Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
Nacieszyłam oko Waszymi wspaniałymi brzuszkamii wspaniałymi sukniami
kobiety to jednak piękne stworzenia
Tak powoluśku będę próbować być z Wami na bieżąco, bo u mnie zaczyna się stresujący czas. Same wiecie- pierwsza wizyta, serduszko, prenatalne itd itd
Bajka trzymam kciuki za Was jutro :*Bajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:Cześć
Nacieszyłam oko Waszymi wspaniałymi brzuszkamii wspaniałymi sukniami
kobiety to jednak piękne stworzenia
Tak powoluśku będę próbować być z Wami na bieżąco, bo u mnie zaczyna się stresujący czas. Same wiecie- pierwsza wizyta, serduszko, prenatalne itd itd
Bajka trzymam kciuki za Was jutro :*
Wiemyja czuję się totalnie zielona :p dlatego cieszę się że jest forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 21:47
Siwulec lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Belly pokazuje początki kolejnych trymestrów o tydzień wcześniej niż większość źródeł.
-
Siwulec jesteś zawsze miłe widziana
Nika sprawdziłam jeszcze swoje badania prenatalne, w ogóle nie mam info o ryzyku porodu przedwczesnego, a swoją drogą mój M był przy conajmniej kilku usg dowcipnych i luzik, bo przecież on i tak patrzy z lekarzem na ten monitor nad moja głowa a ja na ten nad moimi nogamiwątpię żeby w tym momencie zaglądał mi w Grażynę
Bajeczko miałaś wenflon przez dwa tygidnie w tym samym miejscu ?
Pytam, bo mi położne mówiły, że co 72h się powinno zmienić, ale czasem trochę przetrzymują
Ja zrobiłam domowe hamburgery na kolacje i chyba pęknętego mi było trzeba :p
Jeśli chodzi o chrzest to my planujemy, ale nie ma takiej cząsteczki w moim mózgu, która by wpadła na to by komuś innemu mówić czy ma chrzcić czy nie, naprawdę nie pojmuje, żeby się komuś wpieprzac w tego typu decyzjeSiwulec lubi tę wiadomość
-
Mi też się wydaje że 27tc to 3 trymestr i początek 7 miesiąca bo 8 zaczyna się w 32tc tylko mówimy o skończonych tygodniach ciąży.
Siwulec wiemy wiemy jaki jest stresujacy 1 trymestr i pamiętaj że my rozumiemy tutaj wszystkie schizy także jakby co to wal śmiałoSiwulec lubi tę wiadomość
-
Będę walić
dziękuje
Tymczasem idę spać bo jestem totalnie wypluta dzisiaj
Dobrej nockiBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Nie ten akurat mam os zeszłego wtorku tzn miałam a nikt nic nie mówił że co 72h się powinno zmienić i dzięki Bogu bo przynajmniej miałam w fajnym miejscu bo w innym na drugi dzień mi się przytkal a tu mi najmniej przeszkadzał
Ja też planuje chrzcic chociaż jak chciałam zdenerwowac mamę lub teściów to mówiłam że jeśli w ogóle się zdecydujemy chrzcic hehe wtedy im żyłka się napinala ale nic mówić nie mogli hehe,
Zresztą powiem wam że jakoś będąc w szpitalu tutaj powoli odzyskuje wiarę sama nie wiem czemu ale jakoś mi tak lżej wiedząc o modlitwach i o tym że jednak ktoś tam czuwa nad nami nad moją ZosiaCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Uffff nadrobiłam cały dzisiejszy dzień!
cudowne brzuszki macie
(sukienki też urocze ale wolę brzuszki, jakoś klimat ślubu mnie nie kręcił nigdy
)
Aga witaj na wątku
Bajeczko wypis w moim mniemaniu to dobra wiadomość, najważniejsze jednak żebyś Ty się czuła dobrze i bezpiecznie, wszystkiego dobrego!
Padam na twarz, wybaczcie że nie odniosę się dziś do wszystkich wydarzeń. Dobrej nocy!
Ps Kaczorka bardzo ładna sukieneczka! Zakonnice mogą tylko marzyć o takichBajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!!!! Jakie to dziwne, ze od kiedy jestem na zwolnieniu z lekkością motyla wstaję o 6.30 co przy chodzeniu do pracy było dla mnie dramatem
A tak poważnie to zaczyna mi dokuczać kręgosłup, tak na dole, szczególnie jak leżę. Jak zaczynam chodzic to wszystko się poprawia
Mój Lewko coś mało ruchliwy ostatnio, czuję tylko przebieranie nóżkami w głębi brzucha, co by potwierdzało jego położenie dupkowe.... z takim temperamentem to się raczej nie obróci
Najważniejsze żeby jemu było wygodnie, ja zaakceptuję każdą opcję
KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola, Lewko ma jeszcze troszkę czasu na obrót. U nas dopiero po 30 tygodniu była pozycja główkowa, już nie pamiętam czy w 32 czy troszkę wcześniej, a i tak później miałam wielokrotnie wrażenie, że mała znów fiknęła głową w górę.
Kurczę, martwię się o Anię, bo dawno się już nie odzywała
Flowwer, jak brzuszek?
Wczoraj wieczorem pierwszy raz zaaplikowałam wiesiołka, myślałam że luteina jest kłopotliwa przy wypływaniu - cofam toa ja miałam wątpliwości czy ta żelowa otoczka się rozpuści.
Rucola lubi tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Kurczę dziewczyny nie wiem sama co myśleć, bo skurcze nie przechodzą... są co ok 4 minuty, trwają po 20-30 sek, tabletki wzięłam ponad godzinę temu. Poczekam jeszcze trochę i jak coś to zadzwonię chyba do mojego gina
Lena, próbowałaś wziąć prysznic? Jesli po prysznicu skurcze nie przechodzą to ja bym pojechała do szpitala. Trzymaj się dzielnie!Rucola, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Podczytywalam Was wczoraj z doskoku i podziwialam wasze suknie. Piękne
Aż mi się własny ślub przypomnial. A raczej 2, bo osobno cywilny i kościelny braliśmy. Na złość tesciowi
Nowe dziewczyny witam w naszych szeregach.
Melevis jeśli podczytujesz, to zostawiłam Ci wiadomość. -
Dzień dobry dziewczyny
Witam się w kolejnym dniu
Ja od rana w lekkim stresie co to będzie dzisiaj już oczywiście wydaje mi się że robi mi się jakaś infekcja ale to przecież zobaczy lekarz jakby co, jakieś głupie sny miałam przeżywam wszystko bardzo
Lena trzymam kciuki by to nie było to ale jeśli nawet to pamiętaj że to już jest wysoka ciąża i wszystko będzie dobrze -
Dzień dobry,
my już też po śniadaniu. Teraz odliczanie do godziny 17.00 na wizytę.
Lena tak jak dziewczyny napisały prysznic i zobacz czy przejdzie. Trzymam kciuki.
Bajka jak tylko będziesz coś wiedziała daj nam znać czy wychodziszBajkaaa, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się dziewczynki w nowym dniu znad czereśni
ależ miałam bóle w nocy. W okolicach lewego biodra, promieniowalo aż na zebra. Nic nic nic, ból narasta momentami tak że nie mogłam złapać oddechu, i beczalam w poduszkę. Ani się ruszyć ani podnieść ani obrócić. I za kilka sekund opuszczał. I tak parę razy na minutę. W końcu udało mi się zasnąć i rano już spokój. Nie wiem co to było.
Bajka, wszędzie dobrze ale w domu najlepiej jak to mówiąlekarze napewno zadecydują to co najlepsze dla Ciebie i maluszka
Ja od rana przeglądam sobie allegro, oglądam kocyki, pieluszki muslinowe, bambusowe.. Tego tyle że aż się w głowie kręci. Czytałam na necie opinie że te kocyki dwustronne (z jednej strony minky z drugiej bawełna a w środku jakieś wypełnienie, nie są za dobre bo dość sztywne i średnio współpracują.. Wzory śliczne, macie może takie i możecie coś o nich po powiedzieć czy warto czy lepiej coś innego? Malutka będzie listopadowym dzieciaczkiem.. Rozmiar już wyczytałam że najlepiej około 75x100cm. No i te pieluszki,bambusowe czy muslinowe, czy z nimi jak z tetrowymi że pieluszka pieluszce nierówna i trzeba patrzeć na jakieś parametry czy wszystkie takie same? Staram się zająć głowę myśląc o takich pierdolkach, żeby nie myśleć o tym całym g.. jaki mam w domu
Miłego dnia dziewczynki, ktoś coś wizytuje?