Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tosiu, bardzo mi przykro...
-
nick nieaktualnyTosia, bardzo mi przykro, znam ten ból.... Przepraszam, że w takim momencie, ale zastanów się teraz czy chcesz przebadać genetycznie okruszka.... Jeśli tak, to szpital musi Ci zapewnić taka możliwość, później możesz iść na macierzyński, odpocząć, przeżyć to....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 10:36
Karma88, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tosia i ja łączę się w bólu, który doskonale jeszcze pamiętam, teraz nie musisz być silna, możesz płakać i krzyczeć...
Bardzo mi przykro, jestem z Tobą :* :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 10:43
-
Dlaczego takie rzeczy muszą przytafiać się dobrym ludziom
. Tosiu bardzo mi przykro, również przeżyłam swoją stratę po długich staraniach. Niestety nic nie jest w stanie Cię pocieszyć, znajdź w sobie siłę i przetrwasz to. Później będziesz jeszcze silniejsza.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Trasti znalazłam obraz z ultrasonografii płodu, według mnie Twoje usg wygląda podobnie, tylko tutaj krwiak mniejszy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dea05b858116.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 11:10
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Tosia, bardzo mi przykro, znam ten ból.... Przepraszam, że w takim momencie, ale zastanów się teraz czy chcesz przebadać genetycznie okruszka.... Jeśli tak, to szpital musi Ci zapewnić taka możliwość, później możesz iść na macierzyński, odpocząć, przeżyć to....
Przy poronieniu farmakologicznym tez jest taka możliwość czy tylko przy zabiegu? Jaki jest koszt takich badań? -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Aha Tosia pamiętaj że psycholog ci przysługuje i jak coś to sala jednoosobowa także jak coś to mów do nich żeby cię dali do takiej sali do jakiej chcesz
Fajna położna jest i zadbała o to żeby mnie przenieśli na inna saleBajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTosia2323 wrote:Przy poronieniu farmakologicznym tez jest taka możliwość czy tylko przy zabiegu? Jaki jest koszt takich badań?
http://www.poronienia-genetyka.pl/pl/3/strona/18/rodzaje_i_ceny_badanWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 11:24