Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Emi trzymam kciuki, oby udało się Malutką (no właśnie, jak bedzie miała na imie?) jak najdłużej przetrzymać, a jeśli lekarz uzna lada chwila, że nie należy odkladac cięcia, to ja tak jak Nika- wcześniak sprzed 34 lat, jestem dowodem, że skoro w tamtych czasach wcześniaki i lekarze spokojnie dawali rade, to co dopiero współcześnie
Nie martw się na zapas, zaufaj swojemu lekarzowi, ważne że jesteś już w szpitalu gdzie nieustannie Cię monitorują, a urodzić się w Boże Narodzenie to coś pięknegoemi2016, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aiwlys śliczny brzusio! Ja pewnie tak za miesiąc już bede miała :-p...
Tak myślałam że u każdego lekarza inaczej . Ja wczoraj byłam u tej na lux med i nadal mnie nie zbadała ginekologicznie, wczoraj tylko usg przez brzuch i jeszcze mówiłam że mnie często głowa boli (w domu mam ciśnienie maks 100/60), a u niej 130/80 więc stwierdziła że jest dobre i mi nic nie poradzi :p ważyć nie ważyła ale spytała ile ważę i wpisała do karty . Taki mocno olewczy styl ma ... dobrze że moja prowadząca dokładna i na pytania odpowiada...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2017, 22:52
mi88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aiwlys wrote:A mi w końcu zaczął rosnąć brzuch i się chciałabym pochwalić.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa84423226b9.jpg
❤❤❤
Ja bym dała max 20tc!!aiwlys lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Aiwlys, jaki masz zgrabny brzuszek! Też bym dała max 20 tc.
Ibishka Twój również śliczny i wcale nie jest duży. Mogę spytać ile przytyłaś do tej pory?
Spieszę z relacją z pierwszej nocy z poduszką. Zatem wyspać to się nie wyspałam, bo to jednak nowa pozycja i najtrudniej było mi się przyzwyczaić do tej części między nogami Ale na pewno nie szeleści, jest bardzo przyjemna, wydaje się dobrze wykonana. I pod głową itd. było mega wygodnie. Myślę, że kwestia 2-3 nocy i się zaprzyjaźnimyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 08:13
aiwlys, Sarna84, Bocianiątko, Karolina90 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Aiwlys, jaki masz zgrabny brzuszek! Też bym dała max 20 tc.
Ibishka Twój również śliczny i wcale nie jest duży. Mogę spytać ile przytyłaś do tej pory?
Spieszę z relacją z pierwszej nocy z poduszką. Zatem wyspać to się nie wyspałam, bo to jednak nowa pozycja i najtrudniej było mi się przyzwyczaić do tej części między nogami Ale na pewno nie szeleści, jest bardzo przyjemna, wydaje się dobrze wykonana. I pod głową itd. było mega wygodnie. Myślę, że kwestia 2-3 nocy i się zaprzyjaźnimy
Narazie 3-3.5kg od początku na plusie
A Ty aiwlys? Straszna różnice zauważyłam po 19 tyg, wsadziło go z dnia na dzień, we wtorek zacznę 6 miesiąc to wam wstawię aktualne zdjęcie to zobaczycie jaka jest różnica w tak krótkim czasie
To super że poducha daje nadzieję na wygodne spanie :)u nas sypie śnieg, ale od jutra ma być ocieplenie więc moze go trochę stopnieje:) -
nick nieaktualnyJa do 9 tygodnia schudłam 6 kilo, później przytylam 7kg, więc u mnie kilo więcej od początkowej wagi. Ale dopiero teraz zaczęłam tak solidnie przybierać i wyskoczył mi znienacka brzuch. Wcześniej wyglądałam jakbym się najadla. mam nadzieję, że nagle, ze przytyje 10 kilo w ciągu tych 4 tygodni.
I witamy się w kolejnym tygodniu. ❤
Teraz święta, sylwester, zleci. ☺
A ja nadal nie mam w 100% imienia dla malucha. -
Aiwlys - śliczny,malutki brzuszek ! Ja też jestem niska, więc mam całkiem pokaźny
Olik, Moniśka, Jadranka - gratuluję
Flo - najprawdopodobniej będzie Łucja, chyba że uda się przekonać M na AnielkęBocianiątko, olik321, Jadranka, Flowwer lubią tę wiadomość
-
emi2016 wrote:Aiwlys - śliczny,malutki brzuszek ! Ja też jestem niska, więc mam całkiem pokaźny
Olik, Moniśka, Jadranka - gratuluję
Flo - najprawdopodobniej będzie Łucja, chyba że uda się przekonać M na Anielkęemi2016 lubi tę wiadomość
-
Hej, witam sir na tym watku i mam nadzieje zostac tu minimum 8 miesiecy
Powiedzcie mi prosze czy ciagle uczucie ze za chwile przyjdzie okres nie jest jakims niezwyklym objawem?
Najchetniej bym sie polozyla do lozks i nie wstala ale glupio mi z robota tesciowa zostswic zaraz zrobie sobie meliske i mam nadzirje ze bedzie lepiej ale myslalam ze stres jest przed testowaniem, no to bylam w bledzie.
P.s. lekarka kazala mi brac luteine 2x2 tabletki. Myslicue ze moge zwiekszyc do 3x2?malka lubi tę wiadomość