza i sorbert z mango pyyyyyyycha :ppilik, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa, też mam wynik GBSa i niestety też dodatni, ale jakoś liczyłam się z tym. Na szczęście wrażliwy na 3 rodzaje antybiotyków, więc może nie będzie tak źle.
Pilik, cieszę się, że wszystko ok na wizycie -
Miałam Was pytać o prenatal duo
Kupiłam - myślałam, że to 60 tabletek, a tam tabletki + kapsułki.
Jak bierzecie? Po 1 czy 1+2?
Co do zaparć - mi pomaga jak dosypię sobie do jogurtu/koktajlu błonnik. Do tej pory zwalałam do na progesteron, nie na prenatal uno...
U mnie wyników cały czas brak
Na każdy dźwięk telefonu dostaję palpitacji serca... co za koszmarny stan zawieszenia
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Summer u mnie wrażliwy na dwa antybiotyki ale i tak zobaczymy co jutro lekarze powiedzą ale jestem dobrej myśli
że będzie bez zmian
Phnappy nie zazdroszczę tych nerwów w oczekiwaniu na wyniki ale jestem przekonana że będą super, tylko niestety trzeba czekać -
Bajkaaa wrote:Lunaris nic doktorek nie pogoni nic sięnie bój
U mnie byli teście i teściowa mi przywiozła ucierane ciasto z truskawkamikobieta do północy robiła hehe
-
Dziewczyny będę wystawiać ubranka w rozm.50 po Dominice. Nie potrzebuje któraś z Was? H&m i CoolClub że smyka. Wszystko tylko po małej , oprócz 2 bodziakow.
Urodziła się długa 52cm i ubranka służy przez okolo 3tyg.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b5a1e1b6a07.jpgRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Nika myślę że każda z nas w tym roku będzie mieć niezapomnianego sylwestra
Aga9090, Achia, Rucola lubią tę wiadomość
-
Kurcze wiecie co... spojrzałam na wynik całościowy po pappa bratowej (robiła jakoś na jesieni też w Medicover) i ona w ogóle nie ma w ryzyku ujętej kości nosowej!!
Tylko na wiek, FHR, przezierność, białko i betę...
Nie wiem czy coś się zmieniło, czy "dorzucają" tę kość jak coś jest niehalo... Mogłybyście pls pls sprawdzić jak macie? Byłabym wdzięczna - chociaż po co mi w sumie ta wiedza już sama nie wiemGdybym miała samo usg i później by nie wzięli kości i by nam to tak nie spieprzyło końcowego wyniku to w ogóle byśmy ominęli ten cały stres z nifty
Przepraszam, że tak o sobie tylkojuż chcę tutaj pisać z Wami o bujaczkach, ubrankach, laktatorach... chcę żeby moim jedynym zmartwieniem był wybór koloru ubranek i imion
edit: jeszcze oglądam drugi sezon Podręcznej i normalnie mnie ściska w środku... nie chcę robić spoilerów - ale to jest trochę wariactwo oglądać ten serial w ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2018, 22:12
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Phnappy niestety nie robiłam pappy, także nie pomogę, ciagle trzymam kciuki i wierzę, że skończy się u Was na strachu
Pilik ja coraz częściej zaczynam wątpić, że użyję choć raz tych na 56 cm
Nika mam obawy, że północy to my nie dotrwamy w tym roku :p i to nie z upojenia %%%
Nenusia mój lekarz też wspominał coś o 38 tc w razie cesarki
Dobrej nocki kobietkijak ogarnę jak wstawić filmik to Wam pokażę jak mój wąż szaleje
Rucola lubi tę wiadomość