Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Emi dobrze że dr wiedzą co robią na pewno sterydy dostałaś?! Na płuca? Rzucawka uuuuuuuuuuuu dbaj o siebie i maleństwo bo lada chwila będziesz tulić
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Emi2016, jesteś bardzo dzielna!
I nic się nie martw - jestem dowodem na to, że już 32 lata temu sprawnie opiekowano się wcześniakami (a miałam 2 kilo na starcie). Teraz opieka jest super, maleńka będzie miała prawie tak dobrze jak u mamy pod sercem nawet jeśli przywitasz ją wcześniej - swoją drogą - cudowny świąteczny prezent.
Oj, ale ja zawsze zazdrościłam kuzynowi, co ma urodziny w Wigilię! Przy okazji rodzinnego spędu dostawał prezenty do 20tki, a pozostali skończyli na ok 10 roku życia.
Ja odchorowywuję te nerwy, aż mnie kark boli i odsypiam nierzespaną noc. Dziękuję za wsparcie i modlitwy za moją kijankę. Postaram się już tak nie zamartwiać (buahaha, no akurat się uda, pfff)summer86, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Emi kciuki zacisniete. Malutka na pewno juz sobie świetnie poradzi.
Też w pierwszej ciazy trafilsm do szpitala niby tylko z kolka nerkowa, a tu ciśnienie bardzo wysokie, bialkomocz i jeszcze cholestaza...
Przygotowywali mnie do wywołania ale odeszły mi wody i poszło szybko.emi2016 lubi tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Nika Twoje maleństwo to prawdziwy wojownik
mi88, Jadranka, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Poducha jednak dotarła prztestuję dokładnie w nocy, ale wygląda solidnie, nie skrzypi i jestem zaskoczona rozmiarem - nie wiedziałam że taka duża będzie.
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Ja już po polowkowym, maluszek ma 480gi kest wszystko ok fikal sobie koziolki i raczka bawil sie siusiakiem (typowy facet ) leca dalej do przygotowań swiatecznych
StaraczkaNika, Lusesita, Jadranka, emi2016, JuicyB, Flowwer, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
Emi trzymamy bardzo kciuki żeby się uspokoiło a dzidziuś poczekał jak najdłużej!
Dla Ciebie cierpliwości i wytrwałości. Na pewno trudny czas teraz będzie
Nika cudownie że tak walczy!!!
Moniśka super że wszystko dobrze
Ja poduchę sobie uszyłam na próbę ale niestety za duża, fajnie mi się śpi ale mąż wtedy nie śpi i jest walka o kołdrę :p odpuściłam i zastanawiam się nad jakąś mniejszą...
Ja jeżdzę ze swoim do lekarza, on siedzi s poczekalni i jak już usg mi robi to potem mnie zakrywa i go wola na chwile żeby popatrzył jakos wchodzić z nim nie chce na całe badanie, a na usg i tak przyciemnione i zreszta to mi juz nie przeszkadza. A od następnej wizyty pewnie bedzie przez brzuch już tylko robiła. W ogole robią potem jeszcze też dowcipne czy już tylko przez brzuch?
emi2016 lubi tę wiadomość
-
Właśnie wróciliśmy z wizyty
Malutka już nie taka malutka, 620 g a byłam ciekawa czy 500 przekroczy i wszystko jest w porządku. A ja już 6 kilo na plusie, muszę słodycze ograniczyć
No i szyjkę mam długą z czego się ogromnie cieszę
Pilik, ja gdzieś od 12 tygodnia nie miałam już dowcipnego.pilik, emi2016, JuicyB, Flowwer, aiwlys, malka lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Emi dobrze że dr wiedzą co robią na pewno sterydy dostałaś?! Na płuca? Rzucawka uuuuuuuuuuuu dbaj o siebie i maleństwo bo lada chwila będziesz tulić
Nie dostałam sterydów... Nie mogą mi unormować ciśnienia i boją się, że jeszcze bardziej skoczy no i boją się o cukry po sterydach... Po za tym uważają że na tym etapie już lepiej będzie bez... Mała ma sobie podobno poradzić. Chcą zaczekać chociaż do skończonego 35 tygodnia,czyli do poniedziałku, w raze czego mój gin w poniedziałek ma dyżur to będzie ciął jak będzie trzeba... -
moniśka... wrote:Ja już po polowkowym, maluszek ma 480gi kest wszystko ok fikal sobie koziolki i raczka bawil sie siusiakiem (typowy facet ) leca dalej do przygotowań swiatecznych
Jadranka wrote:Właśnie wróciliśmy z wizyty
Malutka już nie taka malutka, 620 g a byłam ciekawa czy 500 przekroczy i wszystko jest w porządku. A ja już 6 kilo na plusie, muszę słodycze ograniczyć
No i szyjkę mam długą z czego się ogromnie cieszę
Pilik, ja gdzieś od 12 tygodnia nie miałam już dowcipnego.
I jakie wiadomości uwielbiam czytać i możemy spokojnie wszystkie przejść święta bo w przyszłe będzie armagedon !!!
Jadranka, pilik lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
emi2016 wrote:Nie dostałam sterydów... Nie mogą mi unormować ciśnienia i boją się, że jeszcze bardziej skoczy no i boją się o cukry po sterydach... Po za tym uważają że na tym etapie już lepiej będzie bez... Mała ma sobie podobno poradzić. Chcą zaczekać chociaż do skończonego 35 tygodnia,czyli do poniedziałku, w raze czego mój gin w poniedziałek ma dyżur to będzie ciął jak będzie trzeba...
Kochana jeszcze chwilę i może święta we trójkę Imię wybrane ?
Sammer testuj i daj znać w razie czego recenzje wrzuć na YTWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 20:38
Provita-Paliga
⛄⛄⛄