Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNooo Luna,będę dumna jak ją tak nazwiesz
,byłaby moją imienniczką hehe.Jestem bardzo zadowolona z wizyty,maluszek piękności ssał paluszka,machał rączką.Sprawdzaliśmy też płeć,a jakie pośladki ma hehe.Wyglada na to,że będzie dziewczynka,z profilu twarzy cudna
.Szyjka długa,odstawiam duphaston,mam brać tylko aspargin i nospę,jej doraźnie.
Lena21, KateHawke, Luna1993, Jeżowa, Aga9090, Emiilka, Lunaris, Kaczorka, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, patrzcie na to! Normalnie w punkt! Czegoś takiego cała poprzednia ciaze szukałam
https://www.facebook.com/mamavillepl/posts/2209706939257157Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 17:35
Rucola lubi tę wiadomość
-
Flowwer to mega dawka magnezu zrobi swoje bo rozumiem że cię na weekend zostawili w szpitalu od razu?
Mega się cieszę że szyjka długa a macica pewnie się przygotowuje ale za mocno więc ogarna szybko temat
Emilka cieszę się że polowkowe uspokoiły
Co do imion u nas w rodzinie jest mała Basia i często mówimy do niej Barbara no poprostu idealnie oddaje jej charakter i super się tak mówi na małe dziecko heheEmiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaryzykuję,Kaczorka dopisz mi córcię Sandrę,jak się zmieni to będzie Igor
,ale mam nadzieję,że nie
A i muszę się wam pochwalić,jak od dwóch tygodni czuje mizianie na dole tak teraz od dwóch dni czuję już mocniej.Myślę,że kwesta dni nim poczuję kopnięcia.Gin mówiła,że to możliwe bo jestem wieloródką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 18:20
Bajkaaa, Achia, Aga9090, Emiilka, Lunaris, JustynaG, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Sammer córeczka gotowa jest i 3kg to ladna waga. A jak z szyjka?
U mnie dziś szyjka 35mm ale mimo tego założyli pesser bo mam skórcze i leżę pod kroplówką. Synek już waży ok 1300g
Flowwer, dobrze że szyjka długa, a skurcze szybko opanują w szpitalu. Zobaczysz, że jeszcze Szymek nie bedzie chciał z brzuszka wyjść przed terminemDuży chłopak już z niego!
U mnie dziś szyjki lekarz nie sprawdzał, bo nie byłam u prowadzącego, ale na wizycie tydzień temu mocno trzymała, lekarz kazał zacząć więcej chodzić, więc chodzęKoleżanka od 20 tygodnia walczyła z krótką szyjką, a jej synek urodził się 2 dni po terminie.
Z tymi szyjkami to się nie przewidzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:Zaryzykuję,Kaczorka dopisz mi córcię Sandrę,jak się zmieni to będzie Igor
,ale mam nadzieję,że nie
A i muszę się wam pochwalić,jak od dwóch tygodni czuje mizianie na dole tak teraz od dwóch dni czuję już mocniej.Myślę,że kwesta dni nim poczuję kopnięcia.Gin mówiła,że to możliwe bo jestem wieloródką. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:Ja juz mam na tyle wyraźne,że czuję niezależnie od tego co robię,przeważnie w okolicy blizny po cięciu,czasem po bokach.
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór
Kolejny upalny dzień minął! najgorsze że jakoś mi lody nie wchodzą ... ale właśnie kilo czereśni weszło
Flower kciuki za szyjkę- niech grzeczni trzyma się na pesarku bo wszędzie dobrze ale z mamą najlepiej -
Aga wyniki super, jedynie toxo będziesz musiała pewnie powtórzyć bo nie przechodziłaś.
Flower dobre wieścimi już szyjki ostatnio nie mierzyła bo powiedziała że ciąża już bezpieczna i nie będziemy mierzyć. Ręcznie tylko sprawdziła i powiedziała, że trzyma. Ja już mam coraz bardziej dość, mam nadzieję że jeszcze dwa tygodnie tylko
...
Flower dobrze że szyjka ładna, a pessar nie zaszkodzi!
Aga9090, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny