Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się po chwilowej nieobecności, miałam ostatnio mnóstwo pracy.
Zaraz zabieram się za nadrabianie bo mam chwilę w pociągu.
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla Waszych maluszków :* niech rosną silne, zdrowe i szczęśliwe
Ja się pochwalę, że mam sprawdzona pracę magisterską i w przyszłym tygodniu... Drukuje ! Jestem z siebie dumna
Emilka, Flower mocne kciuki za wsze wizytyBajkaaa, Rucola, Karma88, Aga9090, Achia, Kaczorka, KateHawke, Flowwer, Jeżowa, summer86, admiralka, Emiilka, blue00, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Witam się po chwilowej nieobecności, miałam ostatnio mnóstwo pracy.
Zaraz zabieram się za nadrabianie bo mam chwilę w pociągu.
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla Waszych maluszków :* niech rosną silne, zdrowe i szczęśliwe
Ja się pochwalę, że mam sprawdzona pracę magisterską i w przyszłym tygodniu... Drukuje ! Jestem z siebie dumna
Emilka, Flower mocne kciuki za wsze wizyty
Tez czekam na wieści od FlooLuna1993 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny później was nadrobię bo od rana organizuje dom i pakuje. Pesser doszedl i jadę na IP c.d.n
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flo kciuki!
A nas dzisiaj teść do południa zabrał na lody na dzień dzieckaobjadlam się strasznie!
Teraz przegryzłam byle co i jadę z koleżankami na... Lody, które już mamy umówione od tygodnia. Ja przez ten ostatni miesiąc przytyję więcej niż przez całą ciążę jak tak dalej pójdziesummer86, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, kopiuję z czerwcowego
Dziewczyny, my już po
Generalnie, pan dr zbadał synka bardzo dokładnie. Wszystkie narządy widoczne, prawidłowa budowa serduszka, przepływy wszystkie ok. Ilość wód płodowych odpowiednia. Z pomiarów wynikało, że jest jak na 21+5/6, a dzisiaj mamy 21+0Jedno mnie zastanawia - na wizycie, u innego lekarza, w pon. mały miał 469 gram, a dzisiaj pan dr powiedział, że mamy dużego chłopczyka, który ma 457-467 gram (! - czyżby nic nie przybrał?) (i tak wyprzedza o tydzień termin wagi). Mam nadzieję, że to jest jakiś błąd pomiaru... Dzisiaj pan dr miał naprawdę extra sprzęt i zdecydowanie było lepiej wszystko widać (świetne powiększenia) niż na tej poniedziałkowej wizycie. Zdjęcia też są o niebo lepsze.
Z szyjką nawet lepiej niż ostatnio - 4,53 cm, a w pon. było 4,22, ale to też już teraz zwalam na błąd pomiaru
Generalnie wszystko jest super, mamy zdrowego synka i kolejna wizyta u niego dopiero w 30 tyg.
Dziewczyny, z tego wszystkiego zostawiłam fotki i filmik w samochodzie. Wieczorkiem wstawię foto, a teraz bardzo Wam wszystkim dziękuję za kciuki!Jeżowa, malka, Achia, JuicyB, Flowwer, KateHawke, lamka, Rucola, Lena21, blue00, Bajkaaa, Kaczorka, Lunaris, JustynaG lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualnyEmilko bardzo się cieszę i całuje Antosia,myślę że waga nie masz się co martwić, bo chyba żaden pomiar wagi nie jest super dokładny, ale mogę się mylić? Zazdroszczę szyki
Kochane, a mnie dziś nagle tknęło, że chce małą inaczej nazwać. Tylko mąż się nie zgadza. Usłyszałam jak pani wolała córkę i poczułam, że to jest to!Emiilka, pilik, lamka lubią tę wiadomość
-
Lunka, jak, jak??
Karma, też mam nadzieję, że to kwestia sprzętu albo błędu w pomiarach, bo dzisiaj też ta kość udowa wcale nie wyszła taka wielka... 26 czerwca kolejna wizyta na NFZ (u tej pani dr, co byłam w pon.) i mam nadzieję, że mały ładnie przybierzeKarma88 lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
Luna- tak się nie robi, że rzucasz hasło, a teraz wszystkie czekają w napięciu!
Btw. gratuluję pracy, teraz to już z górkiEmiilka lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.